Onaj ko bi za mene rekao da sam debela - za toga se u ovom gradu ne bi mogla naci dovoljno velika dioptrija...
Dakle,(zato sam i naglasila nakon prvog posta da nisam debela,jer sam ocekivala da ce veoma 'jak argument' u ovoj raspravi biti da onaj ko podrzava buce radi to jer je i sam buca),ja nisam napisala to sto sam napisala zbog svoje tezina (pa da se ja to kao ovdje malo tjesim),ja sam to napisala zato sto tako mislim.
Spadam u mrsavije osobe (ne pretjerano mrsave,ali bi mi koji kilogram dobro dosao).To je svakom jasno vec na prvi pogled.Nemam kompleksa vezano za to.
Savrsena nisam,ali nisam ni sama,sretno sam zaljubljena i zauzeta vec dugo.
Mladice koji su mi prilazili cisto zbog izgleda nikada nisam smatrala interesantnim,neko tako povrsan ne moze da mi ponudi ono sto ja trazim od suprotnog pola.
Dakle,ako tvoje punije prijateljice ne mogu naci momka to onda sigurno NIJE zbog kojeg kilograma viska!!!
I dzaba njima sve dijete ovog svijeta.Ocito treba da porade na nekim drugim kvalitetima,koje nece dobiti izmjenom jelovnika.
Najlakse je okriviti druge - muskarci su krivi jer traze savrsene cure.Ne,nisu njima krivi muskarci!
I Dzenifer Lopez ima vecu goozu od savrsene pa je smatraju jednom od najljepsih zena danasnjice.
Da ne spominjem Kate Winslet koja ima mnogo vise od par kilograma viska,ali je zenstvena i posebna - stvar je u stavu i osobi,ne u kilogramima.
Takodje ni mrsavice nisu same zbog kilograma,jer je Nastasja Kinski u trenutku kad je postala ime,zena o kojoj se sanja,bila mrsavica i ravna kao daska.
Toliko o tome koliko su obline i savrsene mjere presudne da bi se neko smatrao pozeljnim...
Citiraj:
Izvinjavam se svim debelima, svima onima koji vole previse da jedu pa nisu savrseni.
Mislis da je nasvrsen samo onaj ko mnogo jede?
Ja mislim da je manja mana nesavrseno tijelo,od podlosti,arogancije,prazne glave,bezosjecajnosti...
Par kilograma vise-manje je odstupanje od savrsenog ideala,a nabrojane osobine su velike mane...
Citiraj:
Dovodite me do suza od smijeha!!!!!!!!!!!!!!
Mene neki tvoji komentari dovode iskljucivo do suza...
Citiraj:
Kao svi muskarci narocti banjalucki muskarci toliko osjecajni pa traze samo vrlo duhovne zene, a ne i zgodne.
Pa ni sve zene ne traze samo duhovne muskarce...
Ali vecina muskaraca (koje je prosao pubertet) trazi vise od finog pakovanja za 3,14cku.
Onima u pubertetu (vecini) je najbitnije da ima 'rupu izmedju nogu' i po mogucnosti da ta rupa ima fin dekor (lijepo lice i fino tijelo)...
Zreli muskarci traze osobu,nekoga s kim se moze razgovarati,s kim se moze zivjeti,osobu koja je osjecajna,osobu zbog koje ce im leptirici u stomaku zaleprsati u veseloj igri - ne zato sto je ona savrsenog izgleda,vec zato sto je to ONA,zbog svega onog sto nju cini jedinstvenom osobom.
Citiraj:
Zasto vam onda oci ispadaju za dobrom ribom kada prodje gradom - Zato sto je duhovna?
Ja volim vidjeti lijepo zenu.Volim vidjeti i lijepu sliku.
To ne znaci da bih ja lijepu zenu htjela odvesti u krevet - lijepo je lijepo,ugodno oku.
Ali nije lijepo samo ono sto covjek moze da vidi i prepozna na prvi pogled kao takvo.
Lijepa je i muzika,iako je ne vidimo.Lijepo prepoznajemo svim culima,ne samo vidom.