banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 12:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 111 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 18:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
Znas, Warlock, imala sam i ja Bugarsku kao neku opciju, ali sada... :sad3:
Ovo za jezik i kradju mogu nekako i da svarim, ali ove BUBE i OSTALU GAMAD...NIKAAAAAAAD
Verujem da to vise ne bi bio odmor, uzivanje, cooliranje...nego ostvarenje najgore nocne more :evilbat:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 19:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
... sad se setih jos jedne stvari... nudisticke plaze (bar do pre godinu dana) nisu bile obelezene onim medjunarodnim FKK nego su table napisane na bugarskom... ne mogu da se setim u kom je mestu bio, ali znam da je pricao da su plaze jedna do druge, tj. nema nikakve granice... ides ides ides i svi obuceni... i onda odjednom svi golisavi, a da pojma nemas zasto... :)

Nisam hteo bilo koga da odgovorim od letovanja, ali se dooooooobro raspitajte kod nekog kome verujete kako je tamo i kakvi su aranzmani... cuo sam sa vise strana da su svi "pristupacni" hoteli prilicno losi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Warlock je napisao:
Moj brat je bio u Bugarskoj na moru... uglavnom... u moru imaju neke bube ili tako nesto sto se ujeda...

... nocu imaju nekakve varijante letecih skorpija koje ni krevetom ne mozes ubiti...

... nocu, takodje, imaju i nekakve varijante nepoznatih velikih insekata koji su prilicno agresivni... i kad ih nekako ubijete i bacite sa 5 sprata cuje se "tup"...

... niko u bugarskoj ne zna ni jedan jezih osim bugarskog... mozda je po agencijama i znaju, ali ovako po kafanama... on kaze da je malo koga nasao...

... kradu, to je potpuno tacno...

U jebote Warlock,buraz ko da ti je bio na Putovanju kroz vrijeme pa je otisao u Paleozoik ili Kenozoik. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 21:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2001, 01:00
acrobatico je napisao:
vidim da su mnogi od vas napisali da ce ove godine u vodice. nisam tamo nikada bio, ali namjeravm ovog ljeta. mada, da budem iskren, dosta se dvoumim, imam i neke druge ponude.
pa, ako vam nije tesko, napisite mi par rijeci o vodicama, plaze, cijene, klopa, saobracaj i slicno. da li tamo vlada pretjerana guzva, volio bih naci neko malo i prijatno mjesto za odmor. ne zanimaju me diskoteke, ludilo i sl.
hvala unaprijed.

Ako trazis miran odmor, Vodice ti nisu idealno mjesto za tebe. U sezoni bukvalno ne mozes da prodjes kroz masu naroda, koji se setkaju uz obalu. Medolino i ja smo prije 10-ak dana bili u CRO. Nikad nisam dozivljela takav mir u Vodicama, osim par Svaba-penzosa, nigdje nikog :roll: Medjutim, to je zatisje pred buru :wink:

Nego, ako zelis miran odmor, skupi drustvance, pa dodjite u nasu kucu. Voda ti je pod nosom (12 metara), suncas se u dvoristu i uzivas u pogledu. Mjestasce je malo, ima par kafica, rostiljnica i pizzeria i to je to... a od BL je samo 265 km.
Meni je idealno. Kad zelim miran dan, kupam se pred kucom, a navece ponekad pomolimo nos u Vodicama, pa nam bude drago kad se vratimo u nase "malo misto" :D .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Flavoure-Flave je napisao:
Warlock je napisao:
Moj brat je bio u Bugarskoj na moru... uglavnom... u moru imaju neke bube ili tako nesto sto se ujeda...

... nocu imaju nekakve varijante letecih skorpija koje ni krevetom ne mozes ubiti...

... nocu, takodje, imaju i nekakve varijante nepoznatih velikih insekata koji su prilicno agresivni... i kad ih nekako ubijete i bacite sa 5 sprata cuje se "tup"...

... niko u bugarskoj ne zna ni jedan jezih osim bugarskog... mozda je po agencijama i znaju, ali ovako po kafanama... on kaze da je malo koga nasao...

... kradu, to je potpuno tacno...

U jebote Warlock,buraz ko da ti je bio na Putovanju kroz vrijeme pa je otisao u Paleozoik ili Kenozoik. :D

... cuti... ovo nije nista... isao je sa zenom i njenom majkom... vidis da od svakog zla ima gore...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 03:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
anonima je napisao:
Flavoure-Flave je napisao:
anonima je napisao:
Isto sam cula (bila drugarica moje drugarice...xexexe), ona je prezadovoljna i mjestom i cijenama, nesto planiram tu ici ove godine ako mi propadne vec planirani put. :D

Jes` ti to isplanirala da ti propadne put? :lol: :lol: :lol:

ehehe...naravno ja sam mazohista i volim stres i pesimizam, pa tako planiram propast puta ( u pitanju je inace drugi plan (tj prvi), pa ako on propada onda uskace bugarska plan (tj drugi), ali sad posto sam nesto cula za bugarsku(sto je loshe), upada turska plan (tj treci)...vidish kako ja to lepo objasnim :D ).

Bugarska: kazu da bugari kradu nevidjeno, ne bih ja da lupam po globalizaciji, ali je bash gadno tamo po tom pitanju

Pitanja: Da li iko zna kakv aranzman za Tursku i kako je tamo?
unaprijed zahvalna :D

Turska sam chula da je super, a i vjerujem u to, proshle god sam ishla u Tunis i tamo je ludnica... Jeftino sve, taxi je bukvalno za dz... Samo su aranzmani skupi, tamo kad dodjesh, sa 50 eu mozesh izaci na kraj... U svakom sluchaju, otidjite da vidite, ljudi su skroz odvaljeni i skroz drukchiji... Plaze su chiste, suncobrani od slame postavljeni, niko nishta ne naplacuje... Voda je odlichna, a i Tunizani se uopshte ne kupaju, samo po neki turista uskochi... Odlichno je tamo, sigurna sam da je i u Turskoj slichno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 12:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Avg 2004, 23:59
Jack je napisao:
acrobatico je napisao:
vidim da su mnogi od vas napisali da ce ove godine u vodice. nisam tamo nikada bio, ali namjeravm ovog ljeta. mada, da budem iskren, dosta se dvoumim, imam i neke druge ponude.
pa, ako vam nije tesko, napisite mi par rijeci o vodicama, plaze, cijene, klopa, saobracaj i slicno. da li tamo vlada pretjerana guzva, volio bih naci neko malo i prijatno mjesto za odmor. ne zanimaju me diskoteke, ludilo i sl.
hvala unaprijed.

Ako trazis miran odmor, Vodice ti nisu idealno mjesto za tebe. U sezoni bukvalno ne mozes da prodjes kroz masu naroda, koji se setkaju uz obalu. Medolino i ja smo prije 10-ak dana bili u CRO. Nikad nisam dozivljela takav mir u Vodicama, osim par Svaba-penzosa, nigdje nikog :roll: Medjutim, to je zatisje pred buru :wink:

Nego, ako zelis miran odmor, skupi drustvance, pa dodjite u nasu kucu. Voda ti je pod nosom (12 metara), suncas se u dvoristu i uzivas u pogledu. Mjestasce je malo, ima par kafica, rostiljnica i pizzeria i to je to... a od BL je samo 265 km.
Meni je idealno. Kad zelim miran dan, kupam se pred kucom, a navece ponekad pomolimo nos u Vodicama, pa nam bude drago kad se vratimo u nase "malo misto" :D .

Pa svugdje u je gužva :roll: pogotovo centru, na šetalištu bilo kog grada, mjesta.... Meni je super u Srimi to je dio Vodica a manje od 5 min autom do centa Vodica, uopšte nije gužva super je! A kad se poželimo gužve blizu je i Šibenik a i Zadar 8)
Al ukusi su različiti... pa o njima ne vrijedi raspravljati :wink:
Mada ni ja ne volim neku pretjeranu gužvu, al ne volim ni da budem kao "robinson" :D :D :D
Pozzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Jack je napisao:

to ti ono ''ne trazim nista samo se hvalim'' a ??? :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 01:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ljudi, je l se meni chini ili je Hrvatska ove god prilichno skupa? Nije valjda da se vishe isplati Turska od Hrvatske?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 06:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zavisi sta trazis i ocekujes od odmora i ljetovanja ??

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2005, 01:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ochekujem manje nego shto ochekujem u Turskoj... Ali izgleda da se vishe isplati ovo drugo... Nisam kontala ove god opet letjeti (mrzim!), ali izgleda da hocu jer su ove cijene na Hvaru nepodnoshljive.... :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2005, 08:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Ja ti odmah rekoh da je Hrvatska skupa....a sachekaj da pocne sezona tad je jos skuplja :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2005, 09:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sinoc bas neka emisija na HRT-u o aranzmanima..iz ne znam Slovacke...blah njima je skuplje doci u Cro Busom nego li bilo gdje u Afriku avionom :roll: :roll:

al' basss je skupa ove godine i bice jos gore kako sezona odmice sto rece Helena..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2005, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ajmo ljudi,da nije neko sta skontao ovih par zadnjih dana!?Ja se jos premisljam da li da idem u CG ili HR.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 00:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Chuj Cg......... Ne bih tamo vishe ni prismrdila........! Ogavni su mi Crnogorci, a i voda je ochaj... Jedino Sv. Stefan, al mislim da ce biti skup ove god... Ja ne znam gdje cu i shta cu ove god... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 09:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Ja sam prosle godine bila (prvi put) U CG. BIla sam u Herceg Novom ali smo svaki dan isli brodicama na kupanje na Rose. Raj na zemlji. Ali to sve opet zavisi ko sta trazi. Da li idete na more da omorite i napunite baterije ili trazite lude zabave i provode? Hrvatska je skupa uvijek bila. Pogotovo Hvar i Brac.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 09:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ko voli dernecenje al' 24 sata i dan i ujutro i non-stop ja mu toplo preporucujem Novalju na Pagu...tj.plaza Zrce...tamo je pun gass nema kocenja...samo 'orasa'- eura i udaraj !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 19:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2003, 22:23
cula sam da su zanjice cool, kampujesh, nije skupo, voda je predivna, josh ako idesh u septembru mirno i tiho...zna li iko ista?

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2005, 14:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2005, 13:26
Jel' iko razmisljao da ode na Vis? Evo cak imam i link za smjestaj.
http://www.villa-nonna.com/index.php?villa=1

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2005, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
to je pravo cudo, zaboravljeno ostrvo, bivsa vojna baza i aerodrom, od nedavno otvoreno za turiste, naudaljenije u jadranu. bilo bi lijepo tamo otici.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 111 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]