banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 06:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Jul 2010, 09:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
necu previse pisati o HR i ljetovanju tamo, jednom je bilo belaja :D ali ako bas mora HR (iako smatram da je puno bolja pa cak i povoljnija Grcka jedino sto je daleko ko hoce autom) onda obavezno prema Istri..npr otok Rab je predivan i tamo sigurno nisu fasisticki orijentisani..

a da neko ide u Zadar&co gdje ima ne tako mali broj onih koji velicaju ustasku ideologiju, e to ne mogu da nikako shvatim..pa u Pakostanima blizu Zadra se redovno odrzava misa za antu pavelica ...ma necu nabrajati

a ovi iz Srbije ce smrsaviti na moru, jer ako budu trazili hleb i PARCE pizze nece ih htjeti usluziti :D

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
breskvica je napisao:
necu previse pisati o HR i ljetovanju tamo, jednom je bilo belaja :D ali ako bas mora HR (iako smatram da je puno bolja pa cak i povoljnija Grcka jedino sto je daleko ko hoce autom) onda obavezno prema Istri..npr otok Rab je predivan i tamo sigurno nisu fasisticki orijentisani..

a da neko ide u Zadar&co gdje ima ne tako mali broj onih koji velicaju ustasku ideologiju, e to ne mogu da nikako shvatim..pa u Pakostanima blizu Zadra se redovno odrzava misa za antu pavelica ...ma necu nabrajati

a ovi iz Srbije ce smrsaviti na moru, jer ako budu trazili hleb i PARCE pizze nece ih htjeti usluziti :D

Meni su u BL rekli da nema kruha , a stoji joj iza ledja , a u BL je mnogo ljudi govorilo kruh, a ne hljeb :mad: .
A sto se tice PARCETA - nije cudo , tamo se tako i ne govori , ali da smo stoka - jesmo - i jedni i drugi i treci- a i glupi poprilicno - umjesto da nam je cilj da nesto prodamo - mi okrecemo na nacionalizam.
Ima jedna anegdota vezana za to - moj priajtelj, Turcin, bio u zenici u prodavnici i trazi HLEB (nemam pojma odakle mu to ) , a kad ga je prodavacica zacudjeno pogledala, on se brze bolje snasao i rekao nesto sto ga je razumjela - SOMUN. :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2010, 11:02 
vratila se iz primostena..smjestaj dobar..apartman 100 eura dan, ali isli smo nas 2 para.. znaci po 50 eura svako..
cijene ok.. kafa 8 kuna, a u igali 2 eura.. toliko o poredjenju sa cijenama.... more cisto, plaze i sve stvarno predivno... o igalu sam vec pisala, preprljavo... kafu mi pravila tursku jer nije bilo vode... i naplatila 2 eura...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 09:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/zani ... ovali.html

:D :D

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2010, 23:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
hoces li biti ljubazna i prestati minirati teme o ljetovanju u Hrvatskoj svojim novootkrivenim nacionalnim identitetom ? ako ti se ne svidja, zaobidji temu gdje se ljetovanje u Hr spominje

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Zadar je prelijep, morske orgulje su ocaravajuce a imam predivan suvenir koji ce me uvijek podsjecati na Zadar :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 10:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Стигао јуче из Истре и потврдио све оно што сам писао о њој на овој теми.

И док ме још држе утисци:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zsaSCRWkyyA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 18:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Mislim da se Srbi jos nisu vracali iz Hrvatske kao sto se vracaju iz bratske nam Grcke

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/u_fo ... la%21.html

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 07:16 
Vuk_samotnjak je napisao:
Mislim da se Srbi jos nisu vracali iz Hrvatske kao sto se vracaju iz bratske nam Grcke

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/u_fo ... la%21.html

sta reci....

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 07:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2010, 12:29
Joj, zar i Grci :cry: !?

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 11:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
Ja dosla u nedelju iz Hrvatske,bilo super,bez problema,cijene ....i nije kako sam ocekivala,smjestaj se moze naci povoljno pa ne preporucujem da se ranije ugovara.
Bila sam u Biogradu ali sam imala nevolju sa malencem tako da je morao hitno na operaciju u Zadar.Iskreno nije mi bilo svejedno ali nije bilo vremena da se vratimo kuci i moram priznati svi od doktora pa do pacijenata u bolesnickoj sobi, svi su bili vise nego ljubazni i prijatni.Svi koji su ucestvovali u operaciji su se upoznali sa mojim muzem ,sinom i samnom (instrumentarka,dr. anesteziolog,asistentica anesteziolog ).Doktor koji je radio operaciju je bio jako strpljiv,obziran i cak se nije trudio da bude pretjerano profesionalan nego onako bas ljudski je razgovarao sa nama.Po zavrsetku operacije svi su se javili i pozdravili.Bogu hvala sve je proteklo u najboljem redu,nismo platili ni feninga,niko nas nije poprijeko pogledao cijelu noc su obilazili i pitali dali je sve u redu,treba li sta ,dali mi je nezgodno jer sam ja bila na stolici i sl.Iskreno nisam sigurna da bi ovdje bilo tako :cry:

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2010, 07:16 
ne znam da li znate da imate placeno zdravstveno osiguranje kad idete u srbiju ili hrvatsku. odavde uzmete potvrdu i tamo mozete, ne daj boze ako zatreba, otici doktoru kao osiguranik redovan

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2010, 00:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Да, то је битна информација када идете на море у ХР.

Обратите се свом породичном љекару да вам напише ту потврду. То је доказ да сте осигураник Фонда здравственог осигурања РС. А постоји споразум (а тиме и обавеза) по коме ви можете хитну медицинску његу у ХР добити без плаћања. Поготово ко иде на море са малом дјецом. Не можете са том потврдом бесплатно уградити силиконе у ХР или прегледати се код офтамолога, али битну и хитну медицинску његу би морали добити на терет нашег фонда.

Малка, ти си имала ту потврду?

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2010, 10:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

jesam, s tim da potvrdu treba odnijeti u njihov podrucni centar-ured za ovjeru knjizica i moj savjet je da za svakog clana porodice uzmete(ovdje) posebno potvrdu kako bi tamo dobili bolesnicki list za svakog po na osob jer je u tom slucaju sve jednostavnije i lakse i ne pravi se pitanje ni oko cega,zdravstvena knjizica vam u tom slucaju nije potrebna,a osiguranje pokriva sve od hitnih slucajeva pa do povreda koje ne mogu cekati povratak kuci,bolnicko lijecenje i sl .pokusacu da kopiram bolesnicki list pa cu ga okaciti da mogu vidjeti svi

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2010, 10:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Malka, jel` tu nasu potvrdu treba odnijeti u taj ured cim odes (jer je dobro imati bolesnicki list ako ti zatreba pomoc), ili mislis da je treba odnijeti u slucaju da ti zatreba ljekarska pomoc?

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2010, 12:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

U slucaju hitnoce moze se upotrijebiti i papir koji se dobije ovdje ali i tada moze biti izvjesnih "problema" tako da je moj savjet da se odmah po dolasku ode u podrucni ured i tada oni izdaju sledece

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2010, 12:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Na osnovu ovog papira djeca ne placaju nista a odrasli samo participaciju koja je priblizno jednaka kao i kod nas.Takodje obratite paznju i na dio koji govori o mogucnosti lijecenja u privatnim bolnicama koje imaju ugovor sa njihovim zavodom.Ako treba jos sta pitajte

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2010, 23:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
malka je napisao:
Ja dosla u nedelju iz Hrvatske,bilo super,bez problema,cijene ....i nije kako sam ocekivala,smjestaj se moze naci povoljno pa ne preporucujem da se ranije ugovara.

ja planiram u hrvatsku ovih dana,nemam ništa rezervisano, pa me interesuje kolike su cijene smještaja i hrane,pošto sam čula da su dosta skuplji nego prethodnih par godina

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2010, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Sinoc sam bas gledao Duce (Omis), pjescana plaza... Najjeftiniji smjestaj za 2 osobe sam nasao za 30 eura, pa ide 34, 38 i dalje.
Ovde popuni sta te interesuje pa vidi detalje.
http://www.cromaris.net/hr/privatni_smjestaj-23
A imas i ovde: http://www.smjestaj.com.hr/

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2010, 13:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ako si zainteresovan za bosanski turizam (dorucak, plaza, vecera, laku noc) onda je Duce ok, inace ako planiras makar neku setnjicu i ostalo zaobilazi Duce
Ja sam bio u Baskoj vodi i bilo je extra, a cini mi se da su cijene malo nize nego prosle godine

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]