banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 17:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jun 2003, 12:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 11:24
Bez cega se nemoze zivjeti ... crna olovka, maskara, ruz pa i puder jel to sve mora da se upotrijebi tokom dana ili prirodna ljepota vise vazi .)
Pisite o tome sta sve korstite i sta vas sve nervira u vezi sminkanja ???

Takodze koje produkte najvise volite ???

Ps... meni je dovoljn maskara i lips gloss - :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2003, 16:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Jun 2003, 09:49
da, uglavnom i ja koristim samo maskaru i lipgloss...
samo ponekad, sto mi se u zadnje vrijeme sve manje desava, pozelim
cijelu paletu nalijepiti na sebe
recimo u nekim izuzetnim prilikama...

interesantno je samo da sam, dok sam jos isla u srenju skolu, koristila sve "ratnicke boje", :rainbow1:
a sad, sto sam starija, sve manje i manje....
a zapravo bi trebalo biti obrnuto :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2003, 17:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Kako za koga, za mene prirodna ljepota više važi. Protivnik sam šminke u bilo kom obliku i količini.

Citiraj:
Pisite o tome sta sve korstite i sta vas sve nervira u vezi sminkanja ???

U vezi šminkanja me nervira - šminkanje. Ustvari nervira je grub izraz, bolje je reći da mi se šminkanje ne sviđa. Naravno, mislim na šminkanje ženskih osoba.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2003, 20:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Avg 2002, 14:41
Jedino sto koristim po ovoj vrucini je Lorealov puder Ideal Balance,posto kad ujutru izadjem iz nocne i odspavam,pa na kafu izgledam kao da sam krenula na bal vampira.I taj puder mi savrseno odgovara.Sto se tice maskare nikako da pronadjem adekvatnu,a i stalno trljam pospane okice tako da je .....Koju bi mi vi maskaru preporucile?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2003, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Dnevna varijanta:
1.puder(L'oreal-Translucide) ili Nivea-tonirana krema
2.maskara Maybelline (superishka je :wink: )
3.malo rumenila da osvjezi
4.lipgloss ili ruz blage boje!

Vecernja:
pomenute 1,2,3, +
4. diskretna sjenka
5.jaci ruz i sjaj preko ruza (da se sija iz daleka :P )

forsiram transparenti look koji je jako in , lice djeluje svjeze i sija a nije napadno ! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2003, 07:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 05:59
Kao prvo niko se nemoze iznad sminke da sakrije.
Ja sam se prije svaki dan sminkala- to znaci:
Maskara, kajal olovka, lipgloss i malo rouge.
Ali ima vec 2god. kako se uopste nesminkam u toku nedelje!
Ko me vec vidi na poslu???? Niko!!!!!
Ali naravano kad dodje vikend, onda se i sminkam.
To je sasvim ok!!!!!!!

Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2003, 10:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sekana19 je napisao:
Ali ima vec 2god. kako se uopste nesminkam u toku nedelje!
Ko me vec vidi na poslu???? Niko!!!!!
Ali naravano kad dodje vikend, onda se i sminkam.
To je sasvim ok!!!!!!!

pobogu valjda se sminkas i uljepsavas prvo zbog sebe, a onda zbog drugih..... :roll:

Kada sam fino nasminkana to mi daje jedno dodatno zadovoljstvo i mogucnost da to sirim na druge :wink:
nekad u kuci kad mi je cheif nasmikam se kompletno jer to pozelim u tom trenutku,ne vezano sto nigdje ne idem..... :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2003, 11:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 05:59
Pa hvala Bogu, da se smikam za SEBE!!!
To si malo pogresno shvatila, ustvari ja samo to pogresno napisala!!!!
Na pocetku, kad sam pocela raditi- svaki dan sam bila "cic mic"- ali
sad radije odspavam 20min. duze nego da se sminkam itd.!!!!
Ali ipak svakom svoje, neko nemoze bez sminke ni da ode pred kucu da
baci smece, ili na plazi ima vise sminke na licu- nego sto ima ribica u vodi.

Ja volim, kad imam vise vremena za sminkanje- ali to nikako nemogu uspjeti ujutu prije posla.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2003, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

OK Sekana19 .... ni ja ne volim kada je djevojka nacifrana i izmazana a kad skine sminku ..ne mozes je prepoznati :mad:

prirodan look uz disretnu sminku koji ti omogucava da istaknes prirodnost a sakriijes neke mane...to je je jako cool!ja se tako nasminkam za 3 min! i mislim da to nije neki zamor...:wink:
a ako radis u kontaktu sa ljudima mislim da je dnevna diskretna sminka na radnom mjestu neophodna.....

bas sam se pozeljela nasminakti ono bash :P
aktuelna faza "ucim "(kosa rascuupana, i jedina kozmetika sapun + dnevna kremica) :D ali sutra nadoknadim sve na svadbi jednoj i jedva cekam da s epreobrazim u normalno bice... :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2003, 18:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Dnevna varijanta, kad sam raspoložena za šminku: puder Deborah 2u1 (odličan, za razliku od Max Factor-ovog 3u1 koji mi je najskuplja propala investicija što se šminke tiče :D) , maskara Maybelline ;) i obično Labelo ili neki sjaj.
Večernja varijanta ista kao dnevna + neka od 12 nijansi smeđeg sjenila i crna olovka.

Kao što se vidi, protivnik sam ratničkih boja... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2003, 14:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2003, 19:33
Nevolim kad djevojka stavlja bilo koji puder na lice.
Jedna moja kolegica ima super ten i kaze da se redovno umiva mlijekom (???). Neznam koliko je to istina ali eto.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2003, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Aleksandar je napisao:
Jedna moja kolegica ima super ten i kaze da se redovno umiva mlijekom (???). Neznam koliko je to istina ali eto.

Pa vjerovatno se ne umiva kravljim punomasnim mlijekom vec mlijekom za lice, sastavni dio kozmetike :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2003, 18:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2003, 19:33
Hahaha uvijek si tu.
Ne nije mlijekom za lice niti za tijelo nego sa obranim mlijekom u tetrapaku. Znaci sa pravim kravljim mlijekom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2003, 00:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Aleksandar je napisao:
Nevolim kad djevojka stavlja bilo koji puder na lice.

he he umiva se mlijekom i pjeva: "ja sam djevojka sa sela, rumenooo mi liceee, umilaa ga rosaaa" :P :P

ja znam da imam najljeppsi ten kad se umivam cistom izvorskom vodom ili vodom iz duboookih bunara, dakle boravak na selu je preporod za kozu ali i dusu :P

salu na stranu mlijeko nisam probala, ali jesam probala bjelace+med i neke maske na bazi limuna itd... cool :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2003, 10:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Dnevna varijanta:tonirana krema(puder izbjegavam koliko god je moguce), maskara u razumnoj mjeri, mrzim kad vidim djevojke koje stavljaju previse maskare, pa drze poluotvorene oci pod tezinom iste :roll:... i naravno labelo ili sjaj za usne.
Vecernja varijanta: ovdje vec puder dolazi u obzir,zatim vrlo malo rumenila i sijenke za oci, u mom slucaju su to boje pijeska i na kraju ponovo sjaj za usne posto nisam ljubitelj ruzeva :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2003, 11:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2003, 23:21
Sto se tice dnevne sminke, Max Factorov-SEAMLESS puder, koji je jako blag i daje fantastican prirodni sjaj i izgled licu, a od maskara L`orealovu-Volumissime x3, koja trepavice fino izvuce, uveca, bez slijepljivanja i grudvica :roll:. , lipp gloss, ili labello obavezno :P
A sto se necne sminke tice, nabaci se ponekad i neki karmincic i sjenka za oci, u zavisnosti od raspolozenja i prilike naravno :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2003, 15:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

profesorica je napisao:
Sto se tice dnevne sminke, Max Factorov-SEAMLESS puder, koji je jako blag i daje fantastican prirodni sjaj i izgled licu

ej profesorka :D pitanje jedno.....
ovaj pder Seamless nisam koristila , ali sam od MaxFactora koritila Hipersmooth koji je OK donekle ali previse mi matira, nema transparencije , pa sam sada presla na L'Oreal Translucide .
AKo si koritila ovaj Hipersmooth mozes li mi rei kakva je Seamless u odnosu na njega?? :wink:

jaoo moram da pomenem "Vichy" kozmetiku kojaaa je :P :P divinaaaaaa ne znam sta mi je ljepse, mlijeko, tonik, puder ... heheh
samo je mloooooogooooooo skupo, npr. jedan tonik oko 70 KM uhhh
http://www.vichy.com
i na tom sajtu imate dermatoloski test koze, gdje postoji komplet pitanja na koji morate realno odgovoriti i po tome vam posalju na mejl vas tip koze i prozivode koje preporucuju ... :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2003, 18:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2003, 23:21
..cigancice, isprobala sam sve moguce pudere ovog svijeta :lol: , i meni najbolji je REVLONOV-onaj mali fini od 25 KM u staklenoj bocici :wink: , jer je jako dobar, tj. pokriva sve nedostatke i daje jako lijep prirodan izgled licu, ali fazon je u tome sto je on poprilicno"tezi"puderi i ne preporucuje se za svakodnevnu upotrebu, narocito za osjetljivu kozu, kao ni Max Factor-ov Hipersmooth i Beautiful Skin (koji su takodje malo skuplji :D 23- 26 KM), iako mi on i nije nesto (koza mi nekako izgleda skamenjeno i ukoceno):wink: .Znaci Seamless je jako plazi i rijedji puder(i naravno jeftiniji oko 15-ak KM :wink: , koji je meni kao tonirana krema i dozoljava kozi da " normalno"dise, mada nema toliku moc prekrivanja nedostataka na licu! :P
A VICHY kozmetika je fantasticna, imam par prozvoda, jako su dobri , ali kao sto si i rekla skupiiiii :D , i pored svega imaju najminijaturnija pakovanja :P :P , tipa jedan karmin jedno mazanje koje ce vas kostati 40-ak KM :P , mislim za nase uslove i nije bas pristupacno :P :wink: ja .
bih pomenula i Pupinu kozmetiku, koja je takodje fantazija ali isto tako i skupa :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2003, 13:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 11:24
Vrijeme je da ja opisem svoje osjecaje o sminci... :lol:

Ja komplet sam gara :oops: - zato moram da korstim neke svjetlije boje ako vec hocu da se nasmikam lijepo - to su naravno izlasi - inace tokom dana nemogu ja bez maskare i lips glossa - obadvoje by Loreal - njihovu kolekciju najvise volim. Od kremi korstim NIVEU - za mene cini cuda, a sto se tice bilo kakve faundacije prvi noje mi potrebno drugo nevolim a trece korstim blusher, da izgledam bar malo nasminaka...
:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2003, 16:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

profesorica je napisao:
meni najbolji je REVLONOV-onaj mali fini od 25 KM u staklenoj bocici :wink: , jer je jako dobar, tj. pokriva sve nedostatke i daje jako lijep prirodan izgled licu, ali fazon je u tome sto je on poprilicno"tezi"puderi i ne preporucuje se za svakodnevnu upotrebu

slazem s epotpuno! jako je tezak, nosila sam ga na maturi nekad :D jer sam imala tada holivudsku sminku :P mocno pokriva ali je tezak...

Citiraj:
Hipersmooth i Beautiful Skin (koji su takodje malo skuplji :D 23- 26 KM), iako mi on i nije nesto (koza mi nekako izgleda skamenjeno i ukoceno):wink:

auu pa ja sam hipersmooth placala 20-21 KM ...imash povoljen cijene u VimkopVal, i u unoj parfimeriji u starom zanatskom sto gleda na jevrejsku, pored onog fotografa :wink:

Ovaj L'Oreal Translucide je 16 KM :wink:

Kad si pomenula Pupu, ja cu da pomenem i Helenu Rubenstajn ....njeni i ruzeviiii su diiiivniiii!! :P imaju u parfimeriji Mystery mislim da su oko 35 km :D

I isticem jednu mocnu toniranu kremu od firme Oriflame "Vision" kosta samo 7 KM, lagana i vrlo fino prekriva i izjednacuje ten!!! :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]