banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 18:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2011, 21:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Proslavljeni glumac Velimir Bata Živojinović danas će hitno otputovati na Kubu na liječenje.

Bata je tokom snimanja serije „Selo gori, a baba se češlja" povredio nogu, a nedavno su ljekari utvrdili da mu se vratila gangrena koju je prije dvije godine liječio na Kubi, gdje inače živi njegova ćerka Jelena, saznaje Press.

- Bata je veoma bolestan, iako je i dalje veoma aktivan i radi kao da nema nijedan zdravstveni problem. Porodica ga je ubedila da više ne čeka, već da se odmah spakuje i otputuje na Kubu. Sa njim će danas otputovati i supruga Lula. Njihova ćerka Jelena, koja na Kubi živi dugi niz godina, već je ugovorila Batin prijem kod lekara - otkrio je izvor Pressa blizak Živojinovićima.

Isti zdravstveni problem Bata je imao prije dvije godine, koji je tada riješio uz pomoć jednog kubanskog ljekara.

- Imao sam gangrenu na obe noge. A od gangrene se umire, inače bi Tito živeo 150 godina. I kad mi je ćerka Jelena javila da su na Kubi pronašli lek za gangrenu, istog dana smo Lula i ja odleteli za Havanu. Tamo me je Jelena odmah odvela kod doktora Montekina, koji je inače pronašao lek, ali pošto ga još nije registrovao nije smeo da mi ubrizga injekciju. I tek posle dvadesetak dana ubeđivanja pristao je i dao mi serum. To se dogodilo jednog ponedeljka i već do četvrtka na nogama više nisam imao ni ranicu. Ništa, baš. Izlečio me čovek potpuno - rekao je Bata prošle godine.

(BLLIVE)

Ne daj se Waltere!!!

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Није се дао Валтер. Бата је наиме поручио како кубанци имају лијекове за све врсте обољења и како би наши људи који имају здравствених проблема обавезно требали на Кубу,а како су те чаробне лијекове кубанци преузели од нас прије 6 деценија.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 13:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
To je Tile kada je išao prodati svemirski program Kenediju svratio i do Fidela i prodao mu magične ljekove...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Зоране не бих се бавио,дозволите да кажем тим нацистом (Тилетом). Али Бата је изнио низ информација везаних за кубанско традиционално лијечење,за најгоре врсте обољења, проблем је наравно једино цијена карте ;) Е сад можда сте ви упућенији од мене,да ли су ти кубанци збиља у историји били познати љекари?

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Taj "nacista Tile" se protiv nacista borio, šta god ti mislio o njemu, i kakav on zapravo bio.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 18:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Srpski glumac Velimir Bata Živojinović oporavlja se nakon moždanog udara, probudio se iz kome i počeo je komunicirati sa okruženjem, javlja RTS.

Živojinovićevo stanje još uvijek je teško, ali nazire se poboljšanje. Ljekari kažu da je ishod teško prognozirati jer je glumac imao težak moždani udar, pospan je i teško komunicira.

Podsjetimo, Živojinoviću je pozlilo u utorak i prebačen je u bolnicu "Sveti Sava" gdje je konstatovano da je doživio moždani udar.

Infarkt koji je preživio 2006. godine oštetio mu je srce, a krvni sudovi su mu u lošem stanju, uz to je i dijabetičar. Od gangrene koju je liječio na Kubi, nema ni traga.

Uz Batu su sve vrijeme supruga Lula i sin, a očekuje se i dolazak kćerke Jelene sa Kube.

(BLLIVE)

Log: Tekst kopiran sa BanjalukaLive portala: http://www.banjalukalive.com/globus/bat ... z1zrkJWe5x

Ne daj se Waltere!!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]