banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 23:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 18:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
Ja sam citala "mi djaca..." i odlucila da ispusim svoj prvi dzoint :roll:

Na neke to izleda ima kontra dejstvo.
Ne bih se slozila da sve potice iz porodice
-gledajuci to ja bih trebala biti-uzorna, u najmanju ruku.
Ma treba legalovati sve ko u holandiji, jer ma koliko se trudili protiv toga u njihovoj se zemlji smanjila narkomanijai prostitucija...

Sto kaze Nele "treba djeci dati da puse travu sa trinaest,neka idu na rave zurke sa 14 i uzimaju ekstazi, sa petnaest spid, sa sesnaest trip, sa sedamnaes heroin, pa neka se sjebavaju do 20 jer takvi kavi jesu ovoj zemlji ne trbaju."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Meni se trava nije zgadila tom knjigom. Zgadilo mi se fixanje i znam da sebi nikad necu dopustiti da probam neshto sem trave...
P.S. Nju sam probala i prije knjige tako da na to nije uticala. Nisam neki ljubitelj, al nisam ni neki protivnik... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 22:25 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 00:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Micelijuse, ja se ne tjeshim. Pushila sam marijuanu svojevoljno i stojim iza toga da ona ne mora biti pochetak nekom fixeru... Moze, ali ne mora. Svako odluchi ide li dalje. Neko sebi kaze:"Nishta sem trave nikad" i to tako ostane. Onaj ko hoce da proba taj ce i probati. Nikada me nije interesovalo neshto drugo, a sad me ne interesuje ni trava. Jednostavno mi je to dosadilo... Al zato "In vino veritas". :D :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 08:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
mislim da nema nista lose ako probas marihuanu pa cak i kokain marihuanu bi legalizovao (kao u holandiji :D) problem je u heroinu i sintetickim drogama,sad je do tebe sta ces i kako ces.
kad budem imo dovoljno novca samo kokain a do tad "viva la marihuana + bira" :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
I ja bih rekao nekoliko rijeci na ovu temu.
Prvo svi moramo da budemo svjesni da droga jeste veliko zlo ali takodje moramo da budemo svjesni toga koja i kakva droga je veliko zlo. Svaki covjek moze da bude zavisan od svega. Od sexa,od gledanja tv-a od ispijanja kafa, cigara, sjedenja u kafani ,alkohola, droge, trave ...
Sve je to u ljudskoj glavi, tacnije ljudskoj psihi.
Najveci problem su droge koje stvaraju fizicku zavisnost a to su u prvom edu kokain i heroin. Sa toga je zaista tesko se skinuti jer kad se organizam na nesto navikne tu su ec problemi.
Price kako trava vodi ka ostalim drogama i kako je i trava sama droga su cista glupost. Trava, za razliku od cigara, ne stvara apsolutno nikakvu fizicku zavisnost a da vodi do droge, vodi ako sami hocete da je probate. ali u tom slucaju trava vam i nije potrebna , uzmite odmah heroin i lagano zavrsite sa svojim zivotom...

U principu sve je u glavi covjeka,i ako sami sebi postavimo cilj i ako imamo dovoljno jak karakter moze se doci do pobjede, ali ako hocemo da budemo od necega zavisni , bicemo, nije vazno od cega. ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Astor_Piazzolla je napisao:
Prvo svi moramo da budemo svjesni da droga jeste veliko zlo ali takodje moramo da budemo svjesni toga koja i kakva droga je veliko zlo. Svaki covjek moze da bude zavisan od svega. Od sexa,od gledanja tv-a od ispijanja kafa, cigara, sjedenja u kafani ,alkohola, droge, trave ...
Najveci problem su droge koje stvaraju fizicku zavisnost a to su u prvom edu kokain i heroin. Sa toga je zaista tesko se skinuti jer kad se organizam na nesto navikne tu su ec problemi.
Price kako trava vodi ka ostalim drogama i kako je i trava sama droga su cista glupost. Trava, za razliku od cigara, ne stvara apsolutno nikakvu fizicku zavisnost a da vodi do droge, vodi ako sami hocete da je probate. ali u tom slucaju trava vam i nije potrebna , uzmite odmah heroin i lagano zavrsite sa svojim zivotom...

U principu sve je u glavi covjeka,i ako sami sebi postavimo cilj i ako imamo dovoljno jak karakter moze se doci do pobjede, ali ako hocemo da budemo od necega zavisni , bicemo, nije vazno od cega. ...

Šta ti trošiš, junače, kad si 'vako bistar?

Evo da te obradujem, kokain ne stvara fizičku zavisnost, pa možeš slobodno da ga svrstaš sa travom, koju ne smatraš drogom. Živio!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Najgora je napisao:

Šta ti trošiš, junače, kad si 'vako bistar?

Evo da te obradujem, kokain ne stvara fizičku zavisnost, pa možeš slobodno da ga svrstaš sa travom, koju ne smatraš drogom. Živio!

Kokain ne stvara zavisnost ?
Nisam znao ,ali hvala na informaciji ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 20:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne stvara fizičku zavisnost. Stvara psihičku.

Molim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Najgora je napisao:
Ne stvara fizičku zavisnost. Stvara psihičku.

Molim.

Psihicku zavisnost moze da stvori sve kao sto sam vec gore naveo.
Tvoj pokusaj da kokain poravnas sa travom ne moze da prodje , jer i ako kokain ne stvara fizicku zavisnost mnogo je stetniji od trave,zar ne ? ! ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 20:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tvoja je bila podjela prema kojoj su droge koje stvaraju fizičku zavisnost problem, a one koje ne stvaraju, nisu problem. Druga premisa je da kokain ne stvara fizičku zavisnost, što ti nisi znao. Zaključak iliti konkluzija?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 21:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Najgora je napisao:
Tvoja je bila podjela prema kojoj su droge koje stvaraju fizičku zavisnost problem, a one koje ne stvaraju, nisu problem. Druga premisa je da kokain ne stvara fizičku zavisnost, što ti nisi znao. Zaključak iliti konkluzija?

O.K. Ne mogu ni ja sve znati :)

ali niko ne moze da me uvjeri da su kokain i trava jednako stetni i da stvaraju jednaku zavisnost ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 02:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Chula sam da je kokain bash luda droga i da ljudi imaju totalno lude tripove sa njom. Nikad nisam pozeljela da je probam. Ja sam stvarno veliki protivnik droge... Zalim ljude koji spadnu na niske grane da prodaju stvari iz kuce da bi kupili drogu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2005, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Najgora je napisao:

O.K. Ne mogu ni ja sve znati :)

ali niko ne moze da me uvjeri da su kokain i trava jednako stetni i da stvaraju jednaku zavisnost ...

Slazem se.Nije isto,ali je jeb..o oboje kad se navuchesh.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Nikad probao. Nikad probati.
Najgore trenutke i razdoblja u zivotu sam progurao linijom vegec otpora - bez bjezanja u euforiju vikendom, bilo da je to zadovoljstvo stvarano alkoholom ili drogom.
Smatram da svako moze to da ostvari.
Planiram praviti letke koji promovisu poison-free stil zivota. Ne valja mirno stajati i gledati kako klinci odlaze u k.

--------------------------
never used drugs,
no need to start
i gues i'm un-cool,
but i'm thinking smart.
Won't ease up the pressure,
won't kill the pain,
I SEE THE SAME SHIT
but my mind remains...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 12:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
da upitam clanove foruma koji su probali bilo koju drogu:

1.da li ste to ikada dobrovoljno rekli ili priznali svojim roditeljima

2.kako bi se osjecali morate o tome raspravljati sada sa roditeljima (uzmimo primjer da ste se napushili prosle sedmice, a ne da je to bilo "istrazivanje" dok ste bili klinci...)?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Problem kod nasih roditelja je taj sto oni (ovo ce sad da zvuci glupo i tinejdzerski) NE RAZUMIJU neke stvari.Za moju majku Cannabis NIKAD NECE BITI trava,joint i sl, vec je to za nju SMRT,LOPOVLUK,ASOCIJALIZACIJA...i sve ostale stvari koje vuce narkomanija.Isto tako ce ona to izjednaciti sa heroinom,acidom i sl.A ne vjerujem da ti covjeka koji je ispusio joint zoves narkomanom (ili mozda grijesim).Po toj logici su svi pijanci i pusaci narkomani.Napominjem da ne propagiram upotrebu marihuane.Edukacija pa onda testiranje (ako vec nesto toliko zelis).Ali opet mislim da neko ko pored edukacije moze da proba heroin,acid...ipak nie sav svoj.
Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 19:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2005, 11:07
Ja sam probao sve droge i nisam do sada imao negativnih iskustava..Radim, zivim normalno i pun sam ko brod...Jedino mi se heroin nije svidio zato sto me stondira i onda mogu samo da zmirim...A ja sam parti brejker...Napominjem da je od prvog kontakta sa drogom proslo preko 10 godina a ja nikako da se navucem..Na drogu se navuku labilni a ne vake bitange ko ja...Ja sam od onih sto kaze liza na kojima se nista ne primjeti... 0X :drinking: :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
:grommit:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
monstrum je napisao:
da upitam clanove foruma koji su probali bilo koju drogu:

1.da li ste to ikada dobrovoljno rekli ili priznali svojim roditeljima

2.kako bi se osjecali morate o tome raspravljati sada sa roditeljima (uzmimo primjer da ste se napushili prosle sedmice, a ne da je to bilo "istrazivanje" dok ste bili klinci...)?

prvi (a cini mi se bio samo jos jedan )s tatom i bratom,moji su u fazonu,ako hoces nesto probati(travu,ubiti se alkoholom )uradi to u kuci,bar ti se nista lose nece desiti...btw,nisu moji tako matori,kraj 70-ih i lude osamdeste kad su i oni konzumirali svasta nesto,pa nisu ni nama nista branili,mislim da cu i ja biti tolerantan roditelj...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]