banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Jul 2025, 03:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2409 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 121  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jul 2017, 22:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2017, 09:17
Jel' skup trajekt? Hvala na informaciji.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2017, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Jbg, ne mogu se vise sjetiti, prije 3 godine sam isao, po meni jest jer se vozis 10min al sad da ti kazem koliko je bio slagacu
Ja sam bio u apartmani Peric, i bas sam bio turist, sve na nivou a jeftino, apartman 40 evra, niko te nista ne pita bas se trude da ti ne smetaju, svi gosti su im stranci s porodicama tad bili, muva se ne cuje dok se moj drekavac ne probudi, jedino sto su neki bogomoljci veliki gdje god pogledas neka ikona a moj klinac vice eno svete Petke :)
Plaza, otisao sam na jednu i tu mi je bilo super da uopste nisam vise htio nigdje, parking ti je 25kn i na plazi i u gradu ali bukvalno dodjes autom na plazu, lezaljka 20kn, sladoled 5kn, pivo standardno skupo al imao sam svoje, ono pizze standardno 40-50 kn odvratne kao svugdje na moru, najbolja stvar, luna park, klinac dobije narukvicu za 70 kn i cijelu noc pici sta hoce
Kazem ti, da zena ne zahtjeva 100 kvadrata prostora bio bih i ove godine na Rabu

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2017, 06:43 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 09 Okt 2014, 22:29
100 kvadrata za ljetovanje ???
Mozda ne trebas mjenjati destinaciju , nego nesto drugo ?

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2017, 07:52 
Stara kuka
Stara kuka

Dijelim tvoje misljenje, po mogucanosti za biseksualnu nigerku sa svedskim pasosom :)

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2017, 08:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Znaci i crnkinja i 100m2 = ili jesi ili nisi... :)

Poslao sam par zahtjeva za Rab i Premanturu pa cemo vidjeti.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2017, 08:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
1911mk je napisao:
100 kvadrata za ljetovanje ???
Mozda ne trebas mjenjati destinaciju , nego nesto drugo ?

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
jbg ako je hanuma navikla na 300kvm onda se ne cudim

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2017, 08:11 
Stara kuka
Stara kuka

Ma komplikuje, meni se ne daje preko 50 eura za nocenje jer mi je more karina, ne volim ga al eto, idem radi obicaja a za 50 evra mozes dobiti samo studio a to je pec i frizider odmah kraj kreveta, jest tijesno al ja bih predurao al zene ko zene
Nasao sam na Viru sprat kuce za 50 evra al Vir ne volim al eto, nek bude po volji

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2017, 14:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Evo da sugerisem jedno mjesto,ali tacno odredjenoj grupaciji....

znaci,kome nije ni do kakvog nocnog prvoda (to mi je uvijek bio apsurd iz velikog grada ici traziti nocni provod po dalmatinskim i crnogorskim seocima :D )...ni do kakvih znamenitosti i sl....

kome je samo do odmora....prelijepog,cistog i kristalnog mora...i ono sto se kaze The Mediterranean as it once was (u punom smislu te rijeci!!!!!)....bez apsolutno ikakve guzve...a sve to jos po povoljnim cijenama....e za takve imam fenomenalan prijedlog!!

Sucuraj....ostrvo HVAR....najistocnije mjesto na Hvaru,znaci kad ides iz Drvenika trajektom,odmah si tu,prvo mjesto.

ogromna komparativna prednost u odnosu na sva druga mjesta,cak i na Hvaru,je sto ima beskrajne plaze sa OBE strane Ostrva...znaci,ako je na jednoj strani more uzburkano,pa na glavnu plazu cesminica mozda more nanese jednom mjesecno onih trava i borovih iglica,samo predjes na drugu stranu ostrva i imas potpunu bonacu!
Prirodni hlad skoro svagdje se,naravno,podrazumjeva,kakvi suncobrani,kakve lezaljke,kakvi bakraci
...mozes naci sto mjesta gdje mozes biti i jedini na plazi,ali bas bukvalno...i sve na 1-15 minuta lagane setnje,uz prelijep pogleda na Peseljac sa juzne strane,ili Biokovo i citavu Makarsku rivijeru sa sjeverne strane...
More je inace ubjedljivo najcistije na ostrvima,a tek ovdje gdje nema guzve uopste...mozes kraj svetionika skinuti se go i citav dan lezati potpuno sam... :D

Znaci,odmor potpuno drugaciji od vecine mjesta gdje nemas peskir gdje staviti
Ako neko hoce da vidi bas sve,nek ode autom i do autokampa Mlaska,ili iznajmi camac do rajske uvale Perna...

Razmisljam kad bih bas trazio dlaku u jajetu,i jedinu manu,onda bi to bilo sto je vjerovatno skup trajekt za automobile od Drvenika do Sucuraja,ali nije ni to Bozje slovo...uostalom,vjerovatno se i to moze provjeriti na sajtu Jadrolinije...oko pola sata vozi trajekt

Znamenitosti nema apsolutno nikakvih osim jako stare Katolicke Crkve...

Eto....sledecih godina ovdje na temi ocekujem zahvalu od prvog forumasa koji me poslusao...a od TZ Sucuraj ocekujem uplatu honorara na moj racun :lol: :lol:

PS I jako je jeftino za Hrvatske prilike...uvijek je bilo duplo i vise jeftinije od Jelse i Starog Grada,a od fancy Grada Hvara da ne pricam.

Poslednji put menjao Schlager dana 15 Jul 2017, 14:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2017, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
A prodavnice, Šlagzi? Ima li išta u blizini? I lokali?

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2017, 14:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ima u mhestu sve sto moze zatrebat,Konzum,par kafica,riblji restoran Gusarska luka...nema jedino benzinske pumpe do Jelse koja je 50 kilometara

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2017, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

'ebo "crpku", ne treba, otišao i vratio se sa pola rezervoara...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2017, 14:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

a i plazu biras kakvu pozelis...na toj cesminici je sitni pjesak kao so,u vodi...ne odmah na ulasku u vodu,tu je sljunak,vec kad prehodas desetak metara...predivno.....a napolju kombinacija betona,sljunka i prirodni hlad,naravno...niko tu i ne iznajmljuje suncobrane,lezaljke i sl...iza brda ima prelijepa sljuncana plaza Bilina....a naravno,imaju i kilometri i kilometri kamenih ploca gdje nema niko oko tebe na horizontu,neko i to voli

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2017, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka

Brate kad imas 130kg ne ides gdje nema lezaljke

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2017, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja prije 2 nedelje bio dole i proveo bez ležaljke. A imam preko 130...
Nema nikakvih problema. Još kad vidim mlađe od 40 u onim mekanim patikama za vode, da ne žulja kamenje....

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2017, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka

Munjo nikad ne bih rekao da si jesan :)
Bez lezaljke i hlada prirodnog il vjestackog mene na plazi nema

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2017, 16:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Velja, ovi tvoji sa Raba - Krampor traze 65€ po danu. Iskreno to mi je previse spreman sam ici do 45 - 55€.

Poslao sam par zahtjeva i na Hvar pa da vidimo sta oni kazu.

Znamenitosti, odgovara sve do sat vremena voznje busom ili autom od smjestaja, Stari grad na Hvaru je super za obilazak.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2017, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

veljo1981 je napisao:
Munjo nikad ne bih rekao da si jesan :)
Bez lezaljke i hlada prirodnog il vjestackog mene na plazi nema

Ležaljka bi mogla i pući, pa možda i zato...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2017, 16:53 
Stara kuka
Stara kuka

papazjanija je napisao:
Velja, ovi tvoji sa Raba - Krampor traze 65€ po danu. Iskreno to mi je previse spreman sam ici do 45 - 55€.

Poslao sam par zahtjeva i na Hvar pa da vidimo sta oni kazu.

Znamenitosti, odgovara sve do sat vremena voznje busom ili autom od smjestaja, Stari grad na Hvaru je super za obilazak.

65 evra i jest puno, ja sam placao 40, Hvar ce ti vjerovatno i biti bolji, ja sam napisao od jebe kad si rekao pase ti samostan
Meni tu pase mir i hlad, i to sto idem autom do lezaljke, istovarim zenu, djete i stvari, parkiram 50m od plaze i lagano sam dosetam. Tad sam imao jedno dijete, sad sa dvojicom ako budem morao odvaliti jaja da se dovucem do plaze ja tu ne ostajem da je dzaba
Da i svidjelo mi se sto sam tu bio bas turist, kao da sam sta ja znam u Spaniji, nit me ko gledao ko bosanca, ni ko srbina, ni ko cetnika...Meni bilo milina

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2017, 17:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ostrva su inace operisana od tih "cetnika" i sl....ja sve ovo gore sto sam napisao,ovo je cak i vise od prve ruke :D
moji su imali kucu tu,izracunao sam da sam vise od pet godina zivota proveo u tom mjestascetu....

al to mi je bio i dodatni problem kad sam se prvi put nakon rata odlucio da sa porodicom odem tu...bas to,sto sam se previse sazivio sa mjestanima,sto me znaju otkad sam na cucli bio i gdje me zna od najstarijeg do najmladjeg....i sto sam sa svim tim momcima pred rat isao u split,na sve utakmice hajduka,navijao protiv zvezde i partizana (nadam se da ovo ne cita niko sa sportskih tema :lol: :lol: )...kad sam odrastao,bio dobrovoljni clan onog njihovog vatrogasnog,picio na gasenje svakog moguceg pozara na Hvaru,itd,itd..
i onda,2006...kazem,ko ga jebe...raspitam se kod porodice Trisic (Ana,SNSD,pri Nato nesto,zamjenica ministra vanjskih poslova u par mandata,otac Dimitrije,doktor)...imaju kucu na sred plaze...i kaze mi Dimitrije da niko iz Sucuraja nije poginuo u ratu,vec da su ih samo dvaput digli na Maslenicu ili ne znam gdje jos....I tek tad kad mi je dr Trisic rekao da niko iz Sucurja nije poginuo u ratu,tad sam donio odluku da odem,da me zelja mine....
I zato sam i otisao....ali,ipak,bas zato sto sam se "rodio" dole,nisam imao tu vrstu opustenosti iako znam da su uvijek bili operisani od svih vrsta nacionalizma...i zato sam gledao da ne izlazim navece..da ne idem cak ni na tu glavnu plazu...vec bas ovaj robinzonski turizam....

znam da bi 90% zaplakalo,onih sa kojima sam prvu cigaru zapalio,prve cure ganjao...ali nasao bi se bar jedan da mi pokvari odmor "bio si u cetnicima"...i pokvario odmor i meni i porodici...zato sam uglavnom Robinzonski isao po ovim plazama gdje kilometrima od tebe nemaq nikoga,podsjetio se na djetinjstvo,nauzivao se kao sto sad ne bih ni u jednom drugom mjestu...

Znaci,ne bojte se...ljudi su operisani od nacionalizma...docekace vas kao najrodjenije,i odmoricete se kao nikad...

Ponavljam,ovo vazi samo za one koji ne ocekuju nikakav nocni provod,niti ikakve znamenitosti....vec samo ono najbolje od Mediterana...

PS veljo,2006 jos nisu bili culi za lezaljke,tako da ne ides tu :lol: :lol:

i zato....ako ja ne mogu u tom raju biti opusten,uzivajte bar vi koji preferirate najljepse more i bozanski mir

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2017, 17:28 
Schlager je napisao:
ostrva su inace operisana od tih "cetnika" i sl....

http://www.blic.rs/vesti/svet/cetnici-s ... ao/7x7x84g

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2409 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 121  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]