banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 11:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jan 2013, 17:40 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Evo vidim da i dan danas upucuju onom maestralnom oralnom hirurgu Šipki na vadjenje zube...

Iskustva iz prve ruke i od ljudi kojima vjerujem i koji su mi pricali licne nesrece sa tim majstorom.

Meni je napravio gangrenu jer uopste nije pogledao da li je ostalo jos zuba, a naravno nije izvadio sve. S
amo je istrgao zub, nabio tufer i vozi kuci. Ja ga dva puta pitam da pogleda da nije sta ostalo, ma jok, ne da sujeta cuti, kaze nije nista ostalo idi ti kuci.

Epilog je kravarenje od 2-3 sata, 3 posjete privatnom stomatologu, radi vadjenja preostalog dijela zuba, lijecenje ganrene antibioticima, uklanjanja dijela nekroznog tkiva.

Prijateljici takodje isto napravio, srecom nije se stiglo toliko zakomplikovati pa je sanirala sve za par dana bolova, meni je trebalo desetak.

Jednoj starijoj godpodji je tako strucno izvadio zub, da je krvarila jos 10 sati po vadjenju zuba, zavrsila na hitnoj u 2 ujutru gdje su morali intervenisati da se zaustavi krvarenje.

Znam da mi je jos par ljudi pricalo kakve je grozote proslo zbog njega. Moj prijateljski savjet - bjezite sto dalje od njega.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 17:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja znam da ne bih isao kod starijih stomatologa, makar on bio na glasu da je dobar... Isao sam kod nekoliko njih onako na praksu i mogu reci da su poprilicno bahati i da sve rade onako preko qrca... Verovatno misle da znaju sve i da je njihov odradeni posao vrhunski, pa manje paznje posvecuju takvim stvarima kao sto su se tebi desile... Jedan stariji banjalucki stomatolog radi bez rukavica, to mi je odvratno, pa makar ruke prao svaki sekund i nikada mu ne bih dao da mi popravlja zub bez rukavica, pa makar to bila i najmanja intervencija

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 20:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
I ja sam kod tog Sipke fasovao, do duse ne kod njega licno nego kod neke mlade sto je radila u njegovoj ambulanti.
Bila mi upaljana citava vilica, rekla uradi ti panoramski snimak (20 KM), ja donesem, kaze nema sta to je osmica, operacija (80 KM). Poslije 10 dana mene isto to boli, opet se cijela vilica ukocila, ja odem na polikliniku, stara jedna doktorica pogleda, kaze pa tebi je sedmica kvarna pukla je na pola, pogleda snimak kaze evo i na snimku se to vidi, izvadili su ti zdrav zub a ostavili pokvaren, da su odmah izvadili sedmicu osmica bi dosla na to mjesto. I ona izvadi tu sedmicu za nekih 10-ak maraka i to je to, poslije me vise nije boljelo. Znaci ostao sam bez zdravog zuba i 100 KM.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]