unamia je napisao:
Ako Vasa glad za znajem i obrazovanjem, ostane zadovoljena ponudom banjalucke stomatologije
Ni najmanje, to je samo prva stepenica...
A sto se tice mana i nedostataka, daleko od toga da je sve savrseno. Imam ja masu primjedbi, no to opet ne znaci da ne vrijedimo nicemu,kao sto neki misle. Uci se mozda cak i previse u onosu na druge fakultete u okruzenju, prakticno-radi se solidno, ko se trudi i radi, no uvijek moze puno vise i bolje. No to je nesto sto se usavrsava mnogo vise poslije studija.
Vjeruj mi, ja se ne bojim niti gledam usko i planiram specijalizaciju van okvira BiH.
Drugo, ne treba da mi persiras , ja sam mladja, ja ne persiram, iako si starija od mene i po godinama i po titulama(to bih u stvarnom zivotu sigurno radila i radim, ali posto je net u pitanju, nekako mi je neobicno, i to ne radim samo iz tog razloga jer kucam

)
Ja se sa vecinom ovih stvari slazem, i savrseno dobro razumijem, jer cijeli zivot zivim nekako u okrilju medicinara
Sto se tice personalnog pominjanja, ja to uvijek izbjegavam, jer ne volim da pricam o tome, niti da kritikujem bilo koga, a ko je kako do cega dosao, pa zna se to. No ja se ne zamaram time, tj. znam dosta stavri, no ne volim da to stavljam u promet, jer imam mnostvo zanimljivijih stavri koje me interesuju
No ova tema nije postavljena ovdje zbog ovakvih stvari, vec da ljudi dobiju odgovore na svoja gin. pitanja tako da cu zavrsiti sa ovim!
lijep pozdrav i do nekog sljedeceg pitanja !