banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 19 Jun 2026, 05:12 Danas je 19 Jun 2026, 05:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 1117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 56  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Avg 2016, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
I ja sam se iznenadio tim Centrom za srce u Tuzli. Ono nije Bosna.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2016, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Da ne bude da je sve crno na Paprikovcu, da pohvalim odjel Centar za dojku. Iako pretpostavljam da se i dalje čeka po 6 mjeseci na uz (taj dio sam preskočila jer sam to odradila kod dr Maksimović u Doboju-sve preporuke),odnos osoblja prema pacijentu je kako se samo može poželiti. Sestre su ljubazne i susretljive (čak i prema pacijentu koji 5h nakon op odluči prošetati pa se sruši na sred bolnice :oops: ), za svakog imaju osmjeh i toplu riječ. Tuš je sređen, ne gadi ti se istuširati. One tete stalno čiste, ribaju, iznose smeće.. Pohvale i za tim anesteziologa koji se potrude i pored sve muke da te nasmiju i rastjeraju strah.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2016, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Ево још позитиве.

http://www.nezavisne.com/novosti/banjal ... ama/385900

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2016, 13:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Blackrose je napisao:
Da ne bude da je sve crno na Paprikovcu, da pohvalim odjel Centar za dojku. Iako pretpostavljam da se i dalje čeka po 6 mjeseci na uz (taj dio sam preskočila jer sam to odradila kod dr Maksimović u Doboju-sve preporuke),odnos osoblja prema pacijentu je kako se samo može poželiti. Sestre su ljubazne i susretljive (čak i prema pacijentu koji 5h nakon op odluči prošetati pa se sruši na sred bolnice :oops: ), za svakog imaju osmjeh i toplu riječ. Tuš je sređen, ne gadi ti se istuširati. One tete stalno čiste, ribaju, iznose smeće.. Pohvale i za tim anesteziologa koji se potrude i pored sve muke da te nasmiju i rastjeraju strah.

Imaš li neka imena konkretno koga želiš pohvaliti? :)

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2016, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Klajv_Biksbi je napisao:

Samo da ne bude, koliko je žena čekala na operaciju tumor se ugojio 30 kg :)

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2016, 18:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Taj tumor je nekada bio i manji, tako da ova vijest i nije neki cin hvalospjeva :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2016, 18:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Znajući agilnost našeg naroda kad je u pitanju odlazak doktoru može komotno biti da niko i nije znao za taj tumor do sada.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2016, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Sargas je napisao:

Imaš li neka imena konkretno koga želiš pohvaliti? :)

Ako misliš na imena, na žalost, imena ne pamtim :lol: ne, ozbiljno, što se tiče sestara, sve odreda su bile ljubazne i pažljive (tako da i nema potrebe nekog posebno izdvajati). Čini mi se da se jedna zove Željka, radi i u ambulanti. Što pitaš? :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2016, 10:11 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ajkula je napisao:
Taj tumor je nekada bio i manji, tako da ova vijest i nije neki cin hvalospjeva :)

Citiraj:
Strah od odlaska kod ljekara bio je, zapravo, i glavni razlog što nekoliko godina nije željela da posluša savjete porodice i komšija da ode na pregled, nakon što je stomak počeo da joj raste.

– Bilo me je strah, ne mogu da kažem zašto, samo se nisam osjećala prijatno kada sam razmišljala o tome – kaže Stoja, još pomalo umorna nakon zahvata koji je prošla.
Porodica priča i da su nekoliko godina nastojali da je nagovore da ode na pregled, ali da je njen strah bio jači.

– Nismo ni željeli da pravimo pritisak na nju. Na kraju se dogodilo da je radeći povrijedila nogu pa je morala da ode u Hitnu pomoć. Međutim, čim su joj vidjeli stomak, ljekari su je uputili u UKC, gdje je ubrzo dogovorena operacija. Hvala bogu, sada je dobro i nadamo će da se ubrzo oporaviti – priča Stojina rodbina.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2016, 10:17 
smijesno koliko njih se boji ljekara...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2016, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
_зока je napisao:
ajkula je napisao:

Citiraj:
Strah od odlaska kod ljekara bio je, zapravo, i glavni razlog što nekoliko godina nije željela da posluša savjete porodice i komšija da ode na pregled, nakon što je stomak počeo da joj raste.

– Bilo me je strah, ne mogu da kažem zašto, samo se nisam osjećala prijatno kada sam razmišljala o tome – kaže Stoja, još pomalo umorna nakon zahvata koji je prošla.
Porodica priča i da su nekoliko godina nastojali da je nagovore da ode na pregled, ali da je njen strah bio jači.

– Nismo ni željeli da pravimo pritisak na nju. Na kraju se dogodilo da je radeći povrijedila nogu pa je morala da ode u Hitnu pomoć. Međutim, čim su joj vidjeli stomak, ljekari su je uputili u UKC, gdje je ubrzo dogovorena operacija. Hvala bogu, sada je dobro i nadamo će da se ubrzo oporaviti – priča Stojina rodbina.

Je li moguce da smo TOLIKO glup narod?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2016, 11:26 
Vidio sam sliku zene prije zahvata, izgleda kao da nosi sedmorke, minimum...

Da Ajkula, jesmo...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2016, 11:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Zena kojoj je odstranjen tumor:

Slika

Citiraj:
Naime, 26.08.2016. godine u Kliniku za opštu i abdominalnu hirurgiju primljena je pacijentica P. S. 1964. godište po hitnom protokolu u sklopu premještaja sa odjela gastroenterologije, sa izrazito velikim tumorom abdomena.

???

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2016, 12:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Izgleda kao da ima bar 70.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2016, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Ne razumijem zasto generalizujemo, narod pod istu kapu stavljamo sve zbog par pojedinaca. Takvih ljudi ima svuda u svijetu.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2016, 12:38 
Koliko ih ja znam od starijih muskaraca koji ne smiju zubaru otici, a nemaju vise od pola zuba u vilici. Zatucan narod pa to ti je.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2016, 12:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Ne boje se oni otići kod zubara već trenutka kad se treba ići kući. :D

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2016, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Blackrose je napisao:
(taj dio sam preskočila jer sam to odradila kod dr Maksimović u Doboju-sve preporuke).

Hvala

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 06:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Evo jos jednog primera rada nasih ljekara od prosle sedmice. Coveka udara motor, odvode ga u hitnu, pregledaju, kazu mozes ti kuci. Sutradan opet zove hitnu, kaze da mu nije dobro. Hitna ga odvozi na hirurgiju gde ga pregledaju i bez obzira sto covek tvrdi da mu je lose, otpustaju ga. Tu istu noc covek umire. Obdukcije potvrdjuje da je umro od abdominalnog unutrasnjeg krvarenja.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2016, 09:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ko ga je odveo u hitnu i koju? Ako je dovezen privatnim automobilom u SHMP Doma Zdravlja, MORAO je na pregled u Hitnu Prijemna Hirurska Ambulantu jer svaki pacijent iz saobracajnog udesa mora hirurgu na pregled, bio dovezen privatnim ili sanitetskim vozilom a u hitnoj DZ nema sta da radi automatski se vozi na HiR.
Nacin rada na hirurskoj klinici je vec opste poznat, ako je preminuli "naletio" na nezainteresovanog doktora ishod je poznat.
A s' druge strane postoji i mogucnost krvarenja u drugov vremena tj.sekundarno krvarenje koje se javlja nakon odredjenog vremena sto nije opravdanje naravno... Ako mu nije uradjena nikakva dijagnostika porodica apsolutno ima pravo da slucaj prijavi nadleznom sudu.

Vrh

[ 1117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 56  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]