banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 01:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jan 2004, 12:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Problemi koji se javljaju kada nemozemo da kontrolisemo rad svoje besike,neprijatni su kako za bolesnika,tako i za njegovu .
Samo u Srbiji eksperti procjenjuju da otprilike 600.000 ljudi pati od problema inkontinencije.
Odlazak na posao,zavrsavanje administrativnih poslova,kupovina ,odlazak na putovanja i ekskurzzije ,druzenje sa komsijama i igranje sa decom sve su to svakodnevne aktivnosti ..
A da bi se uspesno izlecili simptomi koji prate neku bolest najbolje je da se obratite svom ljekaru..koji ce uspostaviti dijagnozu i odrediti odgovarajuci tretman,...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2004, 19:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Mar 2004, 13:15
Depresija je neizljeciva bolest, iako vec depresivno zvuci ova okrutna istina ali je veoma istinita.; Vecina ljudi su danas takodje ignorisani kad dijagnozirani sa aktivno depresivnim, doktoru uobicajeno umjesto da nam kazu istinu oni nam tvrde suprotno. Da ,ono sto je istina je , danasnji level znanja o ovoj vrsti bolesti je veoma minimalan, isto tako i o uzrocima ove bolesti, postoje mnoga nagadjanja.. u koja smo mi programirani da vjerujemo .
Ja licno patim od depresije, veoma intervalno se pojavi i veoma je ocigledna, tada nepostoji stvar na ovom svjetu da te ucini bolje ili cak gore nego sto se vec osjecas. depresija se moze djelimicno ljeciti terapijom sa osobom koja ti je bliska, on/ona nemora cak ni znati nista o ovoj bolesti osim da i on/ona prolazi kroz istu fazu,,,time sto ti kaze kako se osjeca kad takav period se pojavi ucinice te da se osjetis da nisi usamljen u ovoj vrti zamke i te da postoje mnogi ljudi da pate koji cak i ne priznaju nikome sto je veoma fatalno za njih same i takvi ljudi su poznati da izvrse samoubisvo..
Kada vam neko kaze da je neko kokga ste znali izvrsio samoubistvo a vi se pitate,,,zbog cega,, zasto kad je sve u njegovom zivotu bilo OK. pa mozda bas i nije..
razgovarati o depresiji je normalno i od pomoci, mislim da je ova tema izuzetno inteligentne vrste za diskusiju..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2004, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
representative ako zelis, mozes na http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=5689
procitati vec puno toga napisanog i ako zelis i napisati svoje misljenje... :)

pozdrav

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2004, 15:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 14:39
blooder je napisao:
Problemi koji se javljaju kada nemozemo da kontrolisemo rad svoje besike,neprijatni su kako za bolesnika,tako i za njegovu .
Samo u Srbiji eksperti procjenjuju da otprilike 600.000 ljudi pati od problema inkontinencije.
Odlazak na posao,zavrsavanje administrativnih poslova,kupovina ,odlazak na putovanja i ekskurzzije ,druzenje sa komsijama i igranje sa decom sve su to svakodnevne aktivnosti ..
A da bi se uspesno izlecili simptomi koji prate neku bolest najbolje je da se obratite svom ljekaru..koji ce uspostaviti dijagnozu i odrediti odgovarajuci tretman,...

ja samo jedno kazem sport!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2004, 14:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2004, 09:45
Moja majka ima problema sa time, no rekli su joj da ide na operaciju ona sve odlaze, mislim da je to zbog depresije,...

See me
And if my face becomes sincere
Beware
Hold me

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2004, 12:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 14:39
Leptirica je napisao:
Moja majka ima problema sa time, no rekli su joj da ide na operaciju ona sve odlaze, mislim da je to zbog depresije,...

sta da operise? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2005, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Sa ovim problemom, cestog mokrenja i inkontinencije se u vecem broju slucajeva srecu muskarci to poslije 45-50 godine zivota, a jedan od cescih razloga je uvecanje prostate. a mogu postojati mnogobrojni drugi razlozi. A nije rijetko ni kod zena, s tim da muskarci vishe skrivaju oci pred tim problemima.

Razlog depresiji moze svakako biti , da osoba postane asocijalna, povucena u sebe, skriva svoj problem zbog straha od okoline i ne prihvatanja tog problema. Mada i ne mora biti razlog depresiji.
Ali sve opet zavisi od osobe i najcesce je taj problem ili u kombinaciji sa nekim drugim oboljenjima ili posljedica nekog drugog oboljenja.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]