banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 17:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Nov 2010, 21:11 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Nov 2010, 19:15
Ja sam imao dosta zdravstvenih problema i to:problemi sa želucem, bubrežni kamenac, visoki krvni tlak, perut u kosi.Koristio sam razna ljekarstva koji su mi pomagala u smanjenje bolova ali samo dok sam ih koristio, čim sam prestao da ih uzimam, zdravstvene probleme ponovo su se vraćale ali sada sa jačim intenzitetom. Nakon svega,moja doktorica mi je rekla da pogledam na internet pod Prirodnih ljekovitih recepata, možda ću tu tamo pronaći spas. Nakon toga ja sam prestao uzimati bilo kakva ljekarstvo, isključivo sam konzumirao prirodna ljekarstva koje sam sam pripremao na bazi Prirodnih ljekovitih recepata koje sam pronalazio na internet, sada ja tih problema nemam. Predlažem ljudima koji bi prihvatili takav način liječenje trebaju imati samo malo više strpljenje, jer ovaj način na liječenje ide sporije ali sigurnije i bez nus pojave.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 01:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
:angryfire: :banghead:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 01:38 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Jan 2013, 00:59
Pozdrav,zanima me da li je neko konzumirao caj od vrkute i macine trave?Zanima me da li se ova dva caja mogu kombinovati, mijesati i zajedno piti.Citala sam dosta o ovim cajevima, medjutim misljenja nisu ista,neko kaze da pozitivno dijeluju zajedno a ipak postoje i oni koji kazu da nisu dobri u kombinaciji.Zanima me Vase misljenje,da li je neko imao iskustva sa ovim cajevima???pozz

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]