banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 20:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 88 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Avg 2005, 17:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Avg 2005, 17:36
Ovako, odlucih se po prvi put javno ukljuchiti u rad ovog foruma, iako sam ga rado citala.....a, razlog je jednostavan.....

HOCHU NOVOG FRIZERA/KU !

zar u ovom polako-zaspalom-uvijek-za-posljednjom-modom-trcecim gradom nema nekog normalnog koji neche praviti ultra
moderne natikache na glavu (citaj: zeljko & co.) nego jednostavno dobro osisati, a da nije bash mira i seka ?

Imam kosu srednje duzine i vezem je u rep.... mogla bi i nesto novo...

Sta vi mislite ? Gdje biste mi preporuchili da oprobam NEsrechu ?

Gdje se uopste vi sishate ? Kakva su Vam bila iskustva ?

eto, ljubim vas i nadam se odgovorima :)

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2005, 18:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
upitna je napisao:

Ja se šišam kod frizera i imam dobra iskustva, mašinica zakon, sve gotovo za 5-10 minuta.

Usput, dobrodošla.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 21:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2003, 23:21
Ne znam sta bih ti rekla.. :roll: Bila sam u istoj situaciji kao i ti prije par godina ..izmjenjala desetinu frizera..duzina kose i boje..ali bukvalno sve moguce..i skontah da se trebam vratiti svojoj prvoj frizerki.. :D
Bila je mamina frizerka..i tako sam i ja kao klinka pocela ici kod nje..Tad sam nosila jako kratke frizure...pa mi je ono..bilo svejedno ko i kako me sisa..ali kasnije skontah da je bas tu ' kratku zurku' najteze odraditi jer se svaki feler vidi..ako nije oki osisano.. :oops: a ja je napustila jer sam htjela nesto..ne znam ni sama sta.. :roll: i vratih jos se nakon koju godinu..kad pustih kosu i pozeljeh nesto vise od te obicne kratke :)
Clan je 'stare garde' frizera i ucenica u tadasnje vrijeme the best frizera u Bl, kod kojeg su nase mame i tetke isle ( bar moje) zvanog Mado..ali nevermind:)
Teta ima poslednjih par godina svoj salon..kod picerije Aleksandrija na bulevaru..tj. iza nje..u krugu parka poz nazivom 'NADA', koje je njeno ime:) i meni je neko koga vise nikad u zivotu necu napustiti:)
moje su skoro sve prijateljice presle kod nje i zadovoljne su ..kao i JA:):) :D
I da, jos nesto...cesto se prvi odlazak kod novog frizera zavrsi nezadovoljstvom..tj. nekad bas ta nasa zamisljena frizura, iako dobro osisana, ne izgleda bas onako kako smo mi htjeli..
:x sto je i logicno..jer ste i vi tom frizeru samo 'jos jedna nova glava' ciju kosu, kvalitet i zivost treba upoznati..kao i vas kao licnost kojoj ce prilagoditi istu..
GOOD LUCK and WELLCOME :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2005, 23:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Vader je napisao:
upitna je napisao:

Ja se šišam kod frizera i imam dobra iskustva, mašinica zakon, sve gotovo za 5-10 minuta.

Usput, dobrodošla.

upravo...da ne ponavljam bezveze. mada do skora su me shishali ukucani jer je bilo isuvishe jednostavno, a i ushtedilo se neshto para. medjutim mashinica je jednog dana jednostavno prestala da radi na pola shishanja...taj dan nigdje nisam smio izaci, te sam sljedeci ustao u ranu zoru i sa kacketom na glavi otrchao do frizera da mi to sredi. od tada nishta ne prepushtam sluchaju, odem i k'o dingospo zasjednem u koznu fotelju i uzhivam gledajucu mlade tete kako shetaju oko mene :D

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 02:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
"GLAMOUR"Hisete,Djure Dakovica(iznad BSK stadiona,tj pored Mexico pizzerie,frizer se zove Igor(z. frizer)a radi i simpatican curetak Jaca-m.frizer :)povoljne cijene,a mozda radi bolje i od svih tih izvikanih,par godina bio medju prvima na takmicenjima,a ako hoces super atmosferu,mladog atraktivnog frizera koji ODLICNO radi pravac tamo!Meni ovdje veoma nedostaje... :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 09:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sta ti je sestrinska ljubav .. odma brata reklamira :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 10:07 
Ja samo skracujem kosu....a i to mi radi prijateljica.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 13:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Jun 2003, 01:17
Dok sam bio u BL sisao sam se u onom salonu preko puta zgrade Ministarstva odbrane. Uvijek je bila bar jedna djevojcica na praksi iz frizerske skole, a nekad bogami i vise. Pa s obzirom da mi je glava malo veca onda im dam da experimentisu. Sve za nauku...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 13:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Avg 2005, 17:36
Uh, pored muskih MASinista, izgleda da niko ne chita ove forume, osim dvije dame.....

Uhhhh, za Nadu znam, tj. vidjela sam jednom ili dvaput peskire napolju ranim jutrom, a za Glamour (pa, osim sto je iznad bsk mrtvilo,
ne bih znala sta/ni/ko bi bio taj, osim brata dotichne azdajice)

zar je to sve ?

nechu ja mnogo, mozda malo da mi skrati kosu i sredi pramenove koji su izbjelili od sunca... tj. da izravna ostatak kose prema tim pramenovima ;) kosa mi je preko ramena, tako da Nada mozda ne bi bila dobar izbor zbog duzine kose :)

uh, biche ovo zanimljiv poduhvat, mrzim ovakve odluke...

zaboga, pomozite dami u nevolji :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Pa, ni nama niko nije pomogao.... :lol: E ovako... Ishla sam kod Zeljka duze vrijeme, ali kad mi je jednom uradio ochajne pramenove, razestila sam se i prestala ici... On zna dobro oshishati, to stoji, ali kad su pramenovi u pitanju, zaobidji ga.... Na moje vec uradjene pramenove chiju sam boju htjela totalno promijeniti uradio je potpuno iste! Nije bilo nikakve razlike, a dala sam mu pare :x ! Tad sam prestala ici kod njega i sad se shisham kod frizerke ispod svoje zgrade koja je jeftinija i zna otprilike shta ja hocu, ali i ona zna promashiti.... Zbog tog mrzim frizere, moja kosa je frckava i niko ne zna s njom.... :roll:
Eto, azdajica reklamira buraza, ccc! :lol: Pa, i meni reche da dobro shisha, mozda i ja kod njega navrnem ako voli neshto novo, neshto divlje..... :D :lol:
Zakljuchak: Josh nisam nashla adekvatnog frizera za svoju kosu i mislim da ga necu ni pronaci, pa sam se pomirila sa sudbinom.... :-? 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 14:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Sta ti je sestrinska ljubav .. odma brata reklamira :)

naravno,a osim toga,u bl su me gotovo svaki dan zaustavljali i pitali ko mi je frizer(dok sam bila blondie imala sam savrsenu silver boju) i super kratku frizuru a on me je frizirao posljednjih 8 g dok sam bila u bl,a cinjenica da mu dolaze musterije iz okolnih mjesta,pa cak i iz zg,i baustelke naravno :)i njegove diplome i rad malo vise govore od sestrinske ljubavi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
E onda idem kod njega......! :D Odma' sutra odma'!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 16:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ja se sisam kod mladje u novoj varosi od kad znam za sebe. samo sjednem i kazem "standard", istresemo 100 tema platim i vozdra.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Ja imam veci strah od frizera nego od zubara. :D Zato vise ne idem ni kod jednog. Pre par godina otisla sam kod jedne frizerke, posto mi je kosa bila preduga, da mi malo skrati , onako stepenasto... a da samo znate sta je ona uradilaaa ... ona odreza 30 cm... :shocked!: To mi je bilo kao da je uzela noz i zaklala me. Nisam joj nista rekla, posto sam bila sokirana :) , ali 5 dana sam samo plakala. Inace volim dugu kosu.
I otad sam rekla vise nikad. Sad se sama potkracujem. Gdje god vidim frizerski salon, zaobidjem ga. :)

I ne volim frizere koji puno pricaju. Imala sam jednu takvu. A majko moja, cura utusi. Ona ekstra prestane fenirati da bi ispricala ono sto je pocela. A meni se zuri, stalno gledam na sat, i uvijek ostanem 5-6 sati kod nje. :x A ima i svakavi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2005, 11:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ne kontam sto muzijaci ovdje curu zeke....i odgovaraju...koga boli banana gdje sisaju :lol: :lol: :lol:

zenski frizer se trazi aloooo indijanci :lol: :lol: !!

u rosuljama kod kafane estrada -...Dica se cura zove salon Dijana naravno :D ...mlada cura a radi vec dugo...probare...reci da sam te ja poslao...a na private se javi pa ti sapnem kako me zovu :wink: ...

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2005, 02:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja ne mogu docekati da mi brat dodje da me posteno osisa,ja odem ovdje na sisanje,min 50$platim pa kuci popravljam makazicama za nokte :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2005, 22:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2003, 23:21
Citiraj:
kosa mi je preko ramena, tako da Nada mozda ne bi bila dobar izbor zbog duzine kose

..ne kontam ...ali ajde :roll:
sisa ona i duge kose:)..mozda se nismo skontali:)
i moja je duga..poslednih godina.. :wink: :D
:happy5:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 04:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mozda ima traume od onih frizerki koje te uopste ne slusaju(moraju pohvatati sve traceve po salonu)pa umjesto 2odrezu 20cm :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 15:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Joj, The Godfather, ti kad ga ne bi poklopio, propalo bi svo sisanje. :-? :D
mangia je napisao:
ja se sisam kod mladje u novoj varosi

Takodje.
Samo sto mene uvijek neka druga sisa, pa uvijek nanovo "objasnjavati" :D (samo kazem 1 i 4).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 17:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
FLASH je napisao:
Samo sto mene uvijek neka druga sisa, pa uvijek nanovo "objasnjavati" :D (samo kazem 1 i 4)

Ti si čupav :D
Ja kažem 1 i 3 :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 88 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]