Citiraj:
"Kako, kako, pa pijem Colu sa 0 kalorija??".
Ja na dijeti pijem 2 L kole skoro svaki dan...
Ljudi ne treba vam nesto posebno za gubljenje tezine, to nije nauka pretjerana...
Ishrana se sastoji od makronutrijenata i mikronutrijenata...makronutrijenti su ugljeni hidrati, masti i proteini, mikronuterijenti su minerali, vitamini, antioksidanti i sl...
Vi morate ubrzati vas metabolizam da bi bolje sagorijevali masti, kako se to postize????
Pa jednostavno jedete 6 ili 8 puta na dan (da, dobro ste procitali)...jer kad jedete svaka 2 ili 3 sata organizam zna da ce dobiti hranu i onda nece imati potrebu da skladishti istu ...moja majka i dan-danas se cudi kada vidi koliko jedem a i dalje ne dobijam masne naslage...
I valja vam znati da vam je metabolizam najbzi u prvom dijelu dana...znachi skrobne ulgeljene hidrate jedete prije 3 popodne, ne kasnije ako mislite smrshati...
Druga bitna stvar, morate drzati secer pod kontrolom, znachi nema toga da jedete cokoladu ili slichne gluposti na dijeti, gledao sam UN dijetu koja na kojoj jedu svakakva govna, i kao i secer se rachuna na UH dan, svako ko se iole malo razumije u to zna da to nema veze sa mrshavljenjem....stabilan secer u krvi je jako vazna stavka kada ste na dijeti...
A koliko ih se tek zachudilo kada sam rekao da sam skoro svaki dan na dijeti jeo oko kilu mesa...vauuuuuuuuuuuu...chudo....
I znajte, za sve vas koji zelite da koristite dijete tipa "7 kila za 7 dana"...naucite razlikovati gubljenje kilograma i gubljenje masnog tkiva...razlika izmedju to dvoje je ogromna...gubiti misice je cista glupost, a voda koja se vrati poslije djete takodje je jedan od efekata takozvanih "jo-jo" dijeta, kao i unisten metabolizam...
Znaci djevojke prvo i prvo u glavi morate prelomiti da sa ishranom, znaci nema cokoladica i tih sranja od hrane (ja sam totalno slatko izbacio iz prehrane, znachi skoro i da ne jedem secere)...
Citiraj:
Zasto mislim da sve te masaze, kremice i pomadice nisu dugotrajno rjesenje, ako uopste i pomognu. Po meni bacanje para. Ne znam, nemam iskustva, samo pretpostavljam...Dzaba svi tretmani ako se ne koriguje ishrana
Cista istina, ne postoje carobne tablete, i sama Oprah je rekla:"Da postoje takve tablete zar ne mislite da bih ih ja prva imala"...
Djevojke mjenjajte svoj zivot na duze vrijeme i samo tako cete dobiti rezultate...i bicete srecnije i zadovoljnije sa sobom...
By Tenssa...srecno sa mrshavljenjem...