Citiraj:
Stari narod nije toliko nerazuman kakvim ga neko možda smatra jer bi smo od njih mnogo toga korisnog mogli naučiti kada nebismo bili puni sebe.
Svako će odlučiti sam o svom životu, lako je reći da su to bapske priče a kad dođe nevolja onda se drugačije počne razmišljati i to ne razume onaj ko nije iskusio.
Ovo potpisujem.
Istina je da nikada nisam cula da gas moze imati ljekovita svojstva ( u stvari cula sam da se moze staviti na kosu da je ucini guscom ), ali nisam cula da se moze piti i da ima ljekovita svojstva. Zvuci sokantno, ali ja to ne bih a priori odbacila.
Ne bih zbog toga , sto sam npr cula da se u Bosni ( i ex Jugi pretpostavljam ) koristila Aloa Vera kao lijek vec duze vrijeme, a sada je za tom supstancom zbog njenih ljekovitih svojstava pomama na americkom i europskom trzistu.
Je li jos neko cuo nesto slicno o koristenju gasa ?
p.s. Ono sto se podrazumijeva, a sto je i lavic rekao, je da ovo ne znaci "pouzdacu se u gas, ko ferma doktore" nego samo razmjenu informacija o uslovno receno alternativnom pristupu lijecenju. Ne treba potcjenjivati ljudsku inteligenciju, zakljucak moze donijeti svako nakon sto mu se predoce informacije.
Svako dobro i tebi lavic i tebi naravno Not now, John!