Gizzzmo je napisao:
Sto se tice aerobika, odgovorno tvrdim da ima djevojaka koje idu na aerobik ''samo zbog toga da idu''. Odsutne su tokom treninga i uprkos tome sto ga GODINAMA upraznjavaju, izgledaju isto ili jos gore nego prije.
Исто је и са теретаном и ја тврдим да има људи који годинама иду у теретану а изгледају исто, људи немају карактер али неће да признају ни себи самом.
Gizzzmo je napisao:
U tom slucaju, vise efekta svakako ima individualni trening, koji ce sam sebi neko isprogramirati.
Слажем се само што се у већини случајева ради о почетницима тако да то пада у воду , остаје опција личног тренера али то кошта.
[quote"Gizzzmo"]Ja volim da kombinujem, tako nekako zadovoljim sve svoje potrebe- i za skakutanjem i za definisanjem...
[/quote]
Код мене је исто теретани не дајем никакву предност волим да тренирам комплетну моторику ,а за то треба разноврсност у тренингу.
tensSa je napisao:
Hristov, procitaj taj HIIT trening sto sam stavio link nekoliko postova prije na ovoj tremi, tu ces naci zasto je bolji anaerobni trening za skidanje sala, mislim na trcanje.

Zoka je sasvim u pravu, anaerobni trening sagorjeva vise kalorija narednih 24 do 48 sati.
Само да напоменем да тренинзи високог интензитета нису за свакога и да постоји опасност од преинтензивног рада дакле могућност повреда и срчаних проблема. Сви који хоће да тренирају на тај начин ,а нису у форми, нису се никада бавили спортом или имају прекомјерну тежину. Најбоље би било да обаве кардиолошки преглед пошто се ради о субмаксималним и максималним оптерећењима.
А свима би препоручио да набаве пулсметар помоћу којег ће лакше одредити интензитет тренинга.