Micelijus je napisao:
Kao prvo, ovim postovima pokušavam da pokažem drugu stranu medalje i namjenjeni su prvenstveno onima koje piercing zanima i koji se možda dvoume da probaju, ali se nisu još odlučili na taj korak
.
Postujem to sto zelis da pokazes drugu stranu medalje,ali
SVE NA OVOM SVIJETU IMA DRUGU STRANU MEDALJE???Zar ne?
Micelijus je napisao:
Znači, namjera mi je da ukažem tim osobama da je piercing nešto što je apsolutno nepotrebno, što nije dobro niti za tjelo niti za duh niti za dušu, da postoje neki drugi načini da se riješe neki problemi i drugi načini za ukazivanje na neke probleme osim pozljeđivanja svoga tijela.
Znam da mislis da je pirsing nepotreban,ali ti bi zelio da svi tako misle

sto sa tvoje strane nije bas korektno
Micelijus je napisao:
Želim da ukažem da piercing nije baš tako naivan kao što se to na prvi pogled čini i da može da bude izvor raznih infekcija, zaraza i drugih opasnijih bolesti.
Mislim da ljudi ne misle da je pirsing naivan uopste.Po meni to ne bi trebalo dozvoliti prije 18 godine zivota i prethodne edukacije o tome
Micelijus je napisao:
U doba vaših, a i mojih roditelja (nisam ja baš tako star kako vam se možda čini

) sama pomisao da neki momak stavi minđušu u uho je bila nemoguća, kao i to da neka djevojka probuši ušnu školjku i da tu stavi minđušu.
Micelijuse,prije par stotina godina pomisao da zemlja nije centar svijeta je bila kaznjavana lomacom,tako da ta konstatacija ne stoji.Ljudska vrsta ne bi dosla do ovog sad stadijuma u kom je sad (tu prvenstveno mislim na tehnologiju) da se odredjene granice i zabrane nisu probijale.
Teza:"stariji su u pravu-mladi ne" kod mene nema prolaza.
Micelijus je napisao:
(nisam ja baš tako star kako vam se možda čini

)
Nisam ni ja tako mlad kako ti se mozda cini
Micelijus je napisao:
a to je upravo ono što bi već vaša djeca mogla prihvatiti kao novi hit.
Samo zdrava porodica i kvalitetna edukacija su osnova zdravoga razmisljanja
Micelijus je napisao:
Kada granice počnu da se brišu, veoma lako se odlazi u ekstreme, veoma lako se počinje gubiti tlo pod nogama, više nemamo pojma ni šta je dobro ni šta nije ni šta je za nas dobro a šta nije, a upravo je to stanje svijesti kada je sa ljudima najlakše manipulisati i kada im je najlakše servirati što se god želi, jednostavno programirati ih.
upravo ono sto sam pomenuo prije ovoga ne dozvoljava da se ovo desi!
Micelijus je napisao:
Eto, ti sam kažeš, nije strašno u nos, na obrvu, a ono što sam ja navodio je vjerovatno i za tebe "strašno". Kaži mi ti gdje je granica i da li misliš da će tvoja djeca znati poštovati tvoju granicu ako ti nisi znao poštovati granicu svojih roditelja?
Ja i sad postujem NEKE granice mojih roditelja,ne sve.I mislim da to tako treba da bude.Djeca ne trebaju da budu projekcije svojih roditelja.Istina je da bi svaki roditelj volio da njegovo dijete bude bas ono sto on zeli i ono sto on misli da treba.Ponekad treba pustiti druge da odluce u zivotu,pa makar to bilo i probijanje granica.
Ja licno mislim da je umjetnost zivljenja u umjerenosti,a ne u ekstremnim slucajevima.To mislim i za hranu,pice,pirsing,tetovaze...
POZDRAV
TO DIE for!!!