Citiraj:
a takvo tijelo se ne moze postici u teretani
Mozes nam reci kako si ovo zakljucio?
Jesi li cuo za kruzni trening?
U teretani apsolutno sve i jedan misic se moze angazovati, na kraju krajeva teretana tome i sluzi, finese su u tipu treninga.
U tertani vjezbaju i rukometasi, vaterolisti, kosarkasi, kajakasi i mnogo drugih sportista i mogu da imaju samo pozitivne stvari od toga.
Ako se bojis da ce se djevojka "naildovati" vjeruj da nece, djevojke luce skoro nimalo testosterona tako da ako ga ne unesu vjestackim putem ce samo dobiti cvrste misice (mnogo cvrsce nego sto se bodyweight vjezbama dobiju).
Na kraju krajeva to "oblikovanje" je ustvari samo spaljivanje sala i jacanje misica gluteusa, misic kakav je genetski on je takav, misic se ne moze oblikovati u smislu da dobije drugi izgled, samo povecavati i smanjivati i to je to.
Ne znam sto se ljudi ponasaju kao je dovoljno baciti pogled prema teretani da bi rasli misici, to je spor i dugotrajan proces koji zahtjeva ogromnu pozrtvovanot u smislu ishrane, odmora i treninga i sve to u dugom kontinuitetu.
Muskarci u prosjeku dobijaju 3-4 kilograma cistih misica godisnje, pa se zamislite koliko godina i truda i svacega treba da se izgleda kao bilder, a zene ne smijem ni spomenuti.
Ove djevojke koje je Aco stavio (vecina njih) koriste anabolicke steroide i razna druga pomagala, njihova ishrana je u gram perfektna, imaju dovoljno odmora, onakve misice jedna natural djevojka ne moze ni u snu dobiti pa sve da vjezba sa ne znam kakvim tezinama i da ne znam kakve suplemente koristi.
Djevojke koje zele cvrsto dupe i spremne su se dobro pomuciti za to (dugorocno gledano) treba da idu u teretanu i rade sa tezinama, to je najbrzi i najefektivniji put ka tome cilju iako je jako naporan.
Sa druge strane djevojka koja zeli kondiciju i istegljivost, a da je to bodyweight trening onda treba da upise aerobik.
Ako je interesuje kondicija onda je najbolja stvar atletika i trcanje (da znate samo kakve sam atleticarke vidjao, mislim te noge i tijelo

).
Ako je interesuje gipkost tijela i istezanje onda neka se bavi gimnastikom.
To je to djevojke, nadjite se i prema tome odlucite...