nadrealac je napisao:
slayerized je napisao:
nadrealac je napisao:
slayerized je napisao:
Ipanema_ je napisao:
exactly
U CG ni da mi plate.
Ne kontam... ZASTO???
Meni je tamo super...
jedrio sam ljetos od Dubrovnika do Budve... i mogu vam reci da je Dubrovnik prkno za Budvu...
a i ne samo to... gledao sam neke prospekte, imaju dosta finih hotelica u prirodi sa super uredjenim apartmanima... dusu dali za malo 8-martske romantike...
Budva ne može ni da prismrdi Dubrovniku. Celo crnogorsko primorje je za mene jedno veliko govno

počev od same kulture i usluge koja je jedna veeelika nula . . . crnogorci ne mogu ni da prismrde hrvatima u turizmu! Pa jbt kad odem na letovanje u hrvatsku Hrvati mi ljube dupe, dok u CG imam osećaj da jedva čekaju da odem.
Mozda zavisi od toga kako ko ide...
Posto ja jedrim onda na kopnu budem iskljucivo zbog klope i provoda... i tu sam se razocarao u hrvatsku... puna mi je kapa cipola sa kuhanim krompirom i blitvom koji su u najboljem slucaju uljepsani sa kojom skoljkicom

i za to bi da uzmu jednu mjesecnu platu konobara koji jadnice treba da se razguli da bi usluzio.... a ne daj ti boze naruciti pizzu.. fuj... cim me vide da pristajem sa brodom trce razdragani i "sprehaju" samnom na engleskom... pa im uvijek treba dvije minute da skontaju da im ja odgovaram na nasem... onda se smrknu, zabrinu, kontaju - nema od ovoga kinte...
sve u svemu gladni su para a nemaju sta da ponude...
Jedino sam u nekim konobama po Istri mogao kao covjek da se osjecam, ali Istriani su sasvim druga prica... ono nije Hrvatska...
U crnoj gori sam barem kao covjek jeo, u svakom restoranu imaju i bolji izbor i uslugu nego u hrvatskoj... ne nastupaju kao gladnici koji samo hoce da izmuzu novac od covjeka i da usput ustede maximalno...a najvise mi se svidjelo sto je grad pun ljudi dan-noc... Ludnica...
A o moru da i ne govorim... fantasticni pejsazi...
Hrvatska je za penzionere koji vole da se izvale na plazi i brckaju nogice...
O bog s tobom, jesi siguran da si bio u CG!!!???

Sve što si naveo u svom postu apsolutno se ne podudara sa mojim mišljenjem i onim što sam doživela u CG
Pa i bolje da kruže oko mene i da mi udovoljavaju nego da me bukvalno najure iz restorana (što sam doživela) da bi neko drugi (stranac) seo!
Čim vide da pričaš srpski odma te odjebu i čekaju da izađeš iz restorana, dok se prema strancima ophode na nivou!!!
Zaključak: ako želiš lep provod u CG, pričaj nemački, engleski, a posebno italijanski! Veruj mi, znam o čemu govorim i nijedan protiv-argument mi neće promeniti mišljenje.