Cao,
Ne bih da pametujem, ali kupovanje "originalnih" naocala u nasim trgovinama, pomalo mi je rizicno,
a i kosta previse.
Ja imam Gucci-jeve original okvire i Ray Ban stakla, i sve me to izaslo 100 km. Kako?
Obisla sam sve opticare u Banja Luci i pregledala sve okvire koje su imali, i kod onog
opticara u Jevrejskoj, pored Trikotaze Ivkovic, naisla sam na Gucijeve okvire, koje
su tu od 80-tih, cjena im je 70 km, original stakla Ray Ban, koja mi je covjek odmah
ugradio (boja po mom izboru) su 30.
Za mene je to oiriginal, daleko od toga da se originalne naocale ne mogu naci po Banja Luci,
ali definitivno previse kostaju. Isplatljivije Vam je dati pare nekome ko dosta putuje,
pa da vam kupi naocale u Njemackoj, Italiji, kod ovlastenih prodavaca (spisak imate na web stranici
proizvodjaca), a plus jos dobijete i povrat poreza ako je cijena iznad 250 KM. Mislim, za 600 maraka
mogu da si narucim iz Amerike i naocale i Jimmy Choo cipele, zajedno sa carinom i postarinom.
I to iz prodavnice, a ne preko E-bay-a.
A definitivno mislim da se isplati pregledati rafe u optikama, nikad ne znate na sta mozete naleteti.
I da ne ispadne da sam tuka koja ne razumije sta znaci imati Ray Ban, Versace ili ... imam ludu tetku,
koja zivi u Engleskoj i opterecena je modnim markama, tako da mi svako malo salje pakete robe i dodataka,
imam 2 orginal Versace naocala i 1 Ray Ban, ali meni se moje najvise svidjaju, ne zato sto su Gucci, vec zato sto su
fantasticne, a nasla sam ih za malo para.