Schlager je napisao:
A sto se tice tih kafana i restorana,zaista ne znam...eto ljudi su te posavjetovali....samo sam gledao prosle sedmice neku emisiju na HRT gdje kukaju kako su im nestale sve zagrebacke Kavane,koje su im bile vjekovima znak raspoznavanja...i da se sve pretvorilo u baste na otvorenom i "spicu"...znaci,vjerovatno slican fazon kao i kod nas...pojma nemam,iznesi utiske kad se vratis

Brale smorio sam se dok nisam našao kafić koji uslužuje unutra sve same bašte na otvorenom sa grijalicom iznad glave.
Gradska kavana u centru izgleda da ne radi.
ERROR je napisao:
BeckaSkola je napisao:
Ne zelim zamisliti kako li zivi Beogradjanin sa prosjecnom BG platom ako mu je cilj zivota za milimetar dalji nego da ne bude gladan, zedan, da ima sta obuci i za osnovne potrebe. Dosta skup grad a plate vrlo slabe. ZG je po standardu zivota dosta iznad BG.
Zagrepcanke pravo prefinjene zene, za zeniti.

Generalno ta savremena struja mladih koji odudaraju od turbo folk nacina zivota je u Zagrebu mnogo mnogo jaca. A i oni koji u ZG cine turbo folk saradu su vecinom dosljaci sa strane, Hercegovci i sl.
Moze biti, fino se prave i sve to, al ruzne brate. Banjalucanke i Sarajke su za njih izmislile svijet po ljepoti.
Neću da budem politički nekorektan pa neću reći ružne, ali opada kvalitet kako se ide prema sjeveru bivše države.
Oronule fasade po BG su njegov zaštitni znak ali koji je problem sa Zagrebom.