AEnima je napisao:
NenadV je napisao:
AEnima je napisao:
Pa sta, lik trenira 3 godine ozbiljno. Jest da sam stariji 2 godine od njega al opet ja za jednu godinu treninga imam mrtvo-210, cucanj-155 i benc-135.
Šta se žališ! Ja sa 19 još nisam ni bio ušao u teretanu. Sada u 32. još nisam ni do 100 dogurao ali nastojaću za par mjeseci.
Zalim se sto nisam ranije krenuo ko ovaj. Prije 3 godine sam usao prvi put u teretanu, radio dva mjeseca po onoj staroj prsa-biceps, ledja-triceps.... I onda sam pauzirao jedno 2 godine...
Ja sam se kanio tih kombinacija ali kasno. Da sam barem ranije počeo sa SL programom. Sjećam se kada sam ušao prvi put u teretanu rekli su mi da mi ne preporučuju čučanj zbog leđa i koljena.

Kada se rade pravilno leđa i koljena uopšte ne bole!
Ja sam grešku napravio u ponedjeljak. U nedjelju sam se odvalio na MMA treningu. Nisam imao mnogo vremena za odmor od tog treninga a nisam se pošteno ni naspavao i u ponedjeljak otišao u teretanu. Meda nisam mogao! Radio sam sa barem 10 kila manjim težinama od uobičajenog a kakve sam tek bolove osjećao u rukama i nogama nakon treninga Budala!
Na SL-u sam oko 2 mjeseca što nije dovoljno da bi bilo nekih vidljivijih rezultata. Dao sam sebi rok od godinu dana, odnosno do početka aprila iduće godine.
Vidjeću da sutra eventualno prekosutra postavim neki plan ishrane kako bih vidio da li griješim igdje i ako da gdje.