Ovo je malo off-topic ali moram: pošto vidim da ste išli na ono što liči na moj sajt da dam objašnjenje zašto rahavo izgleda. Ono mi je prvi sajt urađen juče u poslijepodnevnim časovima (umjesto da sam učio OET kao što sam na sajtu i napisao) a tek juče sam i naučio koji mi program uopšte treba za postavljanje na web, pa sam ga našao, skinuo, malo se upoznavao sa njim, pa tražio free hosting na netu i onda poslijepodne namuljao onaj sajt. Praktično juče sam ustao sa 0% znanja o tome a predveče postavio onaj sajt

s tim da nisam radio čitav dan, čak sam malo učio i čitao svoju duhovnu literaturu

. Ovo samo da ne mislite "vid' levata kakav je glup sajt napravio". Biće bolje samo da nađem vremena.
A sad o temi.
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> Vader na znam zasto se smajli ne vidi na postu</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
Čudna stvar, i meni se smajli ne prikaže kad stranicu učitam sa IE ali u Operi radi perfektno.
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> To je primamljivo tako da u poslednje vrijeme mnogi dolaze sami</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
Ma dolaze zbog studentica

, ne mogu da smislim nešto drugo što bi ih motivisalo
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> studenti dovode svoje pacijente i nista se ne placaaaa!!!</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
Znači dođe vam neko da studenti vježbaju na njemu i još mu ništa ne platite?!?!
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> Prostor je super opremljen tako da pozivam sve koji imaju rupice po zubima da slobodno dodju</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
Vrbuješ
Koji je omjer kod vas studenti/studentice? Znaš li nekog Igora, ne znam kako se preziva?
Rosy hvala na odgovorima