Pečenko je napisao:
Šta je tu lijepo ? Jel' uništavanje prirode da bi golotrbani mogli da se prežderavaju ? Što napisa daniell, ne bi valjalo da nešto slično urade i na Šehovima, već da ostane rekreativna zona, mada su usrali već sa onim Novak restoranom i hotelom.
Претерујеш и банализујеш, Печенко, онако ако ћемо реално. Ја ти то видим на следећи начин...
Није раскрчено не знам колико хектара шуме, уништено не знам ни ја шта већ је
ревитализована станица жичаре и направљен
нови објекат мало изван габарита старог који је по мом мишљењу био прескромног капацитета. Није ништа уништено, горе је колико знам врло јака рекреациона зона, боб стаза, шеталишта итд.
Осим голотрбана ваљда постоје и туристи и локалци који ће остављати паре на овако атрактивној локацији, зар не?! Од Башчаршије до ове шуме и лепоте од природе имаш само 6-7 минута вожње жичаром... Одвезеш се са клинцем и женом жичаром, ходаш, возаш се бајком кроз ово зеленило, па се онако изморени почастите ручком/вечером и назад...
Овде је недавно и Ђоковић долазио колико знам. Не кажем да иједан град треба подредити туристима, али ако већ постоји тај моменат, треба га искористити на обострано задовољство.