banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Jul 2025, 22:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10622 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 532  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Teretana?
PostPoslato: 06 Jun 2010, 07:20 
Citiraj:
kad se onda stignete toliko udebljati?

Kad se radi masa mora se dobiti i nesto masnoca...samo sam se ja prvi put zeznuo pa dobio vise masti nego sam planirao... :D :D

Citiraj:
Pa koliko onda traje ta dijeta - godinu dana?

Moja zadnja je trajala 8 sedmica...takmicarima nije strano da budu i po 16 nedjelja na dijeti.

Citiraj:
Ja sam se 15 godina, manje-vise intenzivno bavio sportom, moze se reci i poluprofesionalno i nikad nisam koristio nikakve dodatke u ishrani, jeo sam normalnu hranu,sve sto i ostali ukucani.

I ja sam jeo sta mi mama spremi, pa sam padao na treningu i zijevao...jesate da sam imao trbusnjake vidljive, ali i citavih 65 kila. :( :( :(

Ni ja sada ne koristim nista od dodataka ishrani, ali razlog je jer nemam novca, inace ne vidim nikakav razlog zasto ne bih koristio iste, ne stete zdravlju,a pomazu procesu oporavka.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 10:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Iz iskustva znam da je kombinacija aerobnog treninga i nekoliko tipova trbušnjaka poslije istog najbolja moguća kombinacija za skidanje sala. Naravno može biti da je ovo samo do mene ali meni je itekako uspjelo. Mjesec dana sam radio kombinaciju treninga sa tegovima i aerobnog smjenjivanjem svaki dan i skinuo sam 5kg za to vrijeme, a onda sam prešao samo na prvo navedeno i za mjesec dana skinuo 20kg. Kasnije sam se opet malo o'ladio i samo držao dijetu i skinuo 10kg za jedno mjesec ili dva...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 10:33 
Citiraj:
za mjesec dana skinuo 20kg.

Jesi, jesi... 8) 8) 8)

Pogotovo prica sa trbusnjacima ne pije vodu...to sam cuo od 100 ljudi, radi trbusnjake da bi skinuo stomak, znaci glupost, nigdje veze sa zdravim razumom...nema parcijalnog skidanja masti... :wink: :wink: :wink:

ISto kao i ovo:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VyVM180w8YY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 10:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
A gdje su nju krmaču našli da reklamira flaster za mršavljenje.......?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 10:42 
Prije bi njoj zaljepio taj flaster nego liku. :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 10:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Citiraj:

Jesi, jesi... 8) 8) 8)

Pogotovo prica sa trbusnjacima ne pije vodu...to sam cuo od 100 ljudi, radi trbusnjake da bi skinuo stomak, znaci glupost, nigdje veze sa zdravim razumom...nema parcijalnog skidanja masti... :wink: :wink: :wink:

Kako obožavam ove skeptike! A da ti nije možda pao na pamet kalorijski unos? Ogromna razlika unesene energije i potrošene je i dovela do ovakvih rezultata. Da se ne lažemo otišlo je tu dosta i mišića, a ne samo sala. A trčanje sat vremena, sa prekidima naravno, zatim bicikl pola sata bez prekida i nakon toga serije trbušnjaka su dale rezultate. Ne možeš tvrditi da nisam skinuo jer me nisi ti trenirao. Sad mi je samo krivo što se nisam slikao kad sam ušao u teretanu i nakon što sam izašao. I da još nešto, sa 15 godina sam imao 120kg tako da je sve moguće, čak i ovih 20kg... ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 10:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Trbušnjaci sa tim skidanjem sala nisu imali nikakve veze.Nismo mi skeptici.Mi samo više znamo o skidanju kila nego ti,vjerovatno.Trčanje da,bicikl da,trbušnjci ne.Gdje si trenirao ako nije tajna?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 10:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisam ni rekao da sam skinuo sve salo samo sa trbušnjacima nego samo sa stomaka najviše gdje mi je bilo i najkritičnije ali sam bio zadovoljan na kraju, prezadovoljan! Naravno da nije tajna, trenirao sam teretani Borac Nektar. Inače tad je jedan momak Bojan radio i on me je zvjerski tjerao da radim... :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 11:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Salo sa stomaka si skinuo najviše vjerovatno jer je tako genetski uređeno kod tebe....Ne postoji ciljano skidanje sala....Salo spada onako kako mu tvoji geni govore.Bojan Glavaš?Kik-bokser?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 11:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne nije taj, Bojan Golić karatista. Iako sam dosta sala skinuo sa stomaka i dalje nisam zadovoljan. I dalje ima naslaga ispod kože i stomak je mlohav nekako, kao puding. Trudio sam se dugo da to zategnem do kraja ali ne ide nikako. Što reče ti, vjerovatno su geni u pitanju. Imam 85kg na visinu od 185cm što bi trebalo biti idealno ali jedan dio sala se ne može nikako istopiti šta god pokušao. Nešto kontam da batalim to i da ne pokušavam više, da ostavim kako jeste...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
tensSa je napisao:
Citiraj:
kad se onda stignete toliko udebljati?

Kad se radi masa mora se dobiti i nesto masnoca...samo sam se ja prvi put zeznuo pa dobio vise masti nego sam planirao... :D :D

Citiraj:
Ja sam se 15 godina, manje-vise intenzivno bavio sportom, moze se reci i poluprofesionalno i nikad nisam koristio nikakve dodatke u ishrani, jeo sam normalnu hranu,sve sto i ostali ukucani.

I ja sam jeo sta mi mama spremi, pa sam padao na treningu i zijevao...jesate da sam imao trbusnjake vidljive, ali i citavih 65 kila. :( :( :(

Ni ja sada ne koristim nista od dodataka ishrani, ali razlog je jer nemam novca, inace ne vidim nikakav razlog zasto ne bih koristio iste, ne stete zdravlju,a pomazu procesu oporavka.

Mislim da sam zadnji put vidljive trbusnjake imao sa 13 godina, ne racunajuci mjesec -dva prije 5 godina kad sam jeo jednom dnevno, a bio aktivan 5 sati na dan. Nije da ih ja nemam uopste, samo su nesto stidljivi,lijepo im je ispod salceta , genetika, a i ishrana.Ja vec 13 - 14 godina imam preko 80 kila, a zadnjih 10 85+.
@Panzer - na sta lici neko sa visinom od 185 cm i 120 kg sa 15 godina? Je li to bio hormonski poremecaj ili sta?
I to o skidanju 20 kila za 30 dana - ma daj, ne bi ni u logoru toliko omrsavio.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 11:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
Ne nije taj, Bojan Golić karatista. Iako sam dosta sala skinuo sa stomaka i dalje nisam zadovoljan. I dalje ima naslaga ispod kože i stomak je mlohav nekako, kao puding. Trudio sam se dugo da to zategnem do kraja ali ne ide nikako. Što reče ti, vjerovatno su geni u pitanju. Imam 85kg na visinu od 185cm što bi trebalo biti idealno ali jedan dio sala se ne može nikako istopiti šta god pokušao. Nešto kontam da batalim to i da ne pokušavam više, da ostavim kako jeste...

Hajde probaj nešto novo....Kružni trening sa tegovima.....Zanemari trbušnjake i aerobni trening....Ako te interesuje,potražiću na netu par programa i postaviti ti linkove,da vidiš otprilike kako treba.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 12:50 
Panzer je napisao:
tensSa je napisao:
Citiraj:

Jesi, jesi... 8) 8) 8)

Kako obožavam ove skeptike! A da ti nije možda pao na pamet kalorijski unos? Ogromna razlika unesene energije i potrošene je i dovela do ovakvih rezultata. Da se ne lažemo otišlo je tu dosta i mišića, a ne samo sala. A trčanje sat vremena, sa prekidima naravno, zatim bicikl pola sata bez prekida i nakon toga serije trbušnjaka su dale rezultate. Ne možeš tvrditi da nisam skinuo jer me nisi ti trenirao. Sad mi je samo krivo što se nisam slikao kad sam ušao u teretanu i nakon što sam izašao. I da još nešto, sa 15 godina sam imao 120kg tako da je sve moguće, čak i ovih 20kg... ;)

Da, to sam zaboravio da kazem, otislo je dosta misica, a to ti nije trebalo...jedino misic spaljuje salo...nije isto gubiti kile i masne naslage...

Steta sto si tako postupio, mogao si i pametnije, ali jbg...za ubuduce ce ti valjati.

I da, i mene interesuje jesi li imao kakve hormonske poremecaje??

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 12:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Panzer je napisao:
tensSa je napisao:
Citiraj:

Jesi, jesi... 8) 8) 8)

Игоре јеси то ти? :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 15:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Šta sve neću pročitati ovde...mislim da kad bi neki ljudi radili upola koliko znaju pisati, imali bi domaćeg colemana...
Aerobni+anaerobni trening mogu upaliti, samo je potrebno da budu usklađeni. Vežbe kao što su čučnjevi (sa i bez tereta) i mrtvo dizanje su odlične vežbe kojima se u teretani može podstaći gubljenje masnih naslaga. U početku kružni trening, kasnije raditi odvojeno mišićne grupe po već poznatim šemama...i to je to. Kad se dođe do odgovarajuće fizičke spreme raditi vežbe sa sopstvenom težinom, zgibove, propadanja, sklekove...I naravno, sve ovo nije ništa ako nije praćeno odgovarajućom ishranom...a to je tek tema za diskusiju... :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Da, to sam zaboravio da kazem, otislo je dosta misica, a to ti nije trebalo...jedino misic spaljuje salo...nije isto gubiti kile i masne naslage...

Steta sto si tako postupio, mogao si i pametnije, ali jbg...za ubuduce ce ti valjati.

I da, i mene interesuje jesi li imao kakve hormonske poremecaje??

Ne, nije bilo nikakvih poremećaja, provjerio sam i to na kraju svoje avanture... ;)

@АЛЕКСАНДАР: Nisam. Ja sam Marko... :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 00:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
@tensa
Ajde da ne citam sve sad.... bila zima, sveti januar, i to jos kad, nisam vidio teretane pola godine sem nesto plivanja mjesec dva, sto se naravno odrazilo :)

Jedni kazu trcanje, drugi trbusnjaci, treci anaerobni i aerobni kombinacija itd...

Znaci, ima viska nekog na stomaku, nije to puno, ali' smeta.
Koja je najbolja kombinacija za to dotjerati malo u red? Znam da ne postoji generalno pravilo, ali me interesuje orijentaciono?

Prosle godine sam radio nekih mjesec dana traka/steper, kasnije ubacio trbusnjake, islo je ok, ali mi je spalo dosta i sa ruku, grudi, ledja (genetika).

Neki tvoj prijedlog?

I koliko je alkohola dozvoljeno :)?

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 00:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Jbg, ja sad rizikujem da ispadnem klen, ali ja bi rekao 20 dana- mjesec HIIT treninga sabajle na prazan stomak, i zdrao.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 10:01 
MuskoBre je napisao:
Jbg, ja sad rizikujem da ispadnem klen, ali ja bi rekao 20 dana- mjesec HIIT treninga sabajle na prazan stomak, i zdrao.

Moze i tako...
Najbolja kombinacija je anaerobni+aerobni trening, tj. teretana+kardio...nema bolje kombinacije od toga...kardio ujutru na prazan stomak ili poslije treninga sa tegovima...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2010, 11:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Rikas je napisao:
tensSa je napisao:
Anaerobni trening je bolji za skidanje sala, zato i postoji HIIT sto se tice trcanja...10x je bolje raditi noge u teretani nego trcati naprimjer...trcanje moze biti kec u rukavu i da se ukljuci recimo zadnjih 4-6 sedmica dijete...

Није за свакога бољи ,све је то индивидуална ствар.

To je tačno! Barem je kod mene tako. Salo sa donjeg dijela stomaka se jako jako sporo skida! Kontao sam isprobati kružni trening! Ne vrijedi mi tokom ljeta raditi na masi jer s obzirom na vrućine koje predstoje nema šanse.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10622 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 532  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]