banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 14:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Dec 2011, 00:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Okt 2010, 16:10
Opet ja sa novim rasporedom:
http://gym4life.com/images/stories/Rasp ... robika.jpg

Od starog rasporeda je ostalo sve kako je i bilo s tim da su dodata jos dva termina "BEGINNERS" aerobika. Ovaj trening je zamisljen tako da pomogne svima onima koji pocinju sa nekim od grupnih treninga (od onih koje mi imamo u ponudi). U ovim terminima se mozete upoznati sa osnovama treniranja bez presinga i bojazni da li cete stici da pratite trenera i ostale vjezbace, da li cete pravilno izvesti neki pokret, da li cete imati dovoljno kondicije da izdrzite citav trening i isl.

Jos jedna novina na rasporedu je i "KIDS" skolu sporta za najmladje (od 4 do 8 godina). Trener koji radi sa djecom je pedagog fizičke kulture (fakultetsko obrazovanje) ,obučen i pripremljen za rad sa ovim uzrastom. Članarina za KIDS je 30KM (20 za djecu nasih clanova). Termini su 3 puta sedmicno.

Koga ne mrzi da cita evo malo vise o KIDS skoli sporta:
KIDS škola sporta pozitivno usmjerava kako fizički, tako i mentalni razvoj djece mlađeg školskog uzrasta. Jedna od najvažnijih karakteristika škole sporta je individualni pristup djetetu.
Raznim, mnogobrojnim i zabavnim vježbama, djeca u KIDS škola sporta razvijaju koordinaciju, brzinu, ravnotežu, gipkost, snagu, smanjuju strah, povećavaju sigurnost,
više vjeruju u svoje mogućnosti, bolje rješavaju motoričke probleme, postaju čvršća, otvorenija, komunikativnija. Sve se to prenosi i u svakodnevni život i aktivnosti kod kuće,
u školi i na ulici, što značajno utiče na njihovo cjelokupno motoričko ponašanje i formiranje bolje struktute ličnosti djeteta, a kasnije i odraslog čovjeka.
Također, posebna pažnja se poklanja prevenciji od deformiteta dječijeg tijela ( kriva kičma, ravna stopala...), a uz konsultacije sa roditeljima, trener dodatnu pažnju posvećuje djeci
kod koje ja već prisutan deformitet ili neki drugi ometajući faktor, a da pri tome dijete o kojem se radi i ostala djeca to ne primjete pri samom vježbanju.
Roditelji, kao i mnogi sportski stručnjaci ne znaju ili zaboravljaju da dijete svoje sposobnosti može najviše da razvije do šeste, najkasnije sedme godine.
Dokazano je da je pedagoški uzrast najznačajniji u cjelokupnom formiranju ličnosti. Kasnije samo dolazi do učenja raznih modifikacija i prilagođavanja raznim situacijama u životu.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 23:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
da li je u vecernjim terminima ( izmedju 20h i 21h ) velika guzva ???

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 23:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Veceras ~20:00 je bilo dosta ljudi, ali s obzirom na to kolika je teretana ne bih bas rekao da je bila guzva.
Ni za jednu spravu, barem meni, nije trebalo duze od par minuta cekanja.
Ja inace odem izmedju 16:00-17:00, tada nema malte ne nikoga.

Inace, vec sam pisao na temi o teretanama, ali ne skodi ni ovde da se ponovi - sve pohvale i za teretanu i za uposlene tamo.
Svaka cast, samo tako nastavite
:D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 11:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Istina, u terminima od cc 19 do 21h ima dosta ljudi (pogotovo ponedjeljkom, svi krecu od ponedjeljka :)) ali se do sada niko nije zalio da ne moze da trenira normalno. Kao sto V@nja rece teretana je velika i ima dosta sprava i kapacitet joj je veliki.

p.s.
Hvala V@nja na pohvalama.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 16:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
da li postoji studentski popust? ISIC i sl ?

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 18:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
tek sad sam pogledala sajt i svala vam cast! kolika je sad cijena pojedinacnog treninga, moguce da se promijenilo nesto od prosle godine kad ste pisali o tome ovdje?

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2011, 12:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

^ Hvala :)
Nije se nista promjenilo sto se tice cijena. Dnevni trening je i dalje 5 KM, a mjesecna clanarina kako za aerobik tako i za teretanu je i dalje 40KM. Paket u kojem imate i teretanu i aerobik neograniceno je 50KM.

^^
Trenutno nema popusta za studente (ne vjerujem ni da ce ga biti u skorijoj buducnosti).
Kao sto sam vec pricao o tome clanarina je u startu stavljena minimalna uzimajuci u obzir trenutno stanje potrosackog dzepa u nasoj drzavi u odnosu na ono sta nasa teretana nudi (velicina prostora, sprave, ponuda grupnih aerobnih treninga, lokacija, radno vreme, itd.) tako da je popust skoro pa neizvodljiv.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2011, 14:00 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Shvatam ja kada studenti traže popust na sredstva za učenje i sl ali popust za rekreaciju... :? Ne dajte popust nikakav,cijena je sasvim ok.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2011, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jedini popust koji treba dati je ovim vrijednim forumasima koji hvale kvalitet teretane na svakom koraku!!
Za studentsku bagru nista!!
:lol:

Salu na stranu, i po meni je cijena korektna s obzirom na to sta se za istu dobija.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 22:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Dec 2011, 22:08
Postoji li u teretani vratilo? Ne mislim na onu "konstrukciju" vratilo/propadanje,vec na obicnu sipku utiplanu u plafon ili zid.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 23:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Mar 2009, 15:14
weasel je napisao:
Postoji li u teretani vratilo? Ne mislim na onu "konstrukciju" vratilo/propadanje,vec na obicnu sipku utiplanu u plafon ili zid.

ne da ima to,nego ima i ogroman pod za raditi sklekove,i to na vise mjesta!!!

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2012, 18:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

weasel je napisao:

Nemamo utiplanu sipku u plafon niti cemo je ikada imati. Jedan od razloga je i taj sto nam je plafon visok 4.5 metara :wink:

Imamo na kros masini hvatove za vratilo (blago povijeno) i "konstrukciju" sa ravnom varijantom hvatova, imamo i opciju vratila/propadanja na Gravitronima (imamo 2 komada) sa raznim hvatovima i kombinacijama, znam da "to nije to" al mi bolje nemamo :cry: :wink:

Evo imamo i ovu varijantu za sklekove sto rece sudoku. Inace sto se tice poda tu smo bas jaki kako povrsinski tako i u izboru materijala (industrijske plocice, laminat, tepih, brodski pod, gola betoncina itd.) :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 22:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

U toku je oformljavanje grupe "Fitness za mame i bebe". Cim se prijavi dovoljan broj zainteresovanih krecemo sa treninzima. Treninge ce voditi strucno lice, skolovano i kvalifikovano za te vrste treninga.
Za prijavu i sve informacije mozete nas kontaktirati na telefon 065 888 244 ili putem maila info@gym4life.com.

p.s.
Mislim da nece biti problema da se prijave i tate (naravno uslov je da imaju bebu) :))))

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 23:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Dec 2011, 22:08
4life je napisao:
weasel je napisao:

Nemamo utiplanu sipku u plafon niti cemo je ikada imati. Jedan od razloga je i taj sto nam je plafon visok 4.5 metara :wink:

Imamo na kros masini hvatove za vratilo (blago povijeno) i "konstrukciju" sa ravnom varijantom hvatova, imamo i opciju vratila/propadanja na Gravitronima (imamo 2 komada) sa raznim hvatovima i kombinacijama, znam da "to nije to" al mi bolje nemamo :cry: :wink:

Evo imamo i ovu varijantu za sklekove sto rece sudoku. Inace sto se tice poda tu smo bas jaki kako povrsinski tako i u izboru materijala (industrijske plocice, laminat, tepih, brodski pod, gola betoncina itd.) :D

Dobro, jedan sarkastican odgovor je bio dovoljan :oops: pitanje je ispalo "priglupo" jer uopste nisam imao predstavu o nivou opremljenosti prostora...
Uglavnom, otisao, uclanio se, prezadovoljan...teretana je za 5+ :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
Evo vec 10-ak treninga i mogu samo pohvaliti teretanu.

Svaka cast.

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 23:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja vise necu ni da ih hvalim
Uobrazice se
:D :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 17:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Rasplakali ste me :crybaby:

Hvala na pohvalama, lagao bi kad bi rekao da ne prijaju :)
Nije nam jos dosadilo da se trudimo da budemo dobri i da pruzimo clanovima sto bolje uslove za njihove novce. E sad, ne garantujem da ce tako biti stalno ;)

Poslednji put menjao 4life dana 31 Jan 2012, 17:05, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 17:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Требамо тражити неки групни попуст. Има нас машала са форума доле....

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 17:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Znao sam ja da te pohvale nisu za dzaba :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2012, 17:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Без зајебанције,одлична теретана. Још да промјените музику и све пет.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]