banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 02:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 89  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Mar 2013, 23:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 17:26
Mifko je napisao:
Ma zenski kont je takav, da ako ona vjezba moze jesti sta hoce i koliko hoce, sa svaki korak misli da skida po cokoladu sa stomaka.
Dobro zboriš. :) Ne zna se je li gora ta opcija sa nekakvim kao vježbanjem i standardnim zderanjem, ili da forsiraju neke dijete sa gladovanjem i samo leže na krevetu kao naftna mrlja na moru i onda se prejedu za vikend jer su izdržale radne dane gladne. :D Nema efekta ni jedno ni drugo.

Edit: evo @Tenssa dopunio ovo moje.

Poslednji put menjao Bik koji sedi dana 08 Mar 2013, 23:26, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2013, 23:24 
_зока je napisao:
Zato što vježbaju "umjereno", a ishranu nisu promijenile da odgovara "umjerenom" vježbanju nego kao da vježbaju za prave....Ako su je uopšte i korigovale....

Vecinom se to svodi na dijete iz "blic zene" sa jabulom, dvopekom i casom vode na dan.... Naravno nakon 5-6 dana psihicki puknu bez hrane pa se krenu ozderavati i onda jovo nanovo...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2013, 23:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Kakav ja imam onda softver?? Kad ležim po čitav dan ne jedem kao obično, a kako pojačavam aktivnost pojačavam i unos hrane. To mi dođe samo po sebi, kad ne radim ništa nisam ni gladna. :)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2013, 23:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2011, 00:44
Ja sam se naslusala "narandzinog dana", "jogurt dana", "samo jabuka i snita crnog kruha dana" itd... Uglavnom, drugarica je godinama po dijetama, nije se normalno najela bog zna od kad, skine po 5-6 kila, onda dva dana samnom izlazi, jede i pije i vrati joj se to, pa opet ispocetka. Sto puta sam joj govorila da bar proba neku aktivnost, park MS joj pred nosom, hiljadu nekih "zenskih" programa (onih skakutavih), nece ni da cuje. Kao ja ne volim to, ja cu radije gladovati cijeli zivot. :violent1: :violent1: :violent1: You stupid women!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2013, 23:33 
To je normalna reakcija tijela...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2013, 04:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ja mogu samo jedno reci, ako radis u sumi citav dan, tih 700 famoznih nedostiznih kalorija je mala maca :wink: :D ... Poenta, hajte malo u sumu, tovarite drva u prikolicu citav dan, NEMA SANSE DA NE SMRSATE pri obicnom unosu kalorija a pri tom mozete zaraditi i dnevnicu :) . Tacna je ona prica sa linka koji je Tenssa postavio, nema tu mnogo mudrovanja...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2013, 01:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
tensSa je napisao:
,sto npr. znaci da je bolje raditi kratke sprinteve koji traju 30-50 sekundi umjesto konstantnog polucasovnog trcanja,

Reci da se salis :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 11:23 
:wink: :wink: :wink: :wink:

http://www.jutarnji.hr/protein-za-body- ... na/892877/

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 12:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Tog bi ja volio vidjeti ko trci sprint od 50 sekundi,a da pritom nije olimpijac,triatlonac,i sl.Sve preko 17-18 sekundi je prica za malu djecu.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Ja u zadnja 2 mjeseca skinuo 5 kila, neplanski :) . Malo smo korigovali ishranu u kući, ne zbog mršavljenja, više zbog zdravlja.
Izbacili rafinisana brašna, ulja, šećere. Od mesa jedemo ribu i ponekad piletinu. Od mliječnih proizvoda samo domaći mladi sir. Dosta povrća, integralnih žitarica i sjemenki. Više kuvana jela, manje pržena.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 13:36 
guess who je napisao:
Ja u zadnja 2 mjeseca skinuo 5 kila, neplanski :) . Malo smo korigovali ishranu u kući, ne zbog mršavljenja, više zbog zdravlja.
Izbacili rafinisana brašna, ulja, šećere. Od mesa jedemo ribu i ponekad piletinu. Od mliječnih proizvoda samo domaći mladi sir. Dosta povrća, integralnih žitarica i sjemenki. Više kuvana jela, manje pržena.

Vjeruj da bi 90 posto njih skinulo visak kila samo kada bi krenuli zdravije jesti, bez vaganja svakog grama hrane.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 20:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
Al ne mozes kad kad zivis na maminoj kuhinji :s

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 21:29 
Ja sam sebi spremam, nema druge...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 22:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
Jbga,da sam sebi zaradjujem,sam bi i sprem'o :) Ovako se trudim koliko mogu.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 09:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
Sve zavisi od nacina na koji zelite smrsati, da li je to salo ili kilaza.
Dosta ljudi se opterecuje vagom, sto je pogresno ako niste profesionalni MMA borac ili nesto slicno.

Ja sam sa 107 dosao od 86 u relativno kratkom roku, godinu dana sa prekidima, znaci spustim na 90, povecam na 95-100, spustim na 85, povecam na 90 i sl. kako mi se cefne, tj. kako sam raspolozen.

I to ne trosenjem kalorija, ne kontrolisanjem unosa kalorija, tacnije uopste ne obracam paznju na kalorije vec na UH i masti.
Tokom zime ne jedem slatko, grickalice, hljeb i sl., meso jedem o ogromnim kolicinama (700g do 1kg dnevno) kada radim na snazi (trenutno), inace je manji unost.
Od aprila krecem sa cardio treninzima i izbacujem mast, ali ne vracam hljeb, vec zitarice tipa Musli 'n' shit./

Sto se tice apsolutne pasivnosti i lijenosti ili jednostavno psihickog rada bez puno kretanja, to je nikakv unos UH (osim alkohola, jbg, moram), puno mesa i kofeina (zbog ubrzanja metabolizma) i mlijecnih proizvoda (kalcijum 'n' shit).

Dakle, ko hoce da vidi na vagi manje kila, dorucak zitarice, tokom dana voce, rucak-vecera meso (najbolje piletina).
Kome smeta salo, isto ovo, samo za dorucak opet meso umjesto zitarica, jogurt ili mlijeko.

Zaboraviti na slatkise (uzimati pozitivne secere iz voca), hljeb takodje (bolje pojesti vise mesa za rucak nego vise hljeba), grickalice pa cak i alkohol (ja ne mogu i necu).

Ugl. treba procitati par knjizica o metabolizmi i nutritivnim vrijednostima svih namirnica koje unosite.

Ako ima kakvih pitanja, vratio sam se na forum pa pitajte, stojim na raspolaganju.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2013, 08:02 
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2013, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
I šta rekosmo...? :D

Ubjeđujemo onu curu da se ne podrvrgava liposukciji nego da mrša prirodnim putem, pa zatim kažemo kako se salo ne vraća na mjesta gdje je izvršena liposukcija, pa kažemo da tijelo svuda isto mrša, pa to dođe opet na isto - jedino liposukcija.

Npr. tijelo nema ujednačeno salo, npr noge, ruke, lice je mršavije, salo je na stomaku i onda se počne sa mršavljenjem i dobije se šta? Suve noge, suvo lice i par cm manje na stomaku?

Vježbe zatežu mišiće i ne pomažu gubljenju sala (minimalno pomažu), šta onda ostaje?

Zna li iko koliko košta liposukcija na trbušini?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2013, 16:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Sto ce ti to?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2013, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jer ne postoji selektivno mršanje.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2013, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Ja sam za taj "naš" problem kontala pokušati sa kućnom verzijom vježbanja, malo zagrijavanja, malo ostalih vježbica zatezanja, i puno trbušnjaka...samo ne znam ima li koristi? :-s
Hoću li imati neki struk bar u najavi eventualno ili ću i dalje izgledati ko burence?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 89  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]