banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Mar 2026, 10:42 Danas je 29 Mar 2026, 10:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 2944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 148  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Mar 2012, 23:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Госпођице и госпође,имам један проблем,наиме о чему се ради, сконтао сам да ми је десна обрва некако доста несразмјерна. Шта желим рећи, на свом почетку је широка око 7 милиметара,а на крају свега 4 милиметра. Желио бих почетни ниво скратити на 5 мм. Постоји ли начин осим пинцете да их уредим? А да се не ради о спаљивању истих?

Унапријед хвала,мртав сам озбиљан.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2012, 23:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2008, 10:27
@seven
:D ma vidjećeš promjenu - odmah. a super je što konkretno art deco sjenke izgledaju intenzivnije nakon baze

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 00:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
e, baš moram probati. večeras stavila neku zelenu Deborah, inače su mi i one bile ok, i evo nakon par sati dodjoh kući- ništa, kao da je spala skroz... baš bezveze. a ionako sam večeras nešto sva bila bljak raspložena, onda sam još dodatno isfurana kad nisam zadovoljna šminkom. držim palčeve, bar će me to oraspoložiti ako uspije. samo se nadam da ću se sutra sjetiti kupiti bazu. :)
edit: i hvala puno na savjetima.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 00:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

sutra - pravac šoping :) ... gledam ove mrkvičine sjenke i razmišljam koja mi boja fali :D

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 00:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jok, ja samo bazu! (to se ja tješim da neću istresti sve što imam u novčaniku). :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 10:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
ja namjeravam ovoj paleti sjenki za oci dati sansu, iako sam rekla nema sanse posto je jeftino a ima 88 boja :confused2: ali jedna drugarica probala i ona kaze da je zadovoljna,,a ima jos i 29 ocjena korisnika vecina je dala pozitivan komentar i pune bodove

http://www.amazon.de/product-reviews/B0 ... 87KN6FL9JI

bilo bi ekstra ako su dobre!! bas je jedna napisala da joj se ne skuplja ni u kapcima ta linija

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 11:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Breskvice, sad idem da se ubijem. naložila si me na ovu paletu sjenki. Ajoooooooooooooooj! Šta ću sad?! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 11:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

teško te naložiti, kao i mene. :lol:
stvarno ću smatrati svojim velikim napretkom u životu kad sljedeći put razmislim prije kupovine. :)

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 11:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Teško žabu u vodu natjerati. :lol:
Ja sam malo i razvila taj osjećaj za kupovinu, ali nekad mi se otme. :oops:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma to zavisi od raspoloženja, ja bih prije rekla da mi se nekad omakne da razmislim. :)

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Госпођице и госпође,имам један проблем,наиме о чему се ради, сконтао сам да ми је десна обрва некако доста несразмјерна. Шта желим рећи, на свом почетку је широка око 7 милиметара,а на крају свега 4 милиметра. Желио бих почетни ниво скратити на 5 мм. Постоји ли начин осим пинцете да их уредим? А да се не ради о спаљивању истих?

Унапријед хвала,мртав сам озбиљан.

vuče, odgovor na pitanje je - ne! ne postoji ništa osim pincete što ti može pomoći, ali i za to bi bilo bolje da ti obrve sredi teta kozmetičarka. ali ako ti pričaš o nešto sitno milimetara, nemoj ništa dirati, ne vjerujem da se to nešto primijeti, a kad jednom počneš čupati obrve, biće poslije samo gušće i moraćeš ih stalno održavati i čupati.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Севен ма није ми раније сметало,ал стварно имам густе и мало несразмјерне,истовремено страх од пинцете. :) Сад ме обесхрабри тотално. Не утиче нешто много на изглед већ некако дјелује подебело и нервират ме почело... Видјећу онда да одем негдје да ми то они ураде,чуо сам да отприлике свако 20 дана онда мораш ићи?!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 12:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ako hoćeš da ih stanjiš, skratiš i to, obavezno kod kozmetičarke, nije to nešto neobično, dosta muškaraca sredjuje obrve. ali pazi, i to se vidi, tj. cure i takve stvari skontaju odmah, ali ne znam koliko im se to svidja...???
i da, otprilike svakih dvadesetak dana bi trebao ići na ponovno čupanje, to zavisi od brzine rasta i nikad ne znaš koliko će kome trebati da ponovo narastu, možda i češće. inače, pinceta nije ništa strašno, vidi nas žene kakve sve stvari pretrpimo. :D ovo je najmanji od svih bolova.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 16:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
lenka je napisao:
finiks - o kakvim četkicama je riječ? ja imam neku seforinu od koje nikako da se rastanem, i u 'ruševnom' stanju bolje nanosi sjenku od novih

Jedna naša forumašica je bavi dilanjem Avona i Oriflamea, tako da sad ima neku akciju- komplet četkica 15 KM i još neki ruž besplatno. :-D Trebale su mi četkice, ovdje u kompletu dođu ona velika četkica za rumenilo/bronzer/puder u prahu, četkica za ruž, četkica i spužvasti aplikator za sjenke. Taman sam razmišljala da se ponovim, skroz mi otišla četkica za bronzer, tako da mi ovo baš dobro došlo. :-D

Kad smo kod bronzera, postao mi je omiljeni kreč u kući. Najžešće je što mi svi sad govore da sam se proljepšala i da mi je super šminka. Ne'a šta, prava sam cica-maca. :lol:

seven je napisao:
ovi art deco nisam, neku drugu jesam, ali ne sjećam se koju jer nisam bila nešto oduševljena. probaću i art deco, njihove sjenke su mi ok. a ostale kombinacije-korektor i to- ne pomaže. ako ova baza pomogne- auu, neću se unaprijed nadati, ali bilo bi lijepo da konačno izgledam uredno našminkana i nakon pola sata. :D

Ja sam imala onu neku njihovu podlogu iz DM-a, iz linije za osjetljivu kožu. Bilo je bolje kad nju stavim nego bez ičega, ali opet nisam bila zadovoljna, ali ova Art Deco je odlična. Stavila sam je svega par puta, ali sad dosad zadovoljna.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2012, 22:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 26 Dec 2010, 17:58
I meni se zna skupiti sjena na očima, ali juče sam eksperimentisala i začudo sve je ostalo na mjestu cijeli dan. Pošto sam željela rozikasto-naranžasto sjenilo, a nisam ga imala prvo sam na kapak stavila rozu olovku, razmazala je preko cijelog kapka, onda sam prstima nanijela nekoliko nijansi sedefastih sjena, uz obrve svjetlije, na vanjski rub i pregib tamnije i na kraju povukla liniju crnim tušem. Primijetila sam da mi se manje "osipa" sjena kad je nanesem prstima, što mi baš odgovara, jer mi se oči upale ako mi upadne praha. Sad dva-tri dana pauze sa šminkom, ne može se svaki dan biti lijepa :D

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 12:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

@finiks
super. i ja sam svojevremeno imale neke avonove četkice i bile su sasvim okej. javi kad isprobaš spužvičastu još uvijek tražim neku dobru :)

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2012, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Meni te sve spužvičaste kratko traju, tako da ih ne volem. :-(

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Koristi li iko od vas maskare u bojama? Jutros sam se toga sjetila jer sam se uplavila i onda sjetila da imam plavu maskaru... :) Imam ovakvu plavu i zelenu i odlične su!

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 16:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja jok, nekako čudno izgledam kad stavim maskaru u boji. imam još uvijek negdje onu što je Mf proizvodio, kao duplo, prvo crna, pa na vrhovim trepavica roza, ili zlatna boja. ali smiješna sam sama sebi izgledala s tim, pa nisam ni stavila više od jednom. ima žena kojima super stoji neka tako zelena ili smedja uz oči. meni njet.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2012, 16:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
mrkvica je napisao:
Koristi li iko od vas maskare u bojama? Jutros sam se toga sjetila jer sam se uplavila i onda sjetila da imam plavu maskaru... :) Imam ovakvu plavu i zelenu i odlične su!

Slika

joj sad se sjetila, plave su bile moderne kada sam zavrsavala osnovnu skolu..i jos plavi gel za kosu...jedna drugarica se tako nafrakala sa svim tim i u povratku kuci padne kisa, a ona nema kisobran...dobila je nadimak strumfeta :lol: :lol: :lol:

ja ne koristim i ne vjerujem da cu.

Vrh

[ 2944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 148  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]