Topla voda nije uracunata u cjenu clanarine! To mu dodje k'o bonus
Salu na stranu, naravno da treba da imas toplu vodu jer je po meni normalno da objekat kao sto je teretana ima tuseve i toplu vodu (i ako po zakonu nije obavezna. Dovoljno je da ima mokri cvor tj wc solju i lavabo)
Osnovni problem kod nestajanja vode je to sto se prekidaci na bojleru nalaze na zidu (mo's misliti na zid stavili prekidace), pa pojedini clanovi malo, malo pa ugase. U tvom slucaju konkretno se upravo to i dogodilo. Ista varijanta je bila i zimus kada su pojedini clanovi zavrtali ventil jedan drugome iz sprdnje. Inace, NIKADA se nije dogodilo da nestane vode zbog kapaciteta bojlera ili nekog drugog tehnickog problema (jednom je crkao jedan od bojlera i popravljen je u roku od par sati).
Iskreno, ne znam sta da kazem na ovakvo ponasanje pojedinaca. Mislim da je to stvar primitivizma i nekulture. Na zalost, toga ima koliko god hocete na svakom koraku, kako na ulici tako i u teretanama. Mi mozemo da stavimo prekidace pod katanac, da zaposlimo radnika koji ce samo prekidace da obilazi od jutra do mraka, mozemo da zaposlimo dvojicu koji ce da slazu tegove po citav dan, mozemo da stavimo senzore za prljave patike na ulazu, da polijemo kiselinom klupe i sprave zbog onih koji ne nose peskire, da uvedemo higijenicara da pregledava usi, noge, vrat, da uvatimo i prebijemo one sto kradu toalet papir i osvjezivace prostora i sl. ali se bojim da to ne bi nista promjenilo sem sto bi broj clanova spao na prste jedne ruke i mogli bi da stavimo kljuc u bravu, zatvorimo teretanu i otvorimo kafancinu (sto i nije losa ideja realno

).
_зока ja ovdje mogu samo da ti se izvinem sto si morao da se tusiras hladnom vodom i naravno ukoliko si nezadovoljan sa nasom uslugom mozes uvijek da se javis na nas pult i trazis svoj novac nazad. Bices uredno isplacen.