<Enter_name> je napisao:
Ja ti pričam iz vlastitog iskustva. Svi kažu da treba izbaciti UH, slatko nipošto... OK, možda jesam malo smanjio UH (nipošto izbacio), slatko nisam izbacio, nisam se prežderavao (jeo sam normalno), jelo se redovno (koliko to posao i sve ostalo dozvoljava) i jelo se sve ko i prije, pivo se pilo ko i prije... stvar je što svi hoće da izgube 10 kila za mjesec dana - ne ide.
Ne slažem se s ovim. Šećer i žitarice treba izbaciti. Jaotkad sam to izbacila, sve se promijenilo: prvo uopšte nemam nikakvu želju za prejedanjem. A svi znamo kad si na slavi, rođendanu, žurci da ako su kolači ispred tebe, ne mo'š stati

Barem ja. A i jako sam se lako debljala, čim pojedem nešto slatko odmah se zalijepi za mene. To je počelo prije par god i dok nisam izbacila slatkiše, nije se značajno mijenjala figura.
Mislim da je 80% ishrana i 20% trening. Fazon je da kad treniraš više paziš i na ishranu jer ti je žao da "pokvariš". I plus ako se hraniš u skladu s treninzima i vidiš šta tačno traži tvoje tijelo, odmah se vide rezultati i ti se u njih zaljubiš i jednostavno moraš nastaviti. Da ne pričam o tome koliko se čovjek zdravije osjeća ako se zdravije hrani. Ja nisam nikad pila pivo, al sad umjesto vina pijem gemišt - manje alkohola unesem, duže se pijucka, ljetno je piće..

Junk food ne znam ni kad sam izbacila, to valjda ne jedem već 10 godina. Al zato kad dođem u Bl, ipak poslije grada odem do Žitopeke ponekad