Isti sam ti.
Samo sam ja bio u "Susu". Ja sam recimo samo dijametralno drugačije sve doživio.. Meni je recimo more ono valovito sa talasima bilo vrh za "igrati se" tj. uživati na bacanju istih. Doduše one "bove" su bile dosta blizu obale, tek nas par je plivalo preko. Kasnije sam saznao da sam "neviđena budala" jer "ima ajkula" (tako kažu mediji). Ali jeste prljavo da, nama je srećom bio sasvim pristojan bazen, pa sam tu više plivao, dok sam u moru više uživao na talasima, kada nije baš prljavo.
Osim tog pokušaja deranja tog nazovi fotografa nisam imao nekih ružnih iskustava, čak je i taj fotograf na kraju nakon malo natezanja ispao okej tj. šprdao se na taj račun. Nemali broj ljudi sam vidio što je izašlo iz njegove radnje dosta bjesno i(li) razočarano, tako da ima ljudi kojima je i zavaljao priču.
Kod nas su svako veče bili ovi burazeri što su izvodili nekakve predstave, tipa one standardne fakir, noževi ekseri i slično, igranje sa vatrom i tako te stvari. Onako, simpatična stvar, pogotovo za dječicu. Generalno od konobara pa do ostalog osoblja hotela uglavnom su svi bili okej i sasvim pristojni. Nekako kod njih mi je uvijek utisak ta sirotinja, to što recimo je sto za stoni tenis tipa 5 nivoa ispod kvalitetom od naših stolova (i to je moguće). Mi iz Bosne recimo izgledamo kao neki bogataši naspram njih.
Ono što je meni najviše smetalo su Arapi - gosti iz Alžira i raznoraznih ostalih zemalja Magreba. Jednostavno su ljudi divljaci i ne znaju se ponašati, divljaju, galame i pri tome se dosta osjete (vjerovatno se ne kupaju). Opet sa druge strane imaš nadobudne Francuze i Britance koji se ponašaju kao kolonijalisti i samo što ne traže da im se ližu stope. Sve u svemu, nekako mi sa Balkana mi se čini da smo najprijatniji narodi zaista, bez pretjerivanja.