banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 23:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Croatia vs. Montenegro
Croatia 54%  54%  [ 28 ]
Montenegro 15%  15%  [ 8 ]
:Ebo Balkan... 31%  31%  [ 16 ]
Ukupno glasova : 52
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jun 2008, 08:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
U Crnu Goru s 10 eura, kilogramom voća i dva litra soka

Prema Zakonu o sigurnosti hrane Republike Crne Gore, dozvoljen unos hrane u Crnu Goru je u sljedećim količinama: jedan kilogram suhog voća, povrća, pečurki, sireva, kave,čaja, začina, jedan litar alkoholnog pića, dva litra soka i pet litara flaširane vode - sve u originalnoj am

Pri ulasku u Crnu Goru od danas će se, kako je najavljeno, naplaćivati ekološka pristojba, koja će se naplaćivati po cijeni od 10 eura za putnička vozila 1 + 8 sjedišta, za motorna vozila za prijevoz putnika koja, pored sjedišta uz vozača, imaju više od osam sjedišta i ne prelaze 5 tona 30 eura, za motorna vozila čija je najveća dozvoljena masa veća od pet tona 50 eura i za teretne kamione od 80 do 150 eura.

Prema Zakonu o sigurnosti hrane Republike Crne Gore, dozvoljen unos hrane u Crnu Goru je u sljedećim količinama: jedan kilogram suhog voća, povrća, pečurki, sireva, kave,čaja, začina, jedan litar alkoholnog pića, dva litra soka i pet litara flaširane vode - sve u originalnoj ambalaži.

Za Crnu Goru nije potreban zeleni karton. Nisu potrebni ni međunarodna vozačka dozvola, ni dozvola za upravljanje tuđim vozilom u inozemstvu, podsjeća Press.

P.S. Imaju i magistralni put na kojem naplacuju putarinu.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2008, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Super,sve manje razloga da neko ode u CG.Zadnji put sam tamo ljetovao prije 10 godina i nemam neku zelju ponovo otici.Bio sam i u Budvi i u zalivu i mogu reci da mi se vise svidjelo zimi(dani mimoze,vise puta) nego ljeti.
Crnogorci poslovicno lijeni i neljubazni,drski...
Nisu ni u HR pretjerano ljubazni,ali bar se pretvaraju,pa je nekako lakse .
Sto se tice mora,to nije za poredjenje,sto neko jednom rece:"Hrvati su dobili najbolji plac na Zemlji".
Ove godine moram naci bar 3-4 dana slobodno da odem da zaronim malo u Jadran.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2008, 15:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ja sam inace uvijek bio ili na Slo ili na Cro obali, u CG nemam zelju da idem zbog vec navedenih razloga
ove godine planiram otici jedan vikend u Makarsku sa drustvom i to nakon 18 god.
da se ima vremena otisao bih u Tunis :)
ps. zasto neko ko ide u Sarm-el-Seik ispadne kompleksas? kompleksasi su oni koji svake godine vicu da MORAJU otici na more, a burzuji idu u Sarm-el-Seik

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 16:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
BSE je napisao:
ja sam inace uvijek bio ili na Slo ili na Cro obali, u CG nemam zelju da idem zbog vec navedenih razloga
ove godine planiram otici jedan vikend u Makarsku sa drustvom i to nakon 18 god.
ps. zasto neko ko ide u Sarm-el-Seik ispadne kompleksas? kompleksasi su oni koji svake godine vicu da MORAJU otici na more, a burzuji idu u Sarm-el-Seik

Nemoj ziv bio u Makarsku otic, pa ljepse je na Arizona pijaci ...

I dalje mi u uho ostalo iz Makarske "Dzenane, jebo ti bog mater, izinilaz iz ote barache da ti nana namaze pastete i rokrema" :)

Sjevernije .. e to je vec duga prica ... i pored ovoga, CG nije ni za poredit sa HR

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2008, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
djukares je napisao:
BSE je napisao:

I dalje mi u uho ostalo iz Makarske "Dzenane, jebo ti bog mater, izinilaz iz ote barache da ti nana namaze pastete i rokrema" :)

Sjevernije .. e to je vec duga prica ... i pored ovoga, CG nije ni za poredit sa HR

:lol: :lol: :lol:
Ima jos jedna: Vidjaj nano kako Nurko nori" :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
laoce je napisao:
djukares je napisao:
BSE je napisao:

:lol: :lol: :lol:
Ima jos jedna: Vidjaj nano kako Nurko nori" :lol:

u jbt, jeste ludi :lol: :lol: :cat: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2008, 09:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Maj 2007, 09:47
Ipak Hrvatska. 8)

Iako postoje problemi po pitanju mog prosrpskog pogleda na svijet kad se nađem u okruženju koje je izrazito nacionalno nabijeno (šahovnica na svakom koraku, ljubazno ispravljanje konobara da je šnicla odrezak itd.) ipak moram reći da je ovo i najbliže i najjednostavnije. O cijenama ne treba mnogo raspravljati jer nas svakako kao turiste svi gledaju kroz novac i prespremni su da nas presvuku na ovaj ili onaj način.
Usput, probao sam ljetovanje u Egiptu i tim ekskluzivnim destinacijama, te moram reći da me se nije nešto extra dojmilo. Hurgada i Šejk su nabrijani do jajeta, ali bude pretrpano. Imao sam priliku da budem i u jednom malom mjestu na obali Crvenog mora koje se zove RasSudr i koje je okruženo morem s jedne i pustinjom sa tri strane. E ovo se može nazvati odmaralištem. Na površini od 15 hektara napravljeno je mjestašce koje ima sve, počevši od apartmanskog smještaja, preko restorana, bazena, teretana, prodavnica, salona za ljepotu pa sve do večernjih laganih, romantičnih šetnji po obodu pustinje. I ako nekome znači nešto nije skupo. A radi ugođaja evo i jedna sličica odmarališta u RasSudru. Pa ko voli ..... 8)

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2008, 10:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Jjjjjjaaaaaaaaaooooooooooooooooooooooooooooooooo :D :D :D :D

Ode, ja na more... Pa paaaaaa.... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2008, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Jebote ja ne mogu vise ovdje... Umirem od vrucine.... Jedva cekam na more... Blago vam se svima! Po mojoj skromnoj procjeni, izgleda da necu moci do 1. avgusta na more, mislim da cu da umrem do tada...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 12:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
ма хрватска је боља од цг на скоро свим пољима осим једног..... а то мене, као и све младе највише интересује, па се и не размишља о хр, у ствари како неко рече не размишљам ни о цг, само о будви....... ко је био зна какав је тамо провод 0-25.....
а макарска је баш баш бљак.....
Dzenane, jebo ti bog mater, izinilaz iz ote barache da ti nana namaze pastete i rokrema :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2008, 23:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
HALILE IZLAZ IZ MORETA IZJESCE TE HALGE

MA I HRVATI SU DEBILI...POSLIJE 2 UJUTRU NEMOS KIFLU KUPITI U PEKARI.....DA NE SPOMINJEM NISTA DRUGO

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2008, 23:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gazda je napisao:

ha ha ha ha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2008, 14:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Maj 2007, 09:47
XIX century je napisao:
Gazda je napisao:

Jest ova jaka. Svaka čast. Mada nije mjesto ali se dobro uklapa u kontinuitet priče. Zato evo jedna i od mene. Svaki put kad se sjetim hoću da svisnem od smijeha.

Sjedi Fata na obali i gleda malog Mujicu kako se kupa malo dalje od obale. Tada iz vode izlazi neki čovjek sa bolnim izrazom na licu uz riječi:"Uhvatio me grč daleko od obale, pa sam jedva doplivao."
Na to će Fata malom Mujici:"Mujice, ne idi daleko od obale. Moraš se paziti tamo ima grčeva:"

8)

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2008, 14:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2007, 12:57
dok se stanje nije malo sredilo isao sam u CG(Budva, Becici, Perast, Herceg Novi, Igalo), zadnji put sam bio 2003, s tim da sam od 2000. isao dva puta u toku ljeta jednom u CRO i jednom u CG...mogu samo reci da vise nogom necu krociti u onu rupu od zemlje.
citav bokokotorski zaljev kao da se kupas u slanom jezeru, gdje god pogledas vidis planine, nema mirisa borovine, ljudi krajnje neusluzni, seljakluk i narodnjaci na svakom koraku, nemas gdje parkirati, benzinske pumpe iz `70-ih ne mozes ni provjeriti pritisak u gumama...svaka cast onom ko ide dole, a da pri tom uziva...ako ne idem u Cro, imam moj/nas Vrbas, vise mi i ne treba

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2008, 14:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nesot je napisao:
XIX century je napisao:
Gazda je napisao:

Jest ova jaka. Svaka čast. Mada nije mjesto ali se dobro uklapa u kontinuitet priče. Zato evo jedna i od mene. Svaki put kad se sjetim hoću da svisnem od smijeha.

Sjedi Fata na obali i gleda malog Mujicu kako se kupa malo dalje od obale. Tada iz vode izlazi neki čovjek sa bolnim izrazom na licu uz riječi:"Uhvatio me grč daleko od obale, pa sam jedva doplivao."
Na to će Fata malom Mujici:"Mujice, ne idi daleko od obale. Moraš se paziti tamo ima grčeva:"

8)

Halile, izlazi iz moreta, izješče te grćevi ! :lol: :cat:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2008, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
I pored toga sto sam malo vise patriota :) idem u HR. Za svoje pare ocekujem da bar nesto dobijem. U CG dobijem smece, prljacstinu, nekulturne ugostitelje itd. U HR se smjeskaju kad cuju da sam srbin)vjerovatno poslije j... mater ali iza ledja dok crnogorci odma direktno :)))))))))

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2008, 18:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Sto se tice CGore u kojoj sam zadnji put bila 2005. cini mi se...definitivno da nema razloga da tamo idem na ljetovanje, osim sto me nesto drugo moze nanijeti :))
a sto se tice mora, odmora, ljetovanja , definitivno to je Hr.
Posto sam friska sa utiscima, mislimd a je ugodjaj mora neuporediv za CG , ali i pristup turisti.
Mnogo vishe izbora na hr obali i jednostvno, ljepsi ugodjaj.
Misija naseh ovogodisnjeg ljetovanja je bila odmor, prvenstvno i kupanje u uvalama, netaknutim plazama, :P mogu reci da je predivan osjecaj usitinu dozivjeti prirodu, zaboraviti na datume i vrijeme :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2008, 14:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Sledeća nedelja, Budva lagano :occasion5: Kakva Hrvatska, kakve plaže, kakvi ugođaji. Još uvijek sam mlad i odlazak na more još uvijek predstavlja sve osim odmora!!! Kad omatorim, koristiću ljeto da se odmaram, vjerovatno.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2008, 12:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
U Makarskoj nemoraju ni progovoriti a odma znas da su iz federacije svi imaju zulj na stomaku od mlina za kafu.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2008, 13:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nije žulj, modrica :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]