banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 20:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Niko me ne muva!
PostPoslato: 14 Jun 2006, 21:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2002, 01:00
Citiraj:
Spremate se za izlazak. Izdepilirane ste, uradile ste pedikir i manikir, kosa vam je u savršenom izdanju, maksimalno ste se "skockale", stavile svoj najlepši parfem (niste preterale s količinom), pogledale ste se u ogledalo i zaključile da dobro izgledate. Možda i niste supermodel, ali svejedno dobro izgledate - dovoljno dobro, recimo, da se na ulici momci osvrću za vama.

Tako "skockane" idete u klub, u diskoteku, na splav... Pazite kako se krećete - znate da vas gledaju, pa se trudite da sve vreme izgledate savršeno. Ako se pogled nekog muškarca duže zadrži na vama, a dopada vam se kako on izgleda, ohrabrujuće mu se osmehnete. Međutim, ništa. Niko vam ne prilazi, niko vas ne "muva". Gledaju vas, to da, ali eventualno se desi da vam priđe "tatin sinčić", koji se hvali očevim prihodima i džipom koji mu je tatica kupio, ili, još gore, priđe vam novopečeni "biznismen". Ukratko, prilaze vam oni koji žele "sponzorušu", a vi to niste, pa ih redovno odbijate. A neki normalan momak da vam priđe? Kao da takvih nema ili bar nemaju nameru da vam priđu.

Zvuči vam poznato? To je problem nemalog broja slobodnih devojaka i žena danas. Poslušaju gomilu saveta iz časopisa i magazina o tome kako da se "skockaju", potrude se da izgledaju onoliko neodoljivo koliko im je to moguće i - ništa. Bar ništa što bi one želele da im se desi. U čemu je stvar?

Problem može da bude u tome što izgledate previše "skockano", previše savršeno. Uz rastući broj "sponzoruša" takav izgled danas se često tumači u stilu "možeš da me gledaš, ali ako nemaš bar 200 evra u džepu (za početak), ne zanimaš me".

Međutim, vi niste takvi! Vama stvarno nije bitno da vam priđe nekakav bogataš, želite samo normalnog momka uz koga će vam biti lepo! To je super, ali kada "normalni momci" vide savršeno sređenu devojku, često pomisle: "Ma, nema šanse da se takva zainteresuje za mene, njoj treba neki lovator, a ja jedva ako imam 1.000 dinara u džepu". Smešno je što tako nešto pomisle? Možda, ali koliko ih je puta zbog nedostatka novca već odbila super "skockana" devojka dok su se još usuđivali da im priđu?

Dobro, šta učiniti? Probajte da pokažete da niste "sponzoruša". Izađite u malo opuštenijoj varijanti i ne obraćajte pažnju na to što su devojke oko vas upicanjene. Ne mislimo da treba da izađete u staroj ofucanoj trenerci, ali ne morate izgledati ni kao da ste se spremile za odlazak na dodelu Oskara. Malo ležernija garderoba, malo ležerniji stav (recimo, ako vas zasvrbi nos, ne oklevajte da se počešete) i trebalo bi da momci oko vas ukapiraju da niste jedna od "onih". Valjda će onda neko imati hrabrosti da vam priđe - ili, na kraju krajeva, ako vidite nekoga ko vam se baš dopada, priđite vi njemu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2006, 22:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 17:59
Provereno nece....nikada se ne picanim nesto ekstra, ne volim....a opet niko ne prilazi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2006, 23:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
100% si u pravu, isti slucaj kod mene.
Mislim da je problem u momcima, previse su se opustili, ne valja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2006, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
pederluk se nezaustavljivo širi iz evrope!
cure morate malo zasukati rukave pa se boriti za ono što želite dok nije prekasno :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2006, 23:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
ma nisu valjda svi fini momci presli u gay-eve???
Izgleda da ljudi gube volju za bilo sta, pa i za muvanje, zalosno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2006, 23:16 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
11 minuta je napisao:
Mislim da je problem u momcima, previse su se opustili, ne valja.

Ma nisu se momci opustili nego su anemični :D:D:D

Pa gdje cete reci da su Banjalucki momci previse opusteni... Uvijek spremni za salu, zezu... Ali ne moze jedan momak sa 7 djevojaka da izlazi :-)

Poslednji put menjao Dak dana 14 Jun 2006, 23:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2006, 23:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2005, 23:54
...vishe pedera, manja konkurencija...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 07:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
^ e to je optimista. :lol: :lol: :D 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Tachno, nazalost. Sve se cure zale da im niko ne prilazi. Samo jedna moja drugarica ima momka... A i nema puno normalnih momaka u gradu kako skontah... A pogotovo da liche na neshto... Tako da cure drzim vam fige.... Teshko cete naci ono shto trazite.... :( :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 13:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
je*alo majku zar je i to postao problem ?!

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 13:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Sep 2005, 15:12
Nemojte tako, postoji brdo djevojaka koje imaju momke, a ne mogu svi momci biti "normalni" kako ih vi nazivate. Ima nas razlicitih, medjutim nemoguce je da se ne okrenu za "skockanom" djevojkom, to bi ipak bilo previse. Ono sto je evidentno je da momci i djevojke stoje u grupama, ali nikako da se "izmijesaju". rekao bih da je u pitanju nedostatk sigurnosti kod momaka, ali ne vidim razloga da danas, u vreme potpune emancipacije zena, djevojke ne budu te koje ce prici momcima.
Savjet: Ako zelite nesto ne cekajte da se samo od sebe desi, vec ucinite nesto da to i dobijete.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 13:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Ključ je u ovome da je teško naći ono što tražimo. Sve se mi ponekad upitamo, kako to da neka prijateljica nalazi jednog momka za drugim a ja nemam momka već neko vrijeme. Ali evo u čemu je stvar - upoznajte malo bolje te njihove momke pa razmislite da li biste vi izašle sa njima da ste ih vi prve upoznale... i vidjećete da vjerovatno ne. Znači, stvar je i u tome kakav ko ima kriterij. Koliko puta vam je prišao neki momak i poslije kratkog razgovora ste vidjele da vas apsolutno ne zanima, pozdravile ste se i otišle...e onda on priđe nekoj drugoj djevojci kojoj je bitno samo da ima momka bilo kakvog i to vam je ta priča kako neko "ima puno momaka". Evo navešću i jedan primjer: bilo je nas nekoliko kod prijateljice i jedna od njih je stalno pričala kako joj momci samo dosađuju i zovu je pa se još ne može odlučiti između njih nekoliko. Po njenoj priči bi se zaključilo da je ona jedino o čemu se priča u ovom gradu. Poslije se ispostavilo da su ti njeni momci neki polupismeni bezveznjaci koji nisu završili ni osnovnu školu! Ne znam šta vi mislite, ali meni se ne može sviđati neko s kime ne mogu razgovarati ne znam kako da izgleda.
A što se izgleda tiče, većinu momaka (valjda nisu svi takvi) privlače što bi se reklo "napucane" cure nametljivog ponašanja... tako da će one ipak lakše naći momka od nas koje ne nosimo vještačke trepavice i neku kič odjeću da izgledamo kao božićna jelka. Bar sam ja stekla takav utisak za sve ove godine izlaženja, možda nisam u pravu, možda sam jednostavno bila na krivim mjestima s krivim društvom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 13:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Revan je napisao:
Ključ je u ovome da je teško naći ono što tražimo. Sve se mi ponekad upitamo, kako to da neka prijateljica nalazi jednog momka za drugim a ja nemam momka već neko vrijeme. Ali evo u čemu je stvar - upoznajte malo bolje te njihove momke pa razmislite da li biste vi izašle sa njima da ste ih vi prve upoznale... i vidjećete da vjerovatno ne. Znači, stvar je i u tome kakav ko ima kriterij. Koliko puta vam je prišao neki momak i poslije kratkog razgovora ste vidjele da vas apsolutno ne zanima, pozdravile ste se i otišle...e onda on priđe nekoj drugoj djevojci kojoj je bitno samo da ima momka bilo kakvog i to vam je ta priča kako neko "ima puno momaka". Evo navešću i jedan primjer: bilo je nas nekoliko kod prijateljice i jedna od njih je stalno pričala kako joj momci samo dosađuju i zovu je pa se još ne može odlučiti između njih nekoliko. Po njenoj priči bi se zaključilo da je ona jedino o čemu se priča u ovom gradu. Poslije se ispostavilo da su ti njeni momci neki polupismeni bezveznjaci koji nisu završili ni osnovnu školu! Ne znam šta vi mislite, ali meni se ne može sviđati neko s kime ne mogu razgovarati ne znam kako da izgleda.
A što se izgleda tiče, većinu momaka (valjda nisu svi takvi) privlače što bi se reklo "napucane" cure nametljivog ponašanja... tako da će one ipak lakše naći momka od nas koje ne nosimo vještačke trepavice i neku kič odjeću da izgledamo kao božićna jelka. Bar sam ja stekla takav utisak za sve ove godine izlaženja, možda nisam u pravu, možda sam jednostavno bila na krivim mjestima s krivim društvom.

Tachno. Evo, npr. kao shto gore navedoh, samo jedna moja drugarica ima momka i njega mogu nazvati normalnim. Moj momak je takodje normalan, al nije odavde tako da ga u grupu nashih momaka necu ni svrstavati.
I meni je bitno da s nekim mogu razgovarati. A i svako ima svoj ukus. Mozda se moj momak ne bi svidio tim "novogodishnjim jelkama", chak shtavishe, sigurno im se ne bi svidio... Svaka krpa trazi svoju zakrpu. Fensi ribe traze fensi likove. Mi malo jednostavniji trazimo neshto jednostavnije....
Citiraj:
je*alo majku zar je i to postao problem ?!

To je uvijek i bio problem bl-cura.... Previshe ih je... Al nije da niko nema momka, kao shto rekoh... Ima... Al u ovom gradu naci normalnu osobu... A-a... 10% ljudi su ok...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 14:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
E u qrac Lisa .. ne valjaju gace u BL, ne valjaju carape u BL, ne valjaju momci u BL .. nista u BL ne valja ..

Citiraj:
Provereno nece....nikada se ne picanim nesto ekstra, ne volim....a opet niko ne prilazi...

:)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
E u qrac Lisa .. ne valjaju gace u BL, ne valjaju carape u BL, ne valjaju momci u BL .. nista u BL ne valja ..

Citiraj:

:)

Valjaju... Ne bih prijatelje mijenjala ni za shta....

P.S. Chovjek nije iz Italije, ako si na to mislio... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Citiraj:
P.S. Chovjek nije iz Italije, ako si na to mislio... Laughing Laughing Laughing

Al' nije ni iz Banja Luke. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 15:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sleepless je napisao:
Ono sto je evidentno je da momci i djevojke stoje u grupama, ali nikako da se "izmijesaju".

Mozes ih vidjeti izmjesane, ali tamo gdje su mamini i tatini sinovi, pa mogu obrnuti nekoliko turi pica... Onaj ko ne radi ili ko ima malenu platu, jedva moze da skrpi da izadje s 2 prijatelja... a, izaci sam npr. sa dve djevojke, zna biti drugacija situacija, obicno si ti taj koji sve placa, ali bude i izuzetaka.... a, da ne pricam o situacijama kada je nas dvojica-trojica i zenskih priblizno toliko, ne racunaj da ce ijedna obrnuti turu... pa kad jos naruce po djus-votku i sl., pa kad opali po dzepu :roll: Da je bolja financijska situacija u nas, sve bi bilo drugacije....
Prodje dosta vremena, kad se opet odlucim izaci s zenskim drustvom, ne isplati se... Nemas nista posebno od takvog provoda, nemas postenog mjesta u gradu da se mozes fino komforno smjestiti, isplesati, nego, gledas kako da uhvatis vazduha da mozes disati, pa te izvozaju lijevo-desno, dok rulja prolazi.... i gdje si bio, sta si radio?????? I, u takvim guzvama prilaziti nekome, nemas sanse, mozes onima u krugu od 2-3m, jer one dalje ni ne primjecujes, a da se u tom krugu potrefi neka dobra djevojka, ufff, kao dobiti na loto-u :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 16:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

To sto muskarci manje prilaze je problem sto su djevojke dosta "hladne"... Pa sta mozete onda ocekivati od nas muskaraca... ima njih koje te smekaju citavo vrijeme, pa kad im pridjes onda glume neku princezu ili kad ih pitas za broj ili da izadjete koji dan na kafu, svakoj bude spika: "joj, ne dajem ja tako lako brojeve, pa imam ispite ovih dana, mnogo ucim" i sl. fazoni... Pa se onda ubij nekom spikom, hoce li se smilovati dati broj ili da izadjemo, pa nismo mi muskarci "prosjaci"...
Nisu sve takve, ali ajde znaj, saznat ces kad dobijes korpu :lol:
Onda, isto situacije sto se cesto znaju vidjeti po kaficima i klubovima... Stoje dve djevojke pored nas, mozda 20-ak god. imaju, i neki momci preko puta nas ih non-stop gledali, posalju konobara da ih pita sta ce piti, da ih caste oni momci, one odmah naruce i jedna i druga Bacardi Breezer... nakon 5 min prilaze njih dvojica i upoznaju se, a njih dve nisu se ni jednog trena nasmijale, mrtve-hladne, ozbiljne... a njih dvojica normalnu spiku imaju, nista napadno i one kako ih sam malo pratio samo sto ne kazu, da odjebu :-?
Kao prvo, da imaju malo samopostovanja, nebi od svakog uzimale pice i jos ne tako skupo, a kao drugo, mogle su bar malo popricati s njima kako dolikuje,... A, te klinke (moram ih tako nazvati :) ) slatke boli glava, normalno, ne napadno obucene... i ajde znaj sad kome prici, a kome ne :-? Pored takvih cura, svaki muskarac bi izgubio samopouzdanje... pa se zato djevojke, nemojte cuditi sto ne prilazimo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 17:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
zasto momci ne prilaze devojkama??? :lol: :lol: :lol:

pa dajte ljudi, zasto to tako mora biti??? ako mi se vec neko dopada i kada primetim nekog (naravno ako je solo) , pa ladno cu mu prici i upoznati se! e sada ako je zanimljiv i ostavi utisak, razmenimo telefone, nadjemo se na kafici i furamo dok nam je lepo zajedno. simple as that!!!

ne vidim zasto bi decki bili ti koji moraju uciniti prvi korak i prvi prici devojci?!?! :-? :-? :-?
to cekanje, prenemaganje...´ocu - necu ... to mi je strogo gubljenje vremena. pridjes , pitas, vidis i odmah znas na cemu si! :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 17:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Stigmatu za predsjednicu :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]