banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 20:21 Danas je 15 Jun 2026, 20:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2006, 11:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
BlackHand je napisao:
E, mozhe li neko da stavi neki link sa adresama i brojevima telefona gde bih mogao da saznam cene smeshtaja.Zanima me Hrvatska..nije ni bitno koji grad, od Makarske pa na dalje.Cene po krevetu, uklapam se negde do 7-8e.

....Baš nemaš sreće... dole je kod mene 9 eura(kad prođe sezona)...
a ovako-15 :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2006, 17:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Jun 2006, 00:10
Citavu Jadransku obalu u Hrvatskoj sam obisla, ali nikada nisam bila u Crnoj Gori. Pa sad razmisljam da odem ovo ljeto koji dan i tamo da vidim kako je. :)
Koje mjesto mi preporucujete da podsjetim?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2006, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ne idi tamo.Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2006, 18:41 
Pripravnik
Pripravnik

Lisa_Simpson je napisao:
Ne idi tamo.Slika

Zasto???
Zar je toliko lose tamo??
:?: :?: :?:
Bicu gotovo cijelo ljeto u Bolu,ali sta fali malo obici i Crnu Goru.
Svo moje drustvo oko mene prica kako su bili tamo i super im je bilo, lud provod, dobre plaze, lijepa mjesta,... :wink:
Kad neko pocne pricu o ljetovanju, prica o Crnoj Gori i svi se prikljuce u razgovor, a ja ko 'tudum' stojim sa strane i samo slusam. Niko od njih nije bio u Hrvatskoj, pa nemaju pojma kako je tamo.Zato sam htijela da i ja malo da obidjem njihovu 'Crnu Goru' da vidim kak je tamo. :P
Hrvatsku vec svu poznajem, pa mi vise u njoj i nema puno toga zanimljivog, stoga bi da posjetim i nasu drugu susjednu zemlju. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2006, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
honey je napisao:
Kad neko pocne pricu o ljetovanju, prica o Crnoj Gori i svi se prikljuce u razgovor, a ja ko 'tudum' stojim sa strane i samo slusam. Niko od njih nije bio u Hrvatskoj, pa nemaju pojma kako je tamo.

zbog toga su i odusevljeni sa CG :D

Nego, more kao more , meni je mnogo ljepse u Hrvatskoj, miris, ugodjaj, toga nema u CG, ali opet ne znaci da nema lijepih mjesta.
Mislim da imas temu 'najljepse mjesto na crnogorskoj obali' ili nesto sl. pa procitaj, ali evo ukratko, ja preporucujem da obidjes

1. Bokokotroski zaliv-neobican spoj planine i mora, Herceg Novi i Kotor, jako lijepi gradici
2. Plazu Jaz , nedaleko od Budve
3. Plaze Mogren I i II u Budvi
4. Petrovac na moru
5. Sveti Stefan
5. Milocer
6. Kraljicinu plazu, plazu Drobni pijesak
7. Adu Bojanu

Obale ima oko 300 km, mozes to sve u 2 dana finooo obici i iskupati se i onda se vratis na Bol! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2006, 19:26 
Pripravnik
Pripravnik

simplicity je napisao:
Obale ima oko 300 km, mozes to sve u 2 dana finooo obici i iskupati se i onda se vratis na Bol! :D

Tako ce i biti, u par dan crnogorsku obalu obici i vratiti se u Bol.
Jos samo da mi je naci koga da povedem sa sobom i super ce biti. :P
Hvala ti za infomacije o mjestima koja da obidjem. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2006, 19:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Prvi i zadnji put sam bila u CG prije 2 godine (ne racunajuci ekskurziju). U Herceg Novom. Svaki dan smo brodicem isli na plazu (mjestasce) Rose. Sto je i jedino valjalo od tog ljetovanja, naravno pored drustva :D . U HN i u Igalu su svi kafici radili do 01:00. A mi smo se tek s plaze vracale oko 9-10, pa dok nesto jedes, spremis se, ostane vremena za jedno pice i kuci na spavanje. No dobro. Zato smo ustedjele para da produzimo boravak za jos koji dan :D

Navikla sam na Hrvatsku. U CG je bilo interesantno, ali da sam odusevljena - nisam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2006, 15:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
2. Plazu Jaz , nedaleko od Budve

Obavenzna destinacija u CG. Dvije godine sam kampovao tamo. Nikad mi bolje nije bilo :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2006, 20:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2006, 21:38
Zlatni rat u Bolu na Bracu zaista izgleda prelijepo, ali plazu vec duze vremena (znam iz iskustva) ne odrzavaju nabolje, prilicno je neuredno, stalno duva jak vjetar promjenljivog pravca, a i sam grad ko grad je pomalo dosadan. No, uprkos svemu tome, meni jos uvijek jedna od omiljenih destinacija u Hr. Nazalost, ove godine necu dole. Vrijeme je da se malo promjeni, jer dolje sam ljetovala od 87, pa do prosle godine, osim perioda 92- 97. Dosta je vise!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2006, 10:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Pazi, honey nikako se ne mogu porediti Bol i Hvar (grad) sa drugim mjestima. Ustvari Hvar (ostrvo) i Brac. Naravno da je recimo u Makarskoj jeftinije nego na ostrvu. Pogotovo Hvar, Brac i ona HR Ibiza (kako li se zove Zrce ili?)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 11:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 17:59
arhitekt je napisao:
Pozdrav narode,

Interesuje me jel bio neko mozda u Petrovcu na moru? Ove godine planiram malo da se brckam dole, pa me interesuju utisci ako je neko vec tamo boravio. Isto tako, cijene u privatnom smjestaju ako se ne varam, krecu se izmedju 8 - 10 Evra po krevetu? :oops:

I ja nesto kontam da odem do Petrovca, ali sam misslila da je jeftinije.
Shokirala sam se kada sam cula da npr u HN ove godine ima samo oko 4000 turista (naravno jun je, mozda ce se stanje popraviti) ...to me je navelo da pretpostavim da cene nece skakati u julu i avgustu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2006, 16:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Apr 2006, 18:10
Zna li iko ista o Korculi ona me konkretno interesuje ove godine.Kako je tamo koliko su cijene smjestaja i ostalog, kakve su plaze i sl.. Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 17:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2006, 18:18
Ljudi jel zna neko cjene privatnog smjestaja u Herceg Novom u ovom periodu?
Kontam da idem za 5-6 dana pa mi je frka jer nemam nikakvu informaciju a i nešto sam kratak s lovom. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 19:23 
Pripravnik
Pripravnik

Laganche je napisao:
Vjerovatno cu da izgledam kao sludjeni padobranac koji je upao na vrtnu zabavu i srusio sto sa koktelima, ali ima li na Bolu ili Hvaru mjesta za porodicu sa dvoje djece (apartman ili slicno).
Nekada sam ljetovao na Bracu i Hvaru i tako sam se pozelio, a htio bih i da moja djeca upoznaju nesto tako lijepo.
Malo sam se "zasitio" CG mora (ljubazni su do bola)

Naravno da ima apartmana! :)
Evo moji se roditelji premisljaju da'l da ovu godinu izdaju kucu u Bolu (mislim da ce to i uraditi). :) A ima raznih cijena, zavisi od toga sta sve ima u apartmanu.
Znam da ima smjestaja na Bracu, kao i na Hvaru,samo je potrebno ranije rezervisati. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2006, 20:14 
Pripravnik
Pripravnik

Cao, ljudi!!!
Evo da vam javim da sam stigla na more! :)
Bila sam umorna previse da se danas odem okupati, no sutra odoh,pa cu vam javiti kakvo je more!!! :lol: :lol: :lol:
Samo vam zelim reci da u Splitu nema ni malo guzve, kao sta su Hrvati govorili na vijestima!Ja bila s autom u trajektu i ne znam je'l bilo 7 auta sve ukupno.Nema turista gotovo ni malo!
Lijepo je vrijeme, malo vjetrica puse, ali nista strasno!Ugodno je, mirno je more....lijepo je za ljetovanje! :)
Ako nekoga interesuje nesto u vezi trajektne linije, katamarana, izdavanja,cijena i drugih informacija vezanih za Srednju Dalmaciju, neka slobodno pita.Dat cu sve sta je u mojoj moci da vam odgovorim na njih! :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Evo ovako, mene konkretno interesuju cijene smjestaja. Planiram ici dole od 20.08 do 01.09 pa trazim neku pristojniju sobu za dvoje... dalmacija. poz.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2006, 13:43 
Pripravnik
Pripravnik

the_grunf je napisao:
Evo ovako, mene konkretno interesuju cijene smjestaja. Planiram ici dole od 20.08 do 01.09 pa trazim neku pristojniju sobu za dvoje... dalmacija. poz.

Ne znam koje tebe mjesto tacno zanima u Dalmaciji?
Ja sam u Bolu i tu su cijene paprene.20-25 eura je po osobi noc, a za taj period u koji planiras doci, oni ce jos podignuti cijenu i do 30 eura!! :-?
Ostala mjesta po Bracu (Supetar,Milna, Sumartin...), kao i vecina mjesta na Hvaru drze cijenu od 15-20 eura.Premda ce oni jos za taj period spustiti cijenu, ipak nisu kao ovi bezobrazni Boljani.
A u Makarskoj (koja se smatra najjeftinijom u ovom dijelu Dalmacije) je cijena od 10-15 eura, odnosno vecina ih drzi po 12 eura.

E sad, najbolje je da mi napises koja te destinacija tacno zanima, pa cu se ja raspitati i javiti ti cijenu! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2006, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Eheheh, biću i 7 dana na Bolu. Možda se i vidimo, Honey... :D U Splitu sam čula da je 15€ smještaj, no meni to ne treba... :love8: :love6: :love3:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2006, 19:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
the_grunf je napisao:

na netu imas more podataka i oglasa:

makarska.hr
adriatica.hr
apartments-croatia.hr

ili jednostavno ukucas destinaciju koju zelis i .hr
ilii odes na google pa ukusac mjesto koje bi zelio/la...

slike, cijene i rezervacija sve online..

p.s. aa bucccc .... i ja cu uskorooo :P
a gdje? heheh neeemam pojma, di mi/nam se svidi da gustamo :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2006, 12:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2004, 13:09
немам поjма заште сви овде не воле летованье у ЦГ...

honey иди у ЦГ, тамо jе добро :)

я био у краjу септембара прошлоj години у Херцег-Нови, приватна соба jе 8 еура. Море jе лепо...

Поздрав из Сибира!

Vrh

[ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]