banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Jul 2025, 03:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 831 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 42  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ginekolog
PostPoslato: 03 Jun 2014, 17:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
ja sam čula sve pozitivno o njoj.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 15:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2007, 20:14
Juliette je napisao:

Hvala.

I ja sam cula sve pozitivno i bilakod nje u petek.Operisana sam prije osam mjeseci izvadjen mi je jajnik.Nije bila bas razgovorljiva kao sto sam cula,gledala je nalaze a mene nije ni slusala tj.moje tegobe.Kad me je pregledala slozila je facu kao da umirem istog trenutka,Jedva sam od straha potrefila da sidjem sa stola.Na pitanje je li nesto nije dobro,samo je drsko odgovorila nije dobro.Rekla mi je da mi pise uputu kod dr.popovica na operativnu hirirgiju.Opet sam je pitala Doktorice da li misliti da je nesto strasno,odgovorila je ja ne mislim nista vec te upucujem kod tog dr.Sad ne mogu da idem jer sam dobila mjesecnicu tako da mi ostaje samo da umirem od straha dok me ovo ne prodje.Mislim da je bilo ljudski ma sta da je vidjela da ljudski poprica samnom a ne da me pusti da umirem od ne izvjesnosti.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 18:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ptica Trkacica je napisao:
Juliette je napisao:

Hvala.

I ja sam cula sve pozitivno i bilakod nje u petek.Operisana sam prije osam mjeseci izvadjen mi je jajnik.Nije bila bas razgovorljiva kao sto sam cula,gledala je nalaze a mene nije ni slusala tj.moje tegobe.Kad me je pregledala slozila je facu kao da umirem istog trenutka,Jedva sam od straha potrefila da sidjem sa stola.Na pitanje je li nesto nije dobro,samo je drsko odgovorila nije dobro.Rekla mi je da mi pise uputu kod dr.popovica na operativnu hirirgiju.Opet sam je pitala Doktorice da li misliti da je nesto strasno,odgovorila je ja ne mislim nista vec te upucujem kod tog dr.Sad ne mogu da idem jer sam dobila mjesecnicu tako da mi ostaje samo da umirem od straha dok me ovo ne prodje.Mislim da je bilo ljudski ma sta da je vidjela da ljudski poprica samnom a ne da me pusti da umirem od ne izvjesnosti.

:-(
Prvo, žao mi je zbog jajnika i problema.. :-(
Meni su sve pozitivno o njoj govorili, ali nemam lično iskustvo. :-?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 18:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Juliette je napisao:
Ptica Trkacica je napisao:
Juliette je napisao:

Hvala.

:-(
Prvo, žao mi je zbog jajnika i problema.. :-(
Meni su sve pozitivno o njoj govorili, ali nemam lično iskustvo. :-?

Dace Bog pa ce biti dobro.Hvala ti puno.Morala sam sa nekim ovo da podijelim :cry:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 19:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2013, 00:37
JaLicno1987 je napisao:
Ima li koja iskustva sa nekim doktorom sa poliklinike Vladimirom Djukicem?

Sve pohvale za njega. Registrovah se i stvarno nemam nijednu zamjerku. Divan i prijatan covjek, odgovorice na svako postavljeno pitanje i fino objasniti. I razumije se u svoj posao sto je najvaznije. :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
@ptica trkacice, bas mi je zao.

Ako te mogu utjesiti, znam da rijetko ko od njih se mijesa u posao koji nije njihov. Ako misli da nesto nije dobro, a ne zna tacno sta i kako, bolje je da te ne dezinformise, nego sacekaj taj pregled, pa da ti taj hirurg kaze sta i kako.
Opet, mislim da je mogla bar malo pazljivije da ti se obrati. :(
Stvarno nas ima svakakvih.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2014, 09:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

prasica je napisao:
@ptica trkacice, bas mi je zao.

Ako te mogu utjesiti, znam da rijetko ko od njih se mijesa u posao koji nije njihov. Ako misli da nesto nije dobro, a ne zna tacno sta i kako, bolje je da te ne dezinformise, nego sacekaj taj pregled, pa da ti taj hirurg kaze sta i kako.
Opet, mislim da je mogla bar malo pazljivije da ti se obrati. :(
Stvarno nas ima svakakvih.

Naravno da je mogla,trebala je,ljudski je uputiti jedan osmijeh bar ako nista vise.

Hvala ti mila puno ti hvala.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 00:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bila sam nekidan prvi put kod dr Dragane Pavlović-Vasić. I prvi put na pregledu na poliklinici. Prvo, čekala sam sat vremena. Koji k* zakazuju više žena na pregled ako fizički, tj.vremenski ne mogu sve stići? Bezveze. Drugo, koji im je ono fazon sa skidanjem u čekaonici? WTF? Sreća pa sam obukla neku tobož tuniku da ne stojim tamo u gaćama. Neka starija žena zaboravila suknju, pa se umotala maramom. Zašto kabina za presvlačenje nije unutra kod doktorice? Meni je to sve toliko komično i čudno bilo, mislim da sam im svima tamo bila čudna što se smijem i iščuđavam. :-D Ona mlada cura što radi tu kao na kartoteci, tj.upisuje, ne bi joj škodilo da se malo nasmije, a ova starija žena ko papagaj svima ponavlja jedno te isto, uzv, papa, blablabla, koliko zatupiš nakon ponavljanja jednog te istog, istim tonom, istim riječima?
Dalje, zar nisu mogli nekako organizovati da taj uzv bude isti dan? Sad bezveze opet dolazim na uzv, i to nakon mjesec dana?!! Za mjesec dana mogu umrijeti ako nešto nije u redu... (al hajd, valjda bi ona običnim pregledom skontala da nešto nije u redu). E da, što se skidanja u toj prijemnoj kancelariji tiče, ova starija žena sa kartoteke je rekla kako to sve "ima svoju svrhu", nisam ju skontala kakvu, nešto je spominjala da operemo svoju suknju kad dođemo kući :-?

Što se doktorice tiče, okej je. Pričljiva, ne persira te, pa kao stekneš utisak da imate prijateljski odnos. Kao onako cool je i direktna. Mene je svašta ispitala jer sam prvi put kod nje, a i ja sam nju uspjela svašta pitati (mada, neke sam stvari i zaboravila, nema dok se ne napiše na papir). Što se tiče pregleda, gruba je. Čim sam sjela na stolicu, i čim se okrenula prema meni, vidjela sam po njenim pokretima da neće biti baš ugodno. Znači, čim sam sjela, ona je nekako brzo poletila, i odmah gura onaj spekulum i ruku, ono, ne znam, daj malo uspori. :-? To mi se baš nije svidjelo, ali eto.
Malo me podsjetila na Ećimovku, što fizički, što tom nekom direktnošću i blagom arogantnošću, ozbiljnošću u govoru, sigurnošću u sebe. Eto, sve u svemu, nisam zadovoljna tim jbnim čekanjem i organizacijom pregleda, ovo ostalo što se tiče doktorice je, hajmo reći, okej.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 07:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
opisala si sve ono što je i mene otjeralo sa poliklinike
mislim da sam i ja pisala o tom
ja nisam ni znala za suknju, pa me zamisli :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 07:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Ja sam bas davno raskrstila sa poliklinikom zbog slicnih stvari. Em se skines i cekas jos pola sata, em zimi skroz slabo grijanje (bar tada je bilo) pa se namrznem dovoljno da zaradim jos neku upalu pride. Ja sam tad isla kod doktorice Biljane, ne sjecam se prezimena. Nije mi smetalo sto je formalna, al je isto bila malo pogruba.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 11:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Stvarno su grzni tamo, kao da sam pregled nije dovoljno neugodan i bez dodatnih komplikacija, čekanja, smrzavanja..gužve. ja sam prošle zime bila kod Vasićke na pregledu, nije bila gruba, bila je prijatna, ali se vidi da je smorena i da joj je dosta gužve i frke tamo. I sve ostalo me izluđivalo. Morala sam se naručiti tačno 2 mjeseca ranije, naručili me u 8, a došla na red oko pola 11..koliko sam se tek smrzla u onom većem hodniku tad.. naravno, naknadno sam se smrzla ispred njene ordinacije dok sam čekala nagurana sa još 5 žena...
Ne razumijem nikako naručivanje po 5 žena odjednom. :angry3:
A sestra, ona starija koja kod nje radi je čudo, uopšte ne sluša šta joj pričam, svađala se sa mnom jer sam rekla da ne mogu ponovo izaći s posla prije podne zbog kontrole, htjela sam popodnevni termin. Ubjeđivala me da lažem, i da je to nemoguće, ona još nije čula za firmu iz koje ne možeš izaći doktoru ujutro ..bla blaa...smorila me neviđeno.
Ljetos sam otišla u Estetik kod dr Vujića, da se i fizički i psihički oporavim od Poliklinike. Čovjek je sasvim ok, prijatan, kulturan, pokušava kolliko je to moguće biti blag na pregledu. Vrijedi bar nekad dati pare pa doći kao čovjek u normalnu i sređenu kliniku, bez gužve, čekanja, i sa normalnim uslovima za rad, da se pacijet ne osjeća kao stoka.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Idem na polokliniku kod dr Đukića. Nemam apsolutno nikakvih zamjerki ni na rad sestara ni samog doktora. Jedino što to čekanje ubi u pojam. Ali sam se navikla pa i ja okasnim. :)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 17:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
Hej, otkud on opet tu?
Ja se registrovala kod nekog doktora za kog su mi rekli da je slobodan.
Aleksandar, bila jednom i sve OK samo ga je teško razumjeti kad priča...

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Djukic? Ima ih dvojica. Ja sam kod Gorana. A ko je nestajao? :-)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 18:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vladimir, mislila sam da se vratio :(

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2014, 21:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2013, 00:37
BMary je napisao:
Hej, otkud on opet tu?
Ja se registrovala kod nekog doktora za kog su mi rekli da je slobodan.
Aleksandar, bila jednom i sve OK samo ga je teško razumjeti kad priča...

Ja sam kod Aleksandra otisla samo jednom jer mi je hitno trebao termin a nisam bila registrovana i pozalila sam zbog te njegove govorne mane.
Sad sam kod Vladimira Djukica i skroz je ok lik, nije grub i mozes ga sve pitati sta te zanima samo su mu sestre guske.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 10:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Била сам и ја само једном, а послије сам за њега чула све најбоље.
Иначе, то није говорна мана, већ му је пресјечен живац кад је хтио да ријеши проблем с изговором слова Л... То се десило послије факултета кад је почео радити...жао ми га баш. Још је он доктор па га тако зезнуше :(
Мени су Владимир и његова тадашња м.сестра Наталија остали у јако лијепом сјећању. Увијек волим чути за њих :love7:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 10:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2010, 23:36
Meni je dr. Marjanovic bas super lik. Prvi put je bilo malo cudno, ali kasnije se naviknes.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2014, 19:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Imala sam danas na poliklinici zakazan ultrazvuk, ali sam zaboravila na to.
Kakva je sad procedura?

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2014, 07:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Vjerovatno cete primiti, ali bi morala cekati, tj izgubiti cijeli dan dok se neko ne pojavi. Sad sam citala iskustvo sa Vasickom. Meni je ona odlicna, ali valjda je to vec uzajamno opustena situacija. Zena me pozdravlja kad je sretnem u gradu. Sestra o kojoj svi pricate u sustini nije losa, ali se ona uhvatila jednog metoda rada i ne pusta. Zbog nje imam traume za kilazu u trudnoci. U drugoj trudnoci sam se udebljala 11kg, a ona svaki put istim tonom: obraaatiti paaaznju na kilazu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 831 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 42  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]