banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Apr 2011, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Schlager je napisao:
Jesu Tucepi bolji od Brela? Nisam bio tamo, udaljeni su 20-tak kilometara.

Uf, tesko pitanje. Svako ima svoje misljenje. U Brelama mi je super ona plaza sa plavom zastavom i debela hladovina u borovoj sumi. U Tucepima su plaze uze, (da tako da kazem), ali jako dugacke. Nemas sumu kao u Brelama nego duz plaze red drveca ispod kojeg mozes pokusati naci mjesto u hladu.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
nepokoreni je napisao:
E da! Kontam ovog ljeta na Pag pa ima li ko iskustva sa smještajem, cijenama ako može da mi preporuči. Rekao mi drugar prošle godine da je divljački sve poskupilo i da ne idem bez 1000 KM džeparca i to bez računatog smještaja i puta, a to mi je malo preskupo (a i on je tatin sin pa mu ne vjerujem - voli da se bahati) :-?

Nije skupo. Ali ja nisam bila u Novalji. PAg je lijep, ali ništa posebno.
Nije toliko skupo, ne znam šta su ljudi navikali. Hvar je skup i ljepši od Paga 100 puta. Predivno more, super za izaći, sve mladi..
1000km džeparca ja ne potrošim u Italiji, a kamo li na Pagu. Drug ti sere. :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Nisi bas ni ti sinonim za cjenovnik. Do sada nisam upoznala osobu koja je vise kukala kako nema para a ovamo skupa kamera pa laptop, pa iPod pa svasta nesto :D

Vecina koja ide na Pag ide zbog Zrca i Novalje i cinjenica je da je provod na Zrcu i te kako skup. Apartman za dvoje u Novalji je oko 60 eura u Julu. Koktel oko 8 Eu. Malo li je za nase uslove? Mi smo potrosili i vise od 500 Eu :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 23:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
ajkula je napisao:
Do sada nisam upoznala osobu koja je vise kukala kako nema para a ovamo skupa kamera pa laptop, pa iPod pa svasta nesto :D

od parajlija se stedit uci :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 11:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Istina je da ja nikad nemam para za ono što hoću :iconbiggrin: Samo ja hoću uvijek nešto preskupo. :lol:
Al meni stvarno to nije skupo, jebiga.
Italija mi je skupa. Hrvatska nije.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 12:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Za ta ljeeepa mjesta, ne znam. Bio sam u Makarskoj (prošle ili pretprošle :-? godine?) i cijene su bile prilično normalne, čak niske. Izabrali smo Makarsku jer nam bilo najbliže skoknuti bibijem do tamo. Ja i draga smo na 3 min od plaže našli kod neke bake finu sobu sa kupatilom za 12e po osobi. Što se ostalih cijena tiče ni to nije bilo ništa strašno. Baš sam uživao prva tri dana a onda su me neke stvari tako nasjekle da sam se četvtog dana uveče spakovao i petog dana ujutro automatski zapalio kući...Ionako mi more brzo dosadi, nisam baš neki hedonista.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 12:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
ajkula je napisao:
Nisi bas ni ti sinonim za cjenovnik. Do sada nisam upoznala osobu koja je vise kukala kako nema para a ovamo skupa kamera pa laptop, pa iPod pa svasta nesto :D

Vecina koja ide na Pag ide zbog Zrca i Novalje i cinjenica je da je provod na Zrcu i te kako skup. Apartman za dvoje u Novalji je oko 60 eura u Julu. Koktel oko 8 Eu. Malo li je za nase uslove? Mi smo potrosili i vise od 500 Eu :)

Ne znam moje je da pitam a sto ljudi sto ćudi. Bio sam u Opatiji i Umagu na nekim mjestima kafa 3 eura a smještaj da ti dooobar popust dadne 40 eurića po osobi, penzija a preskupo. Tako sam čuo za Zrće i Novalju da je astronomski skupo, al bar je provod extra :D
Ni Makarska nija loša sve mi je taman a ima i žena koliko hoćeš, jedino mi dosadilo par godina za redom idem tamo :-?

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 13:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Makarska je sranje nevidjeno, dosadno za medalju, nocni provod nula isto, sve sami Cesi , Madjari itd.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 14:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kingpin je napisao:
Makarska je sranje nevidjeno, dosadno za medalju, nocni provod nula isto, sve sami Cesi , Madjari itd.

Zavisi od ekipe koja ide ako ide auto pun nadarenih budala neće ti biti dosadno, a ako ćeš dosadu za medalju već sam pomenuo Istru penzija živa a cijene kao na Zrću. A Mađarice i Čehinje :love7: e to je ono zbog čega idem tamo ne zbog slane vode :iconbiggrin:
BTW prošle i pretprošle godine sam ponio po 5 litara žeste tako da cuga nije bila veliki izdatak :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Чеси... Хрвати их мрзе више него нас. :D
Пољаци их зову словенски Јевреји. :) Парадајз туристи дословно.
Иначе, нисам никад љетовао у ХР.. једино мјесто на које бих отишао је Зрће чисто да покушам наватат неку странкињу да се женим. :D :D :D
Шала наравно.. сви кажу да је провод убераласан ал` је и папрено скупо.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Kako ono kazu za Cehe - imaju sve sto imaju i nijemci, samo plasticno.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 17:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2011, 16:41
Kingpin je napisao:

A ima nas i porodicnih ljudi sa djecom kojima bas treba mir. Znaci daleko od halabuke!! :D A opet ne znaci da ne volimo virnuti malo na te strankinje.. 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 17:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
Иначе, нисам никад љетовао у ХР.. једино мјесто на које бих отишао је Зрће чисто да покушам наватат неку странкињу да се женим. :D :D :D

Ovo je istina za Čehe i Poljake ponesu sve osim suvog hljeba i vode i ništa ne troše. Kontam i ja na zrće ove godine al koliko sam je vidio smještaj u avgustu ne možeš nači ispod 60 Eura za dvije osobe to je previše al baš!

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 18:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
nikolaa82 je napisao:
A ima nas i porodicnih ljudi sa djecom kojima bas treba mir. Znaci daleko od halabuke!!

A ima nas i bez djece koji volimo mir :)

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 18:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Zbog mira se i ide na Mljet ovo ljeto :) Meni je Makarska draga zbog uspomena iz djetinjstva ali ono dovikivanje po plazi i nane koje sjeku jelo na po plaze je bas grozno.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 18:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
ako ce neko na zrce(Novalju),savjetujem mu da ni za živu glavu ne ide na haktera.ja sam sredinom avgusta prosle godine krenuo s kontom,ma naće se nesto,međutim NITI JEDAN KREVET U ČITAVOM GRADU NIJE BIO SLOBODAN NITI U HOTELSKOM NITI U PRIVATNOM SMJESTAJU.moglo se naci u malo udaljenijim mjestima od zrća(Mandre,Povljana),međutim do same plaže ima 30-40 km.Jos da dodam da u zivotu nisam bio na ruznijem mjestu od Paga.A sto se tice zrca, ono je gay party :D ,salim se naravno,međutim muskarci su oko 70% populacije :)

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Makarska je Bosna u malom, sve pricaju njemacki, pa malo po malo predju na naski. I nije bas tako jeftino; sjecam se da sam jos prije nekih 7-8 godina krevet placao 15e po osobi, a nije bas kuca bila na plazi. Bas zato sto je svima blizu, svi idu tamo, ima i dosta dnevnih turista. Tucepi su vec mirniji, bolji za one koji traze mir( Vader :D ). Kako je sada s parkingom - ne znam, ali znam da sam ja 2 puta obisao citavo mjesto dok se nisam uparkirao ( i to nepropisno, ali nisam bio jedini, pa kontam da nece krenuti pauk da vadi iz sredine :D ).
Za Zrce sam i ja cuo da je jako mali procenat djevojaka upravo iz razloga sto svi muski nahrupe nadajuci se lakom plijenu ( poput one nudisticke plaze iz filma Eurotrip). Za Pag sam cuo samo rijeci hvale i da nije bas toliko skupo koliko se prica ( naravno ne Zrce).
Istra mi se svidja zbog klime jer se nocu mnogo lakse spava nego u Dalmaciji, ali ako soba/apartman ima klimu, to i nije vise toliki problem. A da je skupo - jeste. Mada ne puno skuplje nego u Tucepima, npr.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ove godine je meni (nam) u planu Grcka autom na Krit pa odande ostatak brodicima. Ako se nesto promijeni i bude se islo u Hrvatsku, meni je Kvarner fantazija. Rab,Mali Losinj i tako dalje...ljepota!

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 21:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:

Ovo je istina za Čehe i Poljake ponesu sve osim suvog hljeba i vode i ništa ne troše. Kontam i ja na zrće ove godine al koliko sam je vidio smještaj u avgustu ne možeš nači ispod 60 Eura za dvije osobe to je previše al baš!

Moze se naci i jeftinije. Npr. ja sam kontaktirao neke ljude koje u Trogiru i Vodicama izdaju apartmane za 30 do 60e, zavisno od velicine i blizine moru. A cuo sam da je bas u tim mjestima fino.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 21:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
nikolaa82 je napisao:
A ima nas i porodicnih ljudi sa djecom kojima bas treba mir. Znaci daleko od halabuke!!

A ima nas i bez djece koji volimo mir :)

Naravno! Vjerovatno ides sa djevojkom. :D Kolega ide vec dva ljeta u Krvavice sa curom i prezadovoljan je. Soba nije skupa, nije guzva na plazi( isao je krajem avgusta), uvece on i cura sami na plazi.. :wink: A kaze da ima u blizini i neka manja nudisticka.. 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]