Tommy Vercetti je napisao:
Zar je toliko popularna da ni tema o njoj nema?
Cuo sam da je dosta jeftinije nego prosle godine, ali i turista slabo.
Iko bio, vidio?
Bila sam krajem juna '09 u Sutomoru. Prva tri dana smo imali smestaj za 8 eu ( vlazna soba, fizider, prizemlje, severna orijentacija sobe) a ostatak po 10 eu u istoj kuci. Ovo za 10 eu to je bio apartman, sa mini kuhinjom koja podrazumeva sporetic, frizider, sve osnovno sto se tice posudja, sto je za CG uslove sasvim solidno. Soba je cista, prozracna, imate malu terasu, sto i stolice na njoj, ormar, sto/stolice u sobi, TV sa doduse 3,5 programa od kojih radi samo jedan ako je lose vreme. Navodno ce im uskoro biti uvedena kablovska TV. Impresije su mi u principu bolje nego prethodnih godina, a zadnji put sam bila pre 5 godina, pa se moje misljenje ne moze uzeti kao merodavno. Od onda su se znatno popravili u svemu, ali neke znacajnije razlike u usluzi su jos uvek pojedincane i ne mogu se generalizovati na sve turisticke subjekte. Hrana po kafanama je gotovo kao u Srbiji, po cenama. Bili smo na jednodnevnom izletu u Budvi, kugla sladoleda u marini je 1 eu a u Sutomoru je 40 centi. Sto se ove sezone tice, CG je u deficitu sa turistima.