banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 14:50 Danas je 15 Jun 2026, 14:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2005, 14:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2005, 18:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
sinoc sam na cgtv gledao reportazu....
naravno janko tavcar i slovenci gimpex straza bili prvi...imao sam cast gostovati kod tih momaka u SLO ....nema dalje .extra su ekipa ..svjetski prvaci bili....
vidim biscana nije ni bilo....
iz BL Pastir cevapdzija je bio :roll: ...
sve u svemu ....laganica turizam lijepo je.......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2005, 23:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Nov 2002, 12:58
Pozdrav za GODFATHER -a osta sam dužan neke odgovore ,izvanjavam se nisam dugo bio na forumu imao sam nekih obaveza koje sam priveo kraju tako da cu nadam se ponovo biti malo uredniji posjetioc ovog foruma .
Pored najveće volje i želje i prijave da ćemo doći na takmičenje morali smo otkazati , jednostavno nismo se mogli organizovat , nekima su dijeca krenula u skolu , neki nisu imali slobodnih dana itd ,ovo ce takmicenje izgleda post ttradicionalno tako ako bog da do godine cemo i taru probat .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2007, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
ja sam bila prosle godine i FENOMENALNO je,nema ekstremnih brzaka a preporucujem ako vec idete da idete barem na 3dana-1dan rafting je samo najinteresantniji dio 18 km,a vrijedi i voznje milion sati iz BL,nemam rijeci da opisem,vodu mozete piti koliko je cista i hladna(ja sam naravno prva skocila s camca)a tek jagnjetina ispod saca negdje poslije granice u nekom restoranu... :lol: :lol: :lol: mislim da vecina tursistickih agencija iz bl ima aranzmane,ja sam isla preko nekog lika iz foce ,tako da se mozete spakovati u auto i pravac foca,gore se gotovo svi ljudi bave raftingom,prevozom do bungalova...ali zaista fenomenalan osjecaj,mi smo dosli uvece,isli pjeske kroz neku sumu,pa camcem na drugu obalu do bungalova,struje naravno nema,rostilj,lampe,hladno pivo... 8)

e narode,sve ovo ponovljeno za vikend,ekipa fenomenalna,Tara je bila savrsena,ajd' za nesto su ove kisurine valjale :lol: klopu i pivo ohladjeno u Tari necu ni komentarisati,sve u svemu 10+ 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2007, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
E jos mi reci da si srela hammera i Valija na Tari :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2007, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hahahah,nisam,kao sto nikad nisam s njima ni bila,na zalost,a u stvari hammer nas je sve i "navukao" na raft :lol:
zaista je fantasticno iako ja nisam bas luda za kampovima,onim kucicama bez struje ,vode itd prezivjeh i ovaj put :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2007, 23:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ima Tara i u NY???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nazalost u NY idem samo upstate na Hudson,a trenutno sam u BiH na "odmoru"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
azdajica-ny - bili su oni 1.6. mislim. Idu svake godine...Vali, Hammer, Belgija (Bokac) klasika i ko im se pridruzi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nisam znala da su isli,a znam da su svake god tamo a isto tako da je i Bojan dobio nadimak Belgija na prvom zajednickom raftu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 11:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
azdajica-ny je napisao:
trenutno sam u BiH na "odmoru"

Nema raja, bez rodnoga kraja, bez rodnoga kraja...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 15:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

al' si se ti nesto zakacio za mene :roll: btw ,zar ne vidis navodne znakove?
iskreno,da nemam roditelje i brata u bl,nikad ne bih ni dosla u BiH...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 14:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Sep 2007, 14:49
Ledena avantura u Suzi Evrope

Spuštanje niz hladne brzake je nešto što se pamti celog života. Može biti opasno, ali ako se dosledno primenjuju upustva kormirala, zabava je zagarantovana
Ako ste se ikada u luna parku provozali čuvenom „balerinom“, skoro da isti osećaj možete imati i na vodi, tačnije na splavarenju Tarom i Drinom. Dok talasi ledene vode zapljuskuju čamce za spust, ljudi mokri do gole kože, uz poneki vrisak i krik, grčevito se drže za konopce da ne bi upali u reku. Doduše, to će se retko dogoditi ako pažljivo slušate kormilara, koji će vas bezbedno spustiti niz hladne brzake.
Suza Evrope, kako mnogi od miloše zovu Taru, i ove godine će privući veliki broj turista. Kanjon dužine 82 kilometra je, posle Kolorada, najduži na svetu, a ono što ga posebno izdvaja je živopisna priroda. Mogu se, između ostalog, videti i srne kako slobodno piju vodu na nekom od vodopada, razne vrste zverinja, ali i čobani koji pored reke čuvaju ovce i goveda.

http://www.casopishorizont.com/tarasplavarenje.html

Vrh

[ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]