Izzard je napisao:
Aj ovako da se dogovorimo, nemam vremena sad, meni uopšte nije upitno da je kao i oko svake bolesti u eri farmaceutske mafije i trke za profitom, i oko AIDS-a širi panika koja je mnogo veća nego što je realna opasnost. Ne kažem sad da treba ići okolo i jebavat sve što hoda ali... Činjenica je da taj virus postoji, i da je izolovan iz T limfocita i da im dokazano uništava funkciju, što kao posljedicu ima imunodeficijenciju.
Što se tiče ovog profesora što je ubrizgao krv zaraženog pa kasnije test pokazao da je negativan to me uopšte ne čudi jer danas se zna da serološki testovi mogu biti negativni i do (ubiće me Zdravka) šest mjeseci, u periodu dijagnostičkog prozora. Da ovog lika nije spucala srčka (ili auto ne sjećam) se bio bi 1/1 pozitivan. Brojni primjeri između ostalih i Magic su pokazali da osobe koje žive sa HIV-om mogu da vode kvalitetan život bez bilo kakve terapije, ali u Africi i uslovima i bolestima koji su tamo prisutni malo ko sa imunodeficijencijom može dočekati starost.
mogu da budu negativni??? a virus se rasplamsa do max 3 nedelje pa onda cucu narednih 10 godina???? naucna fantastika!
svasta moze kad treba spreciti ljude da se jebu i da im se pride proda po koji lek....
dokazano? izvoli postaviti iste...
taj doktor se nekoliko puta ubrizgao hiv virusom odnosno sa krvlju zarazene osobe!!!