Citiraj:
Zašto Caffetin kad je u pitanju kombinovani preparat? Iz te cijele smješe ti je potreban jedino paracetamol. 2 odjednom (za odraslog čovjeka jedan je malo) maksimalno 8 dnevno.
Kafetin meni uvijek pomaze - Paracetamol mogu piti kao da bombone uzimam, nista se ne desava.
mada, kol'ko ja znam (a znam ponesto
), nije paracetamol jedini sa analgetskim efektom u smjesiCitiraj:
I kad učiš da obratiš pažnju na vrstu svjetlosti, ugao i jačinu osvjetljenja.
Jesam, al' hvala na savjetu

Citiraj:
Skonto sam da kad sam napet,kad sam u stresu(ne bitno od cega a najvise od posla)da krenu bolovi u blentari i onda mi samo dvije stvari mogu pomoci.......prvo je da popijem kafu jaku,al bas jaku koja krvne sudove zatvara ili da legnem da odspavam jedno sat/dva!!!!!
Meni je stres definitivno jedan od najcescih okidaca

Mada, nerijetko se desava da me i iz cista mira zaboli.
Citiraj:
Mada, ovo što si opisao liči na migrenske napade. Možda da probaš sa terapijom migrene? A postoje i masaže vrata i potiljka koje mogu da pomognu, samo ne znam da li igdje u BL postoji neko ko ih radi ili ko može da edukuje nekoga ko bi mogao da te masira.
Vec sam napisao, neurolog koji mi je poslednji gledao nalaze i tipuje na migrene - sledeci korak mi je da se bacim na taj vid terapije (iako, da kucnem u drvo, poslednjih par dana nemam problema

). Cuo sam od par ljudi za tip masaze koji im je pomogao prilikom otklanjanja migrenoznih problema, pa cu to probati.
Citiraj:
Ono sto je znalo da mi pomogne je marihuana, ali ne da me prodje glava vec da mi opusti misice pa bar mogu da zaspem dok ne prodje, ali cik pali dzoint u 7 ujutro i na posao, tako da nema mnogo vajde...
Ja se ipak u najvecem broju slucajeva jos uvijek drzim zvanicne medicine tako da do motanja dzidza jos nisam dogurao