banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 10:38 Danas je 29 Jun 2026, 10:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 10624 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 532  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Teretana?
PostPoslato: 13 Nov 2013, 16:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Previše žilavo za moj ukus, pomalo na mutanta liči. :D

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 16:52 
To mu i jeste bio cilj...da izgleda sto suvlje i odranije...dan poslije vrlo vjerovatno normalnije izgleda, onako kako bi ti vjerovatno htjela za svoje pogane misli... :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Otvoren prije par dana proteini.si shop u Sarajevu! Ali je opet bolja ponuda u Sloveniji.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 19:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Besparica je napisao:
A dejstvo cega je potpuno definisano?

Pa sad ti je rečeno gore...jest da možeš jako fino razmontirati tiroidnu žlijezdu al čuj, imaš six pack...i dejstvo piruvata je definisano ali je doza za cca 15 dana oko 89 KM bila, pa ti vidi koliko je isplativo.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Vojoj...

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 19:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Animal Cuts je oko 80 KM ali traje oko 40 dana, i stvarno dobro radi posao, ali ga ne podnosi svako baš najbolje :-?

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 19:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
tensSa je napisao:
To mu i jeste bio cilj...da izgleda sto suvlje i odranije...dan poslije vrlo vjerovatno normalnije izgleda, onako kako bi ti vjerovatno htjela za svoje pogane misli... :D :D

:lol: :lol: :lol:
A ne bi mu smetalo malo salceta, čisto da se ja ne osjećam pored njega ko slanina sapunjara. :D

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 19:46 
Citiraj:
A Omega 3...hm :-? svašta se za nju piše i govori ali njeno dejstvo na organizam još nije potpuno definisano...

bezparca je napisao:
A dejstvo cega je potpuno definisano?

Citiraj:
Pa sad ti je rečeno gore...jest da možeš jako fino razmontirati tiroidnu žlijezdu al čuj, imaš six pack..

Nepokoreni, ti pricas o T3 (pretpostavljam cim spominjes tiroidnu), a on o omega 3 vjerovatno...brkate se...

T3 nije za igranje, pogotvo za nekoga ko zeli six pack...

Citiraj:
A ne bi mu smetalo malo salceta, čisto da se ja ne osjećam pored njega ko slanina sapunjara.

Ja volim slaninu sapunjaru... :P

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 19:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Na T3 i clenbuterol sam mislio....rade posao, ali i odrade koji poslić sa strane koji nije baš poželjan. Neka hvala :confused1:
tensSa je napisao:
Ja volim slaninu sapunjaru...

Ja više onu Adidas slaninicu :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 19:52 
T3 i klen sluze kada hoces da skines BF sa 7-9 na 4-6, sve drugo je glupost i rizikovanje zdravlja ni za sta, do 10 bf se moze ishranom ici, bez ikakvih problema...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2013, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka

Clenbuterol se koristi u industriji kako bi se živini smanjilo masno tkivo. Ne bih se ja s tim igrao. Čim mi prođe ova iritirajuća bol u leđima i gluteusu kontao sam kao što je dangerous.datula sugerisao unajmiti ali ne trenera nego nekoga ko piše programe treninga i ishrane. Znam da se Mirsad Terzo i supruga mu Sanela bave time.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2013, 07:24 
Citiraj:
Clenbuterol se koristi u industriji kako bi se živini smanjilo masno tkivo.

Klenbuterol je lijek za astmu...

Druga stvar, zasto bi iko zivini smanjivao masno tkivo? Jedino ako ne mislis na takmicare pod "zivina"...

Dobices upute da unosis toliko i toliko hidrata, masti i proteina, a trening vjerovatno split...i puknuces 100 km na o umjesto da malo procitas na netu... :wink: :wink: :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2013, 09:24 
Stara kuka
Stara kuka

tensSa je napisao:
Citiraj:
Clenbuterol se koristi u industriji kako bi se živini smanjilo masno tkivo.

Klenbuterol je lijek za astmu...

Druga stvar, zasto bi iko zivini smanjivao masno tkivo? Jedino ako ne mislis na takmicare pod "zivina"...

Dobices upute da unosis toliko i toliko hidrata, masti i proteina, a trening vjerovatno split...i puknuces 100 km na o umjesto da malo procitas na netu... :wink: :wink: :wink:

Split trening ne bih radio od iduće godine i ponovo bih se vratio na strong lift. Trenutno ga radim jer mi je lakše zbog povrede. Ali za ishranu bih platio jer ja nemam vremena s tim se zajebavati. Ko god kaže da je to lako sastaviti laže! Pokušavao sam ali kada sam vidio koliko vremena oduzima odustao sam. Donekle sam uspio korigovati ishranu ali ne u potpunosti!

U peradarskoj industriji se koristi clenbuterol. Na tu sam živinu mislio.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2013, 09:49 
Stara kuka
Stara kuka

Bio sam našao jedan dobar site sa tablicom u Excelu koja pruža mogućnost kombinovanja namirnica. Problem mi je predstavljalo što nisam mogao realizovati zadati procenat makronutrijenata. Takodje ishrana bi mi nekako bila jednolična. Svaki dan od namirnica životinjskog porijekla mogao bih kombinovati samo govedinu, jaja i tunu i eventualno neke mliječne proizvode iako sam mliječne proizvode donekle i izbacio iz ishrane. Tek na proljeće iduće godine starci planiraju uzgajati kokoške tovilice i onda se mogu nadati i piletini. Ne znam probaću za vikend skuckati kakav plan. Vikende za sada provodim u Hercegovini i kada god dođem razvuku me i ne stignem srediti sve što sam naumio. Vidjeću uostalom.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2013, 10:18 
Kako komplikovano, ne razumijem?

Sta tu ima biti komplikovano?

Hoces masu, unosis tvoja tezina x40-45 (zavisno od tezine), 2 grama proteina, ostalo vecina iz kvalitetnih kalorija, hidrata i masti, to komplikovano?

Cak i ako ganjas one gluposti 20 posto proteina, 10 masti i 70 hidrata ne bi trebalo biti tesko...

Meni je to prelako...mada istini za volju ja imam svoju tablicu u excelu koju sam sam napravio....

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2013, 10:58 
Stara kuka
Stara kuka

Držao sam se ja 2 g proteina po kilogramu tjelesne mase (išao sam čak i do 2,5 grama) ali taj kalkulator ne prikazuje samo makronutrijente nego i mikronutrijente. Čim pretjeram u dodavanju mesa u skoro svakom obroku na kraju tablice vrijednosti za holesterol i pojedine minerale previše skaču. Odoše u jarko crveno!

Cak i ako ganjas one gluposti 20 posto proteina, 10 masti i 70 hidrata ne bi trebalo biti tesko...

E vidiš upravo mi je taj procenat problem jer svako različito govori i piše po forumima. Taj procenat mi je teško iskombinovati i ne znam uopšte koliko je bitno ispoštovati ga u potpunosti. Najveći problem mi predstavlja unos masti. Kako god dodam nikako na uspijevam korigovati procenat masti. Počnem praviti program, pogubim se jer mi ne ispadne kako sam zacrtao, pukne mi film i opet sve batalim. Da mi oduzima vremena, oduzima. Jedino nekada da odvojim par sati da mi niko ne smeta i da na miru iskombinujem. Drugačije ne može. Nekada kada sam imao manje posla pokušavao sam ali uvijek neko prekine, uvijek nešto nekome treba tako da nema šanse na radnom mjestu išta uraditi po tom pitanju.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2013, 11:03 
Stara kuka
Stara kuka

Kada konačno uspijem napraviti nekakav plan ishrane postaviću ga ovdje. Želio bih pročitati mišljenja i kritike forumaša koji se više razumiju od mene.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2013, 11:14 
Citiraj:
Čim pretjeram u dodavanju mesa u skoro svakom obroku na kraju tablice vrijednosti za holesterol i pojedine minerale previše skaču.

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2013, 12:48 
Stara kuka
Stara kuka

tensSa je napisao:
Citiraj:
Čim pretjeram u dodavanju mesa u skoro svakom obroku na kraju tablice vrijednosti za holesterol i pojedine minerale previše skaču.

Slika

Šta je konkretno smiješno? U mesu nema holesterola? Šta li? Inače na nedavno obavljenom sistematskom pregledu holesterol mi je neznatno povećan u odnosu na dozvoljene vrijednosti.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2013, 13:00 
Ma smjesno mi to mrcvarenje oko mikronutrijenata...

kako spremas meso, koje meso jedes i koje kolicine, jedes li cijela jaja?

Cudno mi je da neko ko bi trebao biti zdrav i prav ima problema sa holesterolom, ako pojedes pola kile mesa, par cjelih i par bjelanjaka sa nesto sira....to nema sanse da uzrokuje holesterol...

Kako drugi u familiji sa holesterolom?

Vrh

[ 10624 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 532  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]