Evo vidim da i dan danas upucuju onom maestralnom oralnom hirurgu Šipki na vadjenje zube...
Iskustva iz prve ruke i od ljudi kojima vjerujem i koji su mi pricali licne nesrece sa tim majstorom.
Meni je napravio gangrenu jer uopste nije pogledao da li je ostalo jos zuba, a naravno nije izvadio sve. S amo je istrgao zub, nabio tufer i vozi kuci. Ja ga dva puta pitam da pogleda da nije sta ostalo, ma jok, ne da sujeta cuti, kaze nije nista ostalo idi ti kuci.
Epilog je kravarenje od 2-3 sata, 3 posjete privatnom stomatologu, radi vadjenja preostalog dijela zuba, lijecenje ganrene antibioticima, uklanjanja dijela nekroznog tkiva.
Prijateljici takodje isto napravio, srecom nije se stiglo toliko zakomplikovati pa je sanirala sve za par dana bolova, meni je trebalo desetak.
Jednoj starijoj godpodji je tako strucno izvadio zub, da je krvarila jos 10 sati po vadjenju zuba, zavrsila na hitnoj u 2 ujutru gdje su morali intervenisati da se zaustavi krvarenje.
Znam da mi je jos par ljudi pricalo kakve je grozote proslo zbog njega. Moj prijateljski savjet - bjezite sto dalje od njega.
|