banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 23:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 205 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 19:53 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Micelijuse brate...
Ne znam zaista sta pokusavas da postignes sa ovim tvojim postovima. :-? Po postovima koje si dosada napisao ja licno sam sebe pronasao u RIZICNOJ GRUPI a znam da to nije tako.Ne mozes sve gledati tako usko.
Sto se tice tvoga poredjenja isto mislim da tu nisi realan.Znaci ako tebi neko spomene tetovazu (uzeo sam samo kao primjer),tebi ce se u glavi odmah stvoriti slika covjeka koji je istetoviran po cijelom tijelu i licu i polnim organima....!Isto tako reagujes kad ti se kaze rijec pirsing. :-? Ne znam koliko imas godina,ali tako reaguje moja rodjena majka.Jednostavno je njoj tesko to prihvatiti i gotovo.Ne mora znaciti ako ja imam tetovazu na nekom dijelu tijela da cu istetovirati citavo tijelo.Isto tako ako imam pirsing u nosu,necu busiti svoj glavic!
Tvoji argumenti su zasnovani na EKSTREMIMA.A kad nekome prikazes nesto ekstremno,nema mnogo ljudi kojima ce se to svidjeti.
POZDRAV

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
Micelijus je napisao:
To da ne boli, vjerujem ti ali samo dok je pod anestezijom. Nemoj mi reći da anestezija traje dok rana ne zaraste.?

To koliko anestezija traje,vrlo dobro znas,jer izgleda studiras medicinu(pretpostavka :) )
Eto,ja kada sam probusila nos,nije me uopste boljelo!
Micelijus je napisao:
Eto, ako nije tajna, možeš li nam otkriti razlog zbog čega ti se to sviđa??

pitanje je upuceno lisi,ali mi se dopada pa cu ti odgovoriti.(sorry lisa :D )
degistibus non es disputandum!!!
jednostavno mi se svidja,kao sto se nekom svidja da se nabije na stikle,utegne u minjak i obuce mrezaste carape.
Micelijus je napisao:
Šta ako ti se svidi da jedan dan staviš piercing na neko intimnije mjesto??

pa ako mi se bas toliko svidi,verovatno cu to i uraditi!Ipak je to moj zivot i moje telo,ne?I ne pravim razliku izmedju busenja po telu,uho,pupak,obrva....(sada sam vec dosadna s ovim)
Micelijus je napisao:
I na kraju, koji su tvoji komentari na rezultate navedenog istraživanja?

Pa ovako,sto se tice komplikacija,uzrokovane su nestrucnim radom.Kao i komplikacije,psiholoski stres i sve ostalo sto prati recimo nestrucan abortus.Cekaj malo,zasto si se ti toliko uhvatio komplikacija pri busenju tela???Pa prisutne su svuda u medicini,ne???Recimo,coveka odgovaramo od operacije srca zbog mogucih komplikacija?!?! :-? :-? :-?
dalje,istrazivanje je vrseno na starosnoj skupini 13-18 god.a uz to jos američki adolescenti??? cool.da li je potrebno dalje komentarisati???
daj nam istrazivanja sa nasih prostora,ok?
Slazem se sa tobom jedino u tome da je u dosta slucajeva pirsing pokusaj isticanja u sredini,drustvu...ALI NE UVEK!!!i ne samo pirsing!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2005, 01:58 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2005, 02:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
svaka ti cast kad ti se da ovoliko pisati :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2005, 04:16 
DELETED

Poslednji put menjao DELETED dana 13 Feb 2005, 04:23, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2005, 04:17 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2005, 14:36 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2005, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Micelijus je napisao:
Kao prvo, ovim postovima pokušavam da pokažem drugu stranu medalje i namjenjeni su prvenstveno onima koje piercing zanima i koji se možda dvoume da probaju, ali se nisu još odlučili na taj korak
.
Postujem to sto zelis da pokazes drugu stranu medalje,ali SVE NA OVOM SVIJETU IMA DRUGU STRANU MEDALJE???Zar ne?
Micelijus je napisao:
Znači, namjera mi je da ukažem tim osobama da je piercing nešto što je apsolutno nepotrebno, što nije dobro niti za tjelo niti za duh niti za dušu, da postoje neki drugi načini da se riješe neki problemi i drugi načini za ukazivanje na neke probleme osim pozljeđivanja svoga tijela.

Znam da mislis da je pirsing nepotreban,ali ti bi zelio da svi tako misle :-? sto sa tvoje strane nije bas korektno
Micelijus je napisao:
Želim da ukažem da piercing nije baš tako naivan kao što se to na prvi pogled čini i da može da bude izvor raznih infekcija, zaraza i drugih opasnijih bolesti.

Mislim da ljudi ne misle da je pirsing naivan uopste.Po meni to ne bi trebalo dozvoliti prije 18 godine zivota i prethodne edukacije o tome

Micelijus je napisao:
U doba vaših, a i mojih roditelja (nisam ja baš tako star kako vam se možda čini :) ) sama pomisao da neki momak stavi minđušu u uho je bila nemoguća, kao i to da neka djevojka probuši ušnu školjku i da tu stavi minđušu.

Micelijuse,prije par stotina godina pomisao da zemlja nije centar svijeta je bila kaznjavana lomacom,tako da ta konstatacija ne stoji.Ljudska vrsta ne bi dosla do ovog sad stadijuma u kom je sad (tu prvenstveno mislim na tehnologiju) da se odredjene granice i zabrane nisu probijale.
Teza:"stariji su u pravu-mladi ne" kod mene nema prolaza.

Micelijus je napisao:
(nisam ja baš tako star kako vam se možda čini :))

Nisam ni ja tako mlad kako ti se mozda cini :wink:
Micelijus je napisao:
a to je upravo ono što bi već vaša djeca mogla prihvatiti kao novi hit.

Samo zdrava porodica i kvalitetna edukacija su osnova zdravoga razmisljanja
Micelijus je napisao:
Kada granice počnu da se brišu, veoma lako se odlazi u ekstreme, veoma lako se počinje gubiti tlo pod nogama, više nemamo pojma ni šta je dobro ni šta nije ni šta je za nas dobro a šta nije, a upravo je to stanje svijesti kada je sa ljudima najlakše manipulisati i kada im je najlakše servirati što se god želi, jednostavno programirati ih.

upravo ono sto sam pomenuo prije ovoga ne dozvoljava da se ovo desi!

Micelijus je napisao:
Eto, ti sam kažeš, nije strašno u nos, na obrvu, a ono što sam ja navodio je vjerovatno i za tebe "strašno". Kaži mi ti gdje je granica i da li misliš da će tvoja djeca znati poštovati tvoju granicu ako ti nisi znao poštovati granicu svojih roditelja?

Ja i sad postujem NEKE granice mojih roditelja,ne sve.I mislim da to tako treba da bude.Djeca ne trebaju da budu projekcije svojih roditelja.Istina je da bi svaki roditelj volio da njegovo dijete bude bas ono sto on zeli i ono sto on misli da treba.Ponekad treba pustiti druge da odluce u zivotu,pa makar to bilo i probijanje granica.

Ja licno mislim da je umjetnost zivljenja u umjerenosti,a ne u ekstremnim slucajevima.To mislim i za hranu,pice,pirsing,tetovaze...

POZDRAV

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2005, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Micelijus je napisao:
To da ne boli, vjerujem ti ali samo dok je pod anestezijom. Nemoj mi reći da anestezija traje dok rana ne zaraste.
Drugo, to što ti tvrdiš da nemaš namjeru da se ističeš minđušom u nosu je jedna stvar, a realnost može biti, naglašavam može biti što znači da i ne mora, sasvim drugačija.
Eto, ako nije tajna, možeš li nam otkriti razlog zbog čega ti se to sviđa?
Šta ako ti se svidi da jedan dan staviš piercing na neko intimnije mjesto?
I na kraju, koji su tvoji komentari na rezultate navedenog istraživanja?

Ne znam zashto mi se svidja, jednostavno mi se svidja kao i milion drugih stvari koje mi se svidjaju... A drugo, ne boli uopshte, ponavljam, jer sam to vec rekla... a poshto mislim da nisi probushio ni ushi, vjerovatno mislish da i to boli chitav zivot...Poslije par dana je kao da si se rodio s tom rupom, tj. srasla je s mindjushom i ne osjetish je, amindjushu mozesh pomijerati kako hocesh...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2005, 01:29 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2005, 12:15 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2005, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Micelijus je napisao:
Leona je napisao:
Joj Micelijus,kako ti se samo da na svaku temu traziti neke statistike, informacije i zakljucke..... :-?
A šta da tražim? DEZINFORMACIJE??? :)
Ili misliš da baš sve moramo neozbiljno shvatati, pa i stvari koje se tiču ugrožavanja našeg zdravlja, ili navođenja maloljetnika da ugrožavaju svoje zdravlje???

Ti mislis da ces nesto s tim postici, ovde na forumu?! Mislis da ce se neko prepasti tih tvrdnji?! Problem je u tome sto niko ne shvata to za ozbiljno, pogotovo ne mladi i pogotovo ne ovde na forumu.

A uostalom, svi oni to znaju sta je stetno i kako im steti. Ali nisu svjesni toga. Tako da im ni ti nemozes pomoci. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2005, 20:41 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2005, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kome se radi piercing, ne vjerujem da ce se pokolebati... Ja se nisam pokolebala i nos mi je sasvim u redu, danas sam promijenila mindjushu... A shto se bunta tiche, pa nisam bash ni buntovna, al ajd... :D :lol: 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2005, 22:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
meni je pirsing odlicna stvar, dakako ne na svim mjestima ...khm...khm... u odredjenoj mjeri

ja razmisljam da ga napravim na obrvi, ali ne bih da idem kod kristine, preskupo je , potrazicu ovdje u ljubljani, puno je jeftinije jer je konkurencija veca

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2005, 22:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2005, 06:27
Micelijuse svaka ti je na mjestu......
:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2005, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo, stavicu temu na vrh, da ne trazi.... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2005, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
e lik je zaista... meni su probusili uusi kad sam imala samo 5mj,a moji nisu ni u kakvoj sekti,niti su problematicni,ja sam uradila tatoo na preponi,pretrpila uzasne bolove za svoj cejf,a medicinski sam radnik i zdrava i normalna...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 205 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]