MatrixNeo je napisao:
To se i nemoze porediti, ali odnos na ulozeno i dobijeno ide na stranu FR. Ja bi najvise volio kad bi od Jahorine napravili evropsko skijaliste, ne bi mi palo na pamet da odem negdje vani. Kad na Jahorini promijene zicare, kad budu topovi za snijeg, kad prosire staze i kad ne budem morao da cekam u redu duze od 2 min, e tad nece biti skijalista koje ce se moci porediti sa Jahorinom. I onako imam 2,5 sata voznje do Jahorine i uvijek cu rado gore otici. Ali isto tako bi trebalo ljude koji upravljaju skijalistem posalti vani da vide kako se radi i kako se dovlace turisti, a ne vozac ratraka da sjedi u kafani cijelu noc i pije i da ga mrzi izaci ispeglati stazu. Kad sve to promijene ne vidi mene vise druga planina osim Jahorine, jer ja sam skijas a ne onaj koji zabije skije pored kafica da se vidi sta vozi, ja kod odem na planinu ni kafu ne popijem dok zice ne zatvore. Iz tog razloga odo u FR da skijam po uredjenim stazama i da se vozim brzim liftovima i da ne cekam u redu po 30 min da sjednem u korpu.
ja se s' tobom slazem u potpunosti da je ono na jahorini krs, pocevsi od onih jadni zicara pa preko staza i dalje....i sam sam takav kad odem skijati, pun je gass od 9 do 16 h....i maksimalno koristim svaku sekundu da sam na stazi....
ali matematika nije taktika drug moj, ja cu ove godine sa zenkom da odem gore, za cca 1000 KM sve da me kosta, naravno bez nekog opustanja po kafanama i orgijanja....a FR, ITA, AUT.....nema sanse nas dvoje za to para odemo...slazes se ??
znaci matematika nas ubija !!!