banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Maj 2025, 05:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Mar 2004, 13:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Mar 2004, 13:15
cao ladies

Imate li ptanja iili problema da vam qualified beauty therapist( kvalifikovani terapist ljepote) moze pomoci oko, na ovoj stranice osjecajte se slobodno da me pitate, bilo da je sminka ili briga o licu u pitanju, potrudicu se da na vasa pitanja dam brz odgovor. love!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2004, 12:05 
Pripravnik
Pripravnik

, Niko od vas nema problema, ah kakve ste vi srecnice, posto niko ne pise na ovu temu ja cu samo da napisem par stvari o njegi lice, koje mozda nadjete korisnim.

-Vjerujem da se ponekad pitate kako modeli uspiju da odrzavaju lice cisto bez ikakvih blemishes ili akni. Odgovor je veoma jednostavan, oni poznaju svoju vrstui koze. To je prvi faktor ka prezdravom izgledu, poznavajuci svoju vrstu koze i sastojke u produktima koje koza treba. Da bi sminka na vama izgledala fantasticno, prvo naravno treba da obratite paznju na podlogu tj vase lice bez sminke, ovo je kako to uraditi. Vecina nas ima dehidriranu kozu, bilo zbog ispoljavanja sunca ili zbog hormonalnih uticaja, tako koza izgleda suha i zedna necega a vi stavljajuci toliko razlicitih krema nikako da uspostavite sta je to da vasa koza treba, naravno kao prvo je voda, najmanje 8 casa na dan, mi sastojimo se od 95% vode tako da nase tjelo treba ovu kolicinu da se suoci sa svim ostalim stresovima. Zatim vitamini u vocu i povrcu.\Svako vece i noc, ova rutina treba da se uspostavi vec u ranim 20 im , cisti- toniraj- moisturiraj(naneti kremu) , vodi racuna koje produkte koristis, najbolji su oni koji sadrze AHA(Glycolic acid) , prirodni secer od voca, i oni koji sadrze Sylcolic acid ovaj sastojak pomaze da se odblokiraju pore, koje vrle cesto vode ka aknama i blemishes. Dva puta sedmicno scrub tvoju kozu sa odredjenim produktom koji ce ti pomoci da se rjesis onih mrtvih djelica na vrhu epidermisa te da ti pomogne da podrzis i pojacas onaj ljepsi ispod novi dio koze koji svaki put se radja. Opet jednom sedmicno nanesi masku za duboko ciscenje lica , uradi sebi mini facial( neznam kako se kaze na vasem jeziku,sorry) , inace mislim d aje zvan tretman lica i to mozes uraditi bez going u salon.. Sto se sminke tice to cu vam pisati sljedeci put, reci cu vam nekoliko malih tajni koje make up artisti koriste... a ako jos uvjek imate pitanja bilo da je o , suhoj , masnoj ili kombinovanoj kozi, ili rutini cak i produktima,,, evo gdje mozete saznati....(ps zvucim kao reklama,,,zar ne,,,)))

ps- ja se zalazem za zeninu ljeputu onu koje vecina skriva ili nezna kao odrzavati, uvjek cu biti tu da pomognem cak i muskom polu yeah!

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2004, 09:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 14:39
representative je napisao:
cao ladies

Imate li ptanja iili problema da vam qualified beauty therapist( kvalifikovani terapist ljepote) moze pomoci oko, na ovoj stranice osjecajte se slobodno da me pitate, bilo da je sminka ili briga o licu u pitanju, potrudicu se da na vasa pitanja dam brz odgovor. love!

koji si ti lik, majke ti :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Apr 2004, 18:24 
Pripravnik
Pripravnik

Zanice, ako nemas drugog posla i da mi se obratis civilizovano zasto se obracas ovako nekulturno? Uostalom u cemu je tvoj problem sto ja pomazem djevojkama i razmjenjujem misljenje sa njima? Pitanje koje si postavila meni, bas je postavljeno , i kaze me mnogo o tebi, stoga get stuffed.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2004, 16:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Evo mene nesto zanima, kako da se rijesim onih malih bijelih tackica (ko malo zrnce) sto imam po licu ali najvise preko ljeta, preko zime kao da nestanu?
BIla sam kod kozemticarke u BL, cackala je na meni skoro 2 sata i samo me izmrcvarila, pa sam bila crvena ko paradajz
I opet se vratilo :(

I koja sminka najbolje pristaje svijetlom tenu ( ljeti pocrnim relativno ok)+tamnosmedja kosa (cu se farbam mozda cokoladno smedja ili crno-smedja ili pramenovi zlatno smedje)+tamne obrve+smedje oci

Hvala :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2004, 13:16 
Pripravnik
Pripravnik

medolina je napisao:
Evo mene nesto zanima, kako da se rijesim onih malih bijelih tackica (ko malo zrnce) sto imam po licu ali najvise preko ljeta, preko zime kao da nestanu?
BIla sam kod kozemticarke u BL, cackala je na meni skoro 2 sata i samo me izmrcvarila, pa sam bila crvena ko paradajz
I opet se vratilo :(

I koja sminka najbolje pristaje svijetlom tenu ( ljeti pocrnim relativno ok)+tamnosmedja kosa (cu se farbam mozda cokoladno smedja ili crno-smedja ili pramenovi zlatno smedje)+tamne obrve+smedje oci

Hvala :)

hi.
Iz osnova tvog teksta na bjele tackice po licu zvuci mi kao da imas vrstu akni zvana MILIUM ,ili milia izgledaju kao male bjelicaste okrugle ispod koze i nemogu se istisnuti niti tretirati sa nekim akne produktom. Milia nastane najvise na suhoj kozi, oko ocnih kolutova(tj na centru lica) i oko usta ponekad, kad prirodna produkcija ulja u nasim kozama se zaglavi u porama na povrsini epidermisa ako nije redovno ekfoliran koza postaje deblja tako da se ovakva vrsta akni formira ispod koze, ova vrsta akni moze da ima ju svih doba narocito zenska populacija, najbolja stvar bi bilo da uradis je da zakazes si tretman sa kvalifikovanim i iskusnim terapistom ili dermatologom, ona bi trebala da ti sa malom iglom probusi njezno vrh pojedine akne i polako istisne i onda sa specijalnim produktima da tretira lice nakon zavrsetka, da sprjeci crvenilo u upaljenje, problem je da su milia obicno grupisane i vrlo je tesko doprjeti do njih tako da se ovo treba raditi postepeno,, a ne sata i odjednom, jer onda se cak i nemogu vidjeti i mnoge se cak i ne izvade kao sto ti kazes da su ti se vratile,, ja nevjerujem da tako brzo se mogu vratiti,,vec mislim da ti uopste nisu bile ni izvadjene.
Izbjegavati miliu mozes , sa redovnom rutinom ,,vece/jutro,,,ciscenje-toniranje-i moisturiser(kremiranje)(neznam kako se kaze na tvom jeziku,,sorry),, dva puta sedmicno exfolirati kozu(ovo je veoma vazno),, sto znaci rjesavati se mrtvih djelica koze da epidermisu sa odredjenim produktom, najbolje onim koji sadrze AHA ili Glycolic acid., I naravno masku jednom ili dva puta da doprineses svojoj komplekciji svjezjinu i duboko ciscenje. Pij mnogo vode da odrzavas vlaznost level na kozi zadovoljavajuci.

Svjetlo lice i tamne oci sa tamnim obrvama, naravno uvjek budi sigurna da ti se kosa machuje boji obrva UVjek imaj istu boju kose i obrva, da bi postigla prirodan i matt izgled kako je veoma moderno i stoji svakom.
Tecni puder testiraj prije kupovanja , i to uvjek na licu,, ako nestane nakon nekoliko minuta i nemozes vidjet trasu ,onda je boja koja ti odgovara,,nikad ne kupuj onu koja ti izgleda neprirodno na licu i koja ce ti biti maska a ne foundation.,, Da postignes fab izgled na tvojim ocima bi najbolje stajala svjetlo smedja sa hintom zelene boje ili cak sve vrste zeleneboje fantasticno donese opazavanje tvoje boje ociju. Sto se tice karmina,, zapamti zlatno pravilo,,,ako su ti oci nasminkane sa tamnijim bojama,UVJEK usne nacini samo prirodno svjetle sa glosom ili jednostavnim sjajilom, i obrnuto,,ako imas tesku boju karmina onda oci nacini prirodno, sa mozda samo malo svjetle bojice na unutrasnjem djelu kapaka. Sminka moze da izgleda na tebi fabulozno ako je uradis kako treba, zbog slicnih boja kose ociju i naravno svjetle komplekcije.
Pokusacu ti poslati boje koje bi trebale da ti stoje na privatnu adresu..ako zelis.
Hope this helps..
LOL

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2004, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
hvala na odgovoru, ali nisi mi bas sve odgovorila, sto se tice boja i sta bi mi stajala, to sa naglasavenjem ociju i usana znam vec, a sto se tice onih bijelih potkoznih akni, vec sam bila kod kozmeticarke ali su se opet pojavile i ona mi je savjetovala isto da se pogotovo ljeti moram umiti cesto toplom vodom i hladnom, a to podrucje ne bi trebala mazati kremicama tokom ljeta, jer mogu zastopati pore

moj mail je pfirsich1@gofeminin.de

hvala :-)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2004, 22:33 
Pripravnik
Pripravnik

Iskreno, veoma mi ne odredjeno zvuci tvoje pitanje, ne razumijem kako mislis koje ti boje stoje,,na cemu, gdje,,,,??ocima usnama,,ili gardaroba,, ako mozes biti malo spesificnija bilo bi od pomoci.
Molim te ne uzimaj moje odgovore kao zasigurne jer bez gledajuci te licno nemogu ti odrediti tretman niti reci tacnu dijagnozu koze bez konsultacije licno! Sto u ovom slucaju naravno nije moguce, stoga imaj strpljenja sa odgovorima.
Sto se tice tvog promasenog kozmeticarskog tretmana, moj ti je savjet da pronadjes malo bolju vrstu iskusnog i kvalifikovanog terapistu a ne jeftine kozmeticare kako sami sebe zovu a sa industrijom ljepote veze nemaju, no to je njihov problem, i da obratis paznju na njihov autoritet ,proslost poslovanja i efiikasnost .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2004, 15:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

XIX century je napisao:
malih bijelih tackica (ko malo zrnce) sto imam po licu ali najvise preko ljeta, preko zime kao da nestanu?

jako dobar prijatelj od mene ima nesto slicno, kod njega je ispod oka ali nema shanse on e isto trazio kako to da skine.
Izgleda kao akne ali nije. Nesto su mu rekli kao da je jedna vrst brasna
zvuci blesavo ali to su mu rekli.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2004, 21:38 
Pripravnik
Pripravnik

ko mu je rekao zanice, the therapist ili dermatolog..mislim da bi on trebao posjetiti profesionalnu osobu da mu se odredi koja vrsta akni je i ostalo...
lol.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2004, 06:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

tough je napisao:
ko mu je rekao zanice, the therapist ili dermatolog..mislim da bi on trebao posjetiti profesionalnu osobu da mu se odredi koja vrsta akni je i ostalo...
lol.

to nisu akne, bio je kod koznog doktora ali to je nesto sto ima puno naroda i misle da su neke chibice
i akne drugacije izgledaju

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]