banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Jul 2025, 17:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 831 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 42  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ginekolog
PostPoslato: 20 Nov 2013, 00:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2013, 00:37
Kod njih mozes 3 puta umrijeti i otici sama sebi na 40 dana dok docekas.. :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2013, 14:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2013, 18:47
Upravo, a ja kod koga god sam otišla samo sam neugodnosti doživela..

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2013, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ceka se ako je redovna kontrola,mada i to zavisi kod koga,kod dr vulin,dr pavlovic malo duze,kod dr aide(zaboravih prezime ) ne ceka se dugo,a cula sam da je isto ok,opet ponavljam,ako su samo redovne kontrolice ,inace za bilo sta ozbiljnije dr vujic u estetiku,

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2013, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
sve pohvale za dr Vujića

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2014, 18:06 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2013, 16:44
Pozdrav...Čitala sam vaše postove i mogu da kažem da sam ostala jako iznenađenja...pa jel moguće da se u Banja Luci ne može naći ginekolog za koga svi kažu da je eto ako ne odličan,onda bar dobar...

Upravo idem sa pregleda,saznala sam da sam trudna,a imala sam spontani u Oktobru mjesecu.Ne mogu reći da nisam "isprepadana" jer prošli put mi je bilo iznenadno i ružno iskustvo...I sad zaista,zaista imam želju da sve bude ok...Inače idem kod dr Bokana,znam da je on jedan od najboljih dijagnostičara,a za vođenje trudnoće?

Može li meni neko da preporuči doktora za vođenje trudnoće,da je imao iskustva sa njim i da radi na Kliničkom centru?

:cry: :cry: :cry: :-?

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2014, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sestri vodi trudnocu,treba se poroditi svaki dan dr Vulin,ja sam isla kod nje,jako je prijatna,a snahi vodi trudnoci dr Vujic,on radi privatno ali mislim da fond ima ugovor sa estetikom,on je za mene br1 ginekolog u bl,zaista sve pozitivne komentare sam do sad cula,od onkoloskih pacijentica,trudnoca...

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2014, 12:07 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2013, 16:44
Da,dr Vujić zaista jeste odličan.takođe sam čula za njega sve ok,a i sama išla kod njega...Međutim,odlučila sam ljetos da odem od privatnika i da idem na Klinički centar...samo što eto,gore ih zaista ima mnogo,ne znam za koga se odlučiti....

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2014, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
@CapriCapri, prijateljici i rodici je Bokan vodio trudnoce, i zaista su zadovoljne.
I ja cuh za Vujica sve najbolje.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2014, 02:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

provjeri sa porodicnim dr mogu li ti dati uputnicu za Vujica,znam da imaju sklopljen ugovor sa fondom

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2014, 04:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
provjeri sa porodicnim dr mogu li ti dati uputnicu za Vujica,znam da imaju sklopljen ugovor sa fondom

mislim da se mora registrovati kod tog ginekologa, tako nekako. i onda mislim da najnormalnije dobija uputnice i sve ide preko fonda. najbolje je pitati kod porodicnog.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2014, 02:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ima li koja iskustva sa nekim doktorom sa poliklinike Vladimirom Djukicem?

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 10:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
Ja znam za Gorana Đukić. Kod njega ja idem.

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2014, 22:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Dr Aleksandar Marjanovic.. ima li koja iskustva s njim? :confused3:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 17:13 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Feb 2014, 23:00
Djevojke, čitala sam nekoliko stranica ovdje međutim ne naiđoh na podatak kakva su iskustva sa ginekolozima kod nas (mislim na ove na državnim jaslama). Ja treba sutra da uzmem formular i da se registrujem ali ne znam kod koga da idem. Da li neko ima iskustva sa doktoricom Ives (prezime ne znam), sa dr. Madzar ili Aidom?

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@tasam, pisali smo i o ginekolozima sa poliklinike..

dr Madzar poznajem licno i preporucujem. Za Aidu sam cula sve najbolje. O Ives ti ne znam nista reci.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 00:37 
Voajer
Voajer

Juliette. Hvala mnogo!

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 21:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nema na cemu. :-) Ako imas vremena, procitaj temu od pocetka do kraja, spominju se mnogi doktori. Izmedju ostalog i Dragana Pavlovic-Vasic koju su prilicno hvalili, i eto ja sam se kod nje registrovala, ali jos nisam bila na pregledu.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2014, 16:08 
Voajer
Voajer

Voljela bih ovim putem da podijelim sa vama svoje iskustvo sa dr. Jelenom Čolović . Išla sam kod nje jednom ( u privatnu ambulantu na Obilićevu) i rekla da neću nikad više. Prije nego što nastavim, da napomenem da je to bio moj prvi susret sa ginekološkim pregledom i da sam tada još uvijek bila nevina. Naime, doktorica me je ukupno 4 puta pitala da li sam ikada imala seks.odnose na šta sam ja odgovorila sva 4 puta sa ne a ona me svaki put iznenađeno zagledala (btw. imala sam tada 22). Prvi put me je to pitala pred punom čekaonicom, zatim dok je uzimala podatke iz anamneze u ambulanti, potom prije sjedanja na ginekološki sto i treće nije bilo pitanje već više kao zaključak (pa himen je tu).
Znači, ovo je bila moja reakcija :sad5:

Gospođa mi je takođe uzela bris za papa test, za šta sam ja kasnije saznala da se uopšte ne radi kod nevinih djevojaka jer je pristup grliću materice ograničen a samim tim su testiranje i rezultati diskutabilni. Mada, pretpostavljam da je cilj bio da se uzme 20 KM. Takođe, gospođa mi je uradila i ultrazvuk koji je trajao cirka 30 sek a iz koga mi je rekla samo jajnici su uredne veličine. I uzela još tu 40 KM. Na kraju mi rekla, ma to mora da je urološki i propisala mi antibiotik.
I da, umalo zaboravih, na izlasku iz kancelarije mi je rekla ‚‚moraćeš jednom`` i da ste joj vidjele facu, znale biste da se nije šalila.
Zaključak priče jeste da sam dala 60 KM, bukvalno ni za šta. Žena mi ništa konkretno nije rekla sem da ću ``morati jednom``. Napamet mi je propisala antibiotik i dovela me u neugodnu situaciju u čekaonici. Dakle, pedagog nula, psiholog nula, privatnik 5+, dijagnostičar (nepoznato).

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2014, 19:33 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Apr 2014, 17:47
Sve pohvale za dr Danijelu Madžar,na poluklinici,ona mi vodi trudnoću i divna je! :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2014, 10:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2007, 20:14
Moze li mi neko reci kakva je Dr Aida Alimic Halilovic strucnjak kao ginekolog.........Ima li neko iskustva..............

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 831 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 42  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]