banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 14:50 Danas je 15 Jun 2026, 14:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 70 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Kume, zar ti ne voziš za Bavaria Racing Team?? :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 14:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
MatrixNeo je napisao:
15.12.2007 u 3 doline FR, 1.12 na jahorinu, i vjerovatno sam svaki vikend na jahorini. Februar vjerovatno StMoritz 7 dana, kraj marta i pocetak aprila Tignes FR :)

E mi smo trebali u Tignes, al nažalost zbog moje boravišne koju ne dočekah moramo ostat u It... Kme kme... :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 18:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Las Vegas u Decembru na samo 4 dana, i krajem Januara Nassau, Bahamas na 7 dana. Dosta mi je hladnog vremena i ovdje, treba mi malo sunca i plaza.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 18:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Apollonia je napisao:
Las Vegas u Decembru na samo 4 dana, i krajem Januara Nassau, Bahamas na 7 dana. Dosta mi je hladnog vremena i ovdje, treba mi malo sunca i plaza.

Tako se to radi, ne znam kako neko moze da se odusevljava hladnoci. Joj al bi ja voleo da sad izgorim na suncu :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da skijaš, izgorio bi... :D Kad ti je već sve džaba, uzmi fino školu skijanja na 3 dana i razgni :D
Evo konačno odlučeno gdje se ide: Marilleva, Trento, Italy.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 19:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
EiLeen je napisao:
Da skijaš, izgorio bi... :D

Ja vise volim izgoriti u bikiniju nego u ski jaknama i pantalonama

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja uopšte ne volim izgoriti... :lol:
A imam cijelo ljeto za izgaranje, tako da skijanje stvarno jedva čekam...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 23:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Apollonia je napisao:
EiLeen je napisao:
Da skijaš, izgorio bi... :D

Ja vise volim izgoriti u bikiniju nego u ski jaknama i pantalonama

Slozio bi se sa tobom, samo ne volim da nosim bikini tako da ja vise volim bermude za plazu :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 18:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2004, 14:26
The Godfather je napisao:
MatrixNeo je napisao:
15.12.2007 u 3 doline FR, 1.12 na jahorinu, i vjerovatno sam svaki vikend na jahorini. Februar vjerovatno StMoritz 7 dana, kraj marta i pocetak aprila Tignes FR :)

ne trazim nista ........samo se hvalim a ? :lol: :lol:

Ne hvalim se, vec ce me jeftinije izaci 7 dana u FR nego 7 dana na Jahorini, a za Stmoritz casti familija koja tamo zivi :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U pravu si, svi kontaju da je Fr skupa, a na kraju ispade smještaj prejeftin... Jest da je ski pass 182€, al brate vrijedi... Prelijepo je, prelijepo!!
Si bio u It ikako?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 10:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

U IT nisam bio, ali je bila moja ekipa u Marilevi i kazu da je extra. Nadam se da ce raditi sve zice i da ce povezanost biti odlicna. Sad vec ima dosta snijega, napadalo ga je dosta u paso tonale. Sto se tice FR sad od 15.12 do 22.12 ja sam nasao smjestaj i skipass za 180 € i skipass je za sve 3 doline sto znaci 600 km staza i 200 ski liftova. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 11:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
e ova me 'dalmatinka' ne cudi, jer je kao plin ..al' ti matrix ???

vi nama kao babunima sad tvrdite i ubije3djujete nas u nesto sto svi znamo...a te price da te izadje jeftinije nekom drugom pricaj !!!

vi kao svijetski ljudi pa sad kakate,

ali gdje su vize...ne rade svi...kako dobiti je... 2 puta u Sarajevo , qrac-palac, put do tamo pa podvuci cizu pa onda upored trosaksa jahorinom ali sta bi sAD !!!

ZATO NEMOJTE ...POREDITI TO KO JE GORE NEK UZIVA !!!

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 11:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

To se i nemoze porediti, ali odnos na ulozeno i dobijeno ide na stranu FR. Ja bi najvise volio kad bi od Jahorine napravili evropsko skijaliste, ne bi mi palo na pamet da odem negdje vani. Kad na Jahorini promijene zicare, kad budu topovi za snijeg, kad prosire staze i kad ne budem morao da cekam u redu duze od 2 min, e tad nece biti skijalista koje ce se moci porediti sa Jahorinom. I onako imam 2,5 sata voznje do Jahorine i uvijek cu rado gore otici. Ali isto tako bi trebalo ljude koji upravljaju skijalistem posalti vani da vide kako se radi i kako se dovlace turisti, a ne vozac ratraka da sjedi u kafani cijelu noc i pije i da ga mrzi izaci ispeglati stazu. Kad sve to promijene ne vidi mene vise druga planina osim Jahorine, jer ja sam skijas a ne onaj koji zabije skije pored kafica da se vidi sta vozi, ja kod odem na planinu ni kafu ne popijem dok zice ne zatvore. Iz tog razloga odo u FR da skijam po uredjenim stazama i da se vozim brzim liftovima i da ne cekam u redu po 30 min da sjednem u korpu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

superhik je napisao:
Kume, zar ti ne voziš za Bavaria Racing Team?? :D :D

sad tek ovo citam, yes u pravu si, al' ovo sam zapamtio od prosle godine

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 12:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MatrixNeo je napisao:
To se i nemoze porediti, ali odnos na ulozeno i dobijeno ide na stranu FR. Ja bi najvise volio kad bi od Jahorine napravili evropsko skijaliste, ne bi mi palo na pamet da odem negdje vani. Kad na Jahorini promijene zicare, kad budu topovi za snijeg, kad prosire staze i kad ne budem morao da cekam u redu duze od 2 min, e tad nece biti skijalista koje ce se moci porediti sa Jahorinom. I onako imam 2,5 sata voznje do Jahorine i uvijek cu rado gore otici. Ali isto tako bi trebalo ljude koji upravljaju skijalistem posalti vani da vide kako se radi i kako se dovlace turisti, a ne vozac ratraka da sjedi u kafani cijelu noc i pije i da ga mrzi izaci ispeglati stazu. Kad sve to promijene ne vidi mene vise druga planina osim Jahorine, jer ja sam skijas a ne onaj koji zabije skije pored kafica da se vidi sta vozi, ja kod odem na planinu ni kafu ne popijem dok zice ne zatvore. Iz tog razloga odo u FR da skijam po uredjenim stazama i da se vozim brzim liftovima i da ne cekam u redu po 30 min da sjednem u korpu.

ja se s' tobom slazem u potpunosti da je ono na jahorini krs, pocevsi od onih jadni zicara pa preko staza i dalje....i sam sam takav kad odem skijati, pun je gass od 9 do 16 h....i maksimalno koristim svaku sekundu da sam na stazi....
ali matematika nije taktika drug moj, ja cu ove godine sa zenkom da odem gore, za cca 1000 KM sve da me kosta, naravno bez nekog opustanja po kafanama i orgijanja....a FR, ITA, AUT.....nema sanse nas dvoje za to para odemo...slazes se ??
znaci matematika nas ubija !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 07:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Slazem se sa tobom sto se matematike tice, ali opet ponavaljam, odnos ulozeno i dobijeno i matematika je na strani Fr, It, At. Kad pogledas da recimo u 3 doline ima 600 km staza i da nema nikad guzve ostaje ti samo matematika da izracunas koliko ces ti ili ja kilometara napraviti po snijegu. Kazem odnos ulozeno i dobijeno je na strani evropskih skijalista.

P.S.
Evo vas dvoje ce te na Jahorini platiti cca 500 € za 7 dana. Mene samog ce Fr sa svim troskovima, smjestaj, skipass, put i hrana kostati 350 €. Da dodas jos 200 € i odes u FR pricao bi isto kao i ja :D

Nadam se da cemo se sresti na nekoj stazi pa da polemisemo oko skijalista :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 21:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

izvini odakle to ides u Fr pa ce te kostati 350 'ojro'...SVE...?!?

jer sam ja nekoliko kombinacija Ita, Fra ganja i sabirao....i nisam uspio naci tako nesto nigdje....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 22:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Meni ne gine Vlašić, svaki drugi vikend, ove godine. Nisam stigao, tačnije zaboravio, uplatiti Jahorinu preko faxa, tako da je Vlašić utješna nagrada. Bio sam prošle sedmice i uopšte nije loše, a najavljuju još 3,5km stazu da će proširiti. Ski pass je 22KM, a iznajmljivanje opreme 10KM. Razmišljam da više uopšte ne vučem svoje stvari gore, kad za cenera ima dobra oprema da se uzme, jedino pancerice nikad ne bi mogao "tuđe" uzeti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 22:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
ja cu ove godine sa zenkom da odem gore, za cca 1000 KM sve da me kosta

Trebali ste naći neke studente i na njihov indeks za 120KM smještaj, prevoz i hrana!!! Moja dva prijatelja tako idu svake godine, a obojica po 29 godina, fakulteta nikad vidjeli u životu! Samo nađu nekog komšiju studenta koji ne planira ići i na njegov indeks se prijave. Kad uplatiš, niko te više ništa ne pita gore. Jest da je smještaj na Palama, ali svaki dan ima organizovan prevoz do Jaorine, nekih 20min, i to je naravno uračunato u tih 120KM, a i hrana je sasvim solidna!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2007, 08:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

izvini odakle to ides u Fr pa ce te kostati 350 'ojro'...SVE...?!?

jer sam ja nekoliko kombinacija Ita, Fra ganja i sabirao....i nisam uspio naci tako nesto nigdje....

Evo upravoh se vratih iz 3 doline i sta da kazem nego perverzija. Ni jedan dan nisam vozio istu stazu dva puta.

E ovako, isao sam iz BL autom, nas 4 dijelili troskove puta sa sve putarinama i gorivom i to me kostalo 120 €. Smjestaj je bio 77 € za 7 dana i ski pass za 600 km staza i 184 ski lifta je kostao 110 € i hrana je kostala 40 € a nesto se ponijelo i od kuce, supe i konzerve. Na to jos dodas troskove vize i izaslo je sve ukupno oko 400 € sa sve poklonima koje sam kupio.
Na ovom linku mozete da vidte kako je bilo
http://www.skijanje.co.yu/forum/showthr ... 82&page=12

Vrh

[ 70 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]