Ne znam sta bih ti rekla..

Bila sam u istoj situaciji kao i ti prije par godina ..izmjenjala desetinu frizera..duzina kose i boje..ali bukvalno sve moguce..i skontah da se trebam vratiti svojoj prvoj frizerki..
Bila je mamina frizerka..i tako sam i ja kao klinka pocela ici kod nje..Tad sam nosila jako kratke frizure...pa mi je ono..bilo svejedno ko i kako me sisa..ali kasnije skontah da je bas tu ' kratku zurku' najteze odraditi jer se svaki feler vidi..ako nije oki osisano..

a ja je napustila jer sam htjela nesto..ne znam ni sama sta..

i vratih jos se nakon koju godinu..kad pustih kosu i pozeljeh nesto vise od te obicne kratke
Clan je 'stare garde' frizera i ucenica u tadasnje vrijeme the best frizera u Bl, kod kojeg su nase mame i tetke isle ( bar moje) zvanog Mado..ali nevermind:)
Teta ima poslednjih par godina svoj salon..kod picerije Aleksandrija na bulevaru..tj. iza nje..u krugu parka poz nazivom 'NADA', koje je njeno ime:) i meni je neko koga vise nikad u zivotu necu napustiti:)
moje su skoro sve prijateljice presle kod nje i zadovoljne su ..kao i JA:):)
I da, jos nesto...cesto se prvi odlazak kod novog frizera zavrsi nezadovoljstvom..tj. nekad bas ta nasa zamisljena frizura, iako dobro osisana, ne izgleda bas onako kako smo mi htjeli..

sto je i logicno..jer ste i vi tom frizeru samo 'jos jedna nova glava' ciju kosu, kvalitet i zivost treba upoznati..kao i vas kao licnost kojoj ce prilagoditi istu..
GOOD LUCK and WELLCOME