Ovako... Ja sam obišla tad sve i jednu agenciju, sve su manje-više imale iste aranžmane, al su najbolji bili Kon-Tiki. Dosta ih ima njihove, al naravno ne potpune... Tako da, svakako, ko ode u Bg direktno kod njih da će imat više izbora... Ja sam letjela iz Bg jer je sve iz Sa bilo popunjeno....
Ja sam bila u Yasmin Hammametu. To je neko malo mjesto, sve novo izgrađeno... Hotel je bio prvoklasan, imao je vanjske i unutrašnji bazen, predivan vrt, odličan restoran itd. Kako sam već napisala imala sam polupansion...
Plaže su raj. To mi je u stvari, najbolje kod Tunisa. Mjesto nema baš neke kafiće tako da smo mi stalno šetali po korzu, cjenjkali se... Gradić je baš baš malen... Hotel mi se zvao Imperial park ako se dobro sjećam.
Na moju veliku žalost, nisam imala para za izlet u pustinju, mislim da je bio 50€... da, tad sam bila mala i siromašna

Vjerujem da je to super, čula sam poslije da sam baš propustila doživljaj, al tad sam bila knap s parama...
Cjenjkanje je pravi doživljaj. Možete neku stvar spustiti sa 80 na 10 dinara. Znači, nikako ne odustajati. Na kraju čak i kad prodavac kaže da neće... Nastavite

Imaju neke slatke kožne torbice i super nakit... bilo je i lijepih šalova, sjećam se...
Taxi je prejeftin... Znači, za par dinara te preveze 5km... Jeftiniji je nego kod nas, ako se dobro sjećam... Dinar je marku i po...
Ljudi su stvarno super, ljubazni, zezaju se... Svi znaju francuski, al pričaju malo i eng. Ovi prodavci po korzu ok znaju eng, legendarni su, zezaju se. I sam doživljaj cjenjkanja je legendaran... Radnjice su preslatke, male i pune svega....
Moj je hotel bio s 5*, al mislim da to nije 5* kao npr. u It, al who cares... Hotel je stvaaaarno bio odličan. Meni je bilo bitno da mi je plaža lijepa. Duge, pješčane, nikog živog... Suncobrani od trske svuda.. Besplatni... Ležaljke jeftine... More prečisto i preplavo... Ja sam stvarno mrzitelj gužve...
Minus: morala sam ići do Bg (sad letim do Zg i odatle mi se daleko kotrljat do Bl...), povratni let je kasnio 2 faking sata... Došli smo u Bg kad više nije bilo busa za do grada i taxi nam je naplatio 1200 dinara (valjda 20€), ma fuj. Ako imaš kod koga ostat u Bg, savršeno....
Inače, Tunis kao zemlju treba vidjeti. Potpuno druga kultura, ishrana... Kad sam prvi put vidjela kamilu...

Ogromne su

Žao mi je što nisam išla na taj izlet u pustinju, al ima vremena... Sad kad bih išla u Afriku, otišla bih negdje u neku desetu zemlju da upoznam male crnčiće... Marokanaca i Tunižana mi je ovdje na vr' glave, samo travu prodaju......