banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 05:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Opadanje kose
PostPoslato: 24 Dec 2009, 14:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2009, 14:14
Pozdrav

Imam problema sa ispadanjem kose imam visoke zaliske,a sad mi je pocela kosa proredjivati se i s prijeda glave iduci prema sredini glave. :cry: .Da razjasnim niko mi u familiji nije čelav otac mi je malo stariji ,ali ima prilično dobru kosu tako i za ostale članove familije svi imaju manje ili više dobru kosu.Kosa mi uvijek poprilično opada ali nekad vrlo malo zavisi od doba,recimo primjetio da mi kosa najviše opada u kasnu jesen kad se zaista proredi u dobroj mjeri.Sad sam se ošišao na 3 mm i želio bih dok mi je ovako mala kosa da nešto koristim kako bi mi pomoglo.Volio bih da mi kažete šta je dobro za proredjivanje kose bilo da se radi o prirodnom lijeku ili nekim šamponima ili ostalim preparatima.Volio bih čuti vaša iskustva ako ste ih imali u ovom pogledu ili neko od vaših bližni ako je imao ovaj problem da li ga je rješio? I kako ga je rješio?.Da znate da nije nimalo fin osječaj kad vam neko kaže da čelavite i da vas se kosa u dobroj mjeri napušta. :cry:

Pomagajte dragi ljudi :rr: :scratch:

Vrh

Tema posta: Re: Opadanje kose
PostPoslato: 24 Dec 2009, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Nemam pojma zasto ti kosa opada ali ti mogu reci sto sam cula i kazu da je 100% provjereno. Potentni muskarci su celavi :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 14:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Na žalost, u velikom broju slučajeva radi se o genetici.
U apotekama imaju razni šamponi protiv opadanja kose.
Davno sam primjetila da mi krajem jeseni opada kosa i prije početka zime prestane, što je jedan normalan ciklus.
Na kraju krajeva, danas je moderno biti kratko ošišan ili ćelav.
To mi je mnogo ljepše nego kao što su prije muškarci prebacivali kosu i pravili nekakve poklopce na glavi.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 14:46 
Početnik
Početnik

Daj ljudi pomozite manite zezancije :-? Ej da meni stoji toliko kratko i čelavo ne bi se ja brinuo toliko ,fazon je i jest u tome.Daj ljudi pomozite napišite neki savjet.Nemoj te počinjati sa nebulozama i zezancijom možda vama koji nemate problema sa ovim izgleda ovo bezez i smiješno.meni nije nimalo nema dan da ne mislim o ovom problemu. :cry:

Imali neki prirodnji ljek,šampon ili neki drugi preparat kojim bi mogao zaustaviti opadanje kose ili barem to smanjiti na minimum.

Evo recimo ja sam čuo da ricinisovo ulje je dobro za regenraciju kose ?!

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 14:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ma ko te zeza? Napisala sam ti potraži nešto u apoteci, toliko ima preparata protiv opadanja kose.
Za ricinus nikad čula da se koristi za kosu, a za nešto drugo sam čula da ga koriste.
Čula sam da je limuntos dobar za kosu (protiv opadanja), jer je to limunska kiselina, a kosi odgovara veći ph nego što je ph kože. Nisam provjeravala, zato ti kažem otiđi u apoteku i konsultuj se s prodavačicom koja je farmaceut.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Fitoval+ - nisam imao strasnih problema, ali se kosa oko zalisaka u jednom momentu prorijedila. Nakon sto sam koristio njihov vise nemam problema. Imaju oni u programu i pilule i sampon, ali to nisam uzimao. Kosu, dok sam koristio losion, sam prao sa "H&S hair endurance" .. dal' to ima veze i kolike, pojma nemam, samo znam da je pomoglo :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
ako je u pitanju genetika, nema ti spasa. navikavaj se da se sisas kratko.
Citiraj:
niko mi u familiji nije čelav otac mi je malo stariji ,ali ima prilično dobru kosu tako i za ostale članove familije svi imaju manje ili više dobru kosu.

a deda, pradeda i sa majcine i oceve strane.
kakvim zivotom zivis, stres i tako to?

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 15:18 
Početnik
Početnik

V@nja je napisao:
Fitoval+ - nisam imao strasnih problema, ali se kosa oko zalisaka u jednom momentu prorijedila. Nakon sto sam koristio njihov vise nemam problema. Imaju oni u programu i pilule i sampon, ali to nisam uzimao. Kosu, dok sam koristio losion, sam prao sa "H&S hair endurance" .. dal' to ima veze i kolike, pojma nemam, samo znam da je pomoglo :D

Koliko si vremenski koristio taj preparat?Cuo sam da su kapsule dobre sad neznam ?! :-?

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 15:20 
Početnik
Početnik

WinstonWolfe je napisao:
ako je u pitanju genetika, nema ti spasa. navikavaj se da se sisas kratko.
Citiraj:
niko mi u familiji nije čelav otac mi je malo stariji ,ali ima prilično dobru kosu tako i za ostale članove familije svi imaju manje ili više dobru kosu.

a deda, pradeda i sa majcine i oceve strane.
kakvim zivotom zivis, stres i tako to?

Ma sta ja znam nema stresa živim poprilično finim životom.Niko buraz svi imaju ili su imali poprilicno dobru kosu cjela familija pa čak i dede i ujaci itd... su imali i iamju poprilično dobru kosu u odnosu na svoje godine.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
ja mislim da je to opadanje sa promjenom godisnjih doba kod dosta ljudi cesta pojava i znam ih dosta koji se pocetkom proljeca zale na pojacano opadanje kose. pokusaj sa nekim preparatom, malo vise voca i povrca jedi. znam jednu djevojku koja je koristila neke vichy kapsule, valjda se mazu po tjemenu i time se korijen hrani. njoj su pomogle te kapsule, a samponi i neki drugi preparati nisu ni malo. imas kupiti neki biomelemov sampon takodje. alpecin sampon u apotekama. ma ima cudo toga, sad sve zavisi sta ce tebi odgovarati.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Darko_83, brate celavi .. iskoristi svoj nedostatak kao potencijalnu prednost - pridjes mladoj, pokazes celu kako se cakli i kazes da je sva kosa opala od viska testosterona i da si joj voljan taj visak prakticno demonstrirati :lol:

Salu na stranu - od Fitoval+ programa sam koristio samo losion. U periodu od 15-20mjeseci sam potrosio 4 bocice i to u razmacima od po par mjeseci. Poslednja je bila u junu/julu ove godine, a otad koristim samo onaj H&S. Nakon par koristenja, primjetio sam manje opadanje, a u poslednje vrijeme i porast gustine dlaka na dijelovima gdje su prethodno opadale. Kakva je situacija sa tabletama i samponom zaista ne znam. Najbolje bi bilo u apoteci da pitas da li se postize dodatni efekat koristenjem sva 3 preparata, ima li uopste potreba za tako necim :oops:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
cekaj,ako ti kosa bas opada da nije neki zdravstveni problem?da odes prvo doktoru uraditi test krvi,ma koliko ti smijesno bilo

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 23:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
I razvijaj smisao za humor, za svaki slučaj :)

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 23:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
meni je opalo kose u avgustu i septembru, kad su ostala 3 ispita za uslov :) ali bez zeze, tada mi je kada bila puna kose...znaci stres na prvom mjestu :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2009, 00:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Imam isti problem sa zaliscima. Dublji su nego ranije. Mada je kod mene to ipak nasljedno. Zato se šišam 2 puta mjesečno i održavam 6mm.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2009, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Luk,rakija,zumanjak....terapija traje nekoliko mjeseci, ali i pomaze. :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2009, 22:29 
Znachi valja mi luka pojachati...taman ga sa jajima bacim ujtru. :-)

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2009, 22:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2009, 21:16
a perut kako ona utiče na opadanje kose, i kako da se reši taj problem peruti :roll:

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2009, 23:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
PRELDZIJA je napisao:
a perut kako ona utiče na opadanje kose, i kako da se reši taj problem peruti :roll:

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2009, 23:18 
Jes testiro to Vuche, valja li icemu?

Ja kako unosim 3 gr. proteina po kg tezine kosa nikad ljepsha... :D :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]