Tbl za kontaracepciju ti narušile imunitet???

Dobro, 'ajde svašta se dešava...
Pitala sam te zašto si se javila lekaru tek nakon 4 popijene tbl. jer ako su problemi postojali od ranije čemu onda započinjanje novog ciklua kontracepcije??? Ako uzmemo u obzir da je to sve tako kao što si navela zašto nisi popila samo 17 tbl.novog pakovanja da bi imala 21 dan a one 4 viška iz novog pakovanja bacila??
Rekla sam već da se ciklus javlja nakon 2-3 dana od prestanka uzimanja kontracepcije a ti si poslednju uzela na dan kada si poslednju dobila i logično je da je nećeš dobiti taj dan nego par kasnije plus još što si uzela 4 tbl više.
Druga stvar, oralna kontracepcija nije 100% sigurna metoda kao ni jedna druga, dok su npr.tbl i prezervativ u kombinaciji 99.9% sigurne.
Rekla si:
Maja-1987 je napisao:
imala sam seksualne odnose ali nisam htjela da dečko svršava u mene
nadam se da ti ne moram napominjati da i predsemena tečnost sadrži veliki broj spermatozoida koji mogu da izvrše oplodnju jajne ćelije, dakle, vanvaginalna ejakulacija nije metoda kontracepcije!
Ne znaš šta da misliš?? Ti onda idi do apoteke, kupi kućni test za trudnoću i napravi, uoliko ne bude pozitivan, javi se tom svom pametnom lekaru i objasni mu da je opet nastao problem.