Budva po ko zna koji put
I ove godine skoro sve po istom, sa izuzetkom sto je sve skuplje...
od plaza:
mogren 1 i 2 koje su stvarno najj, mnogo manja guzva,predivan okolish, stijene i borova suma, prozirna voda, stverena za ronjenje. Predivno kamenje i josh ljepse ribice raznoraznih oblika!
Ulaz od 1 Eu po osobi i nije tako strasno!
plaza starog grada mi se ne svidja zbog kamenja krupnog....
Slovenska plaza je nesto katastrofalno, prljavo, prepuno ljudi, djece,mutno i od ronjenja nista ...
provod:
ono setaliste opsta ciganija kao i svake godine.
Frash dance i one gogo girls kao da su u striptiz baru, Raffaelo malo bolja situacija, a Renesansa potpuno praznaaaa (a meni je taj lokal najljepse sredjen od svih). U Majamiju je super muzika ali club uzrasta maximum 17 godina
I ove godine Igor starovic&Div. kesten u Vili Manojlovic, Neda Ukraden u Tropicu,Haris Dzinovic u Kairos-u....
A Trocadero je tipicna narodnjacka kafana i prepoznatljiva klijantela("ja sam u cetinje,kajla,mobitel i slicno...).......
Stari grad : oni kafici pored Citadele,i meni najj cafe MoZart !
a cijene .... neprimjereno izdignute, ne vrijedi toliko zaista...
smjesta 5-10 Eu, zavisno od mjesta i toga da li ima vode ili ne.
90% Budve nema vode, no gipsy je pronasla super,povoljan smjestaj gdje ima vode u izobilju
Hrana u marketima malo skuplja nego kod nas, a u manjim priv prodavnicama 2* skuplja....
sok limenka u kaficu 2-3 Eu, kokteli oko 5 Eu,durexi 2,5 Eu
muzika se gasi u 1.00, specijalci patroliraju setalistem u 1 min poslije...
i jos nesto...primjetno mnogo manje ljudi iz RS ove godine, znaci vecina se prebacila na Cro primorje, iz razumljivih razloga