banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 20:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 721 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jun 2014, 20:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2012, 12:52
Pih, hvala ti, guglajuci i sama sam skontala da nije bas najsretnije rjesenje :roll:
Medjutim, izvadila sam 5. i nosila mobilnu protezicu ali nisam istrajala, sad mi to tako divno zvuci da u sat rijesim problemcic :D

Gledacu to sa vedrije strane da je ta nepravilnost 1-2 sastavni dio moje licnosti 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 20:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
To ti je resenje za ove zvezde granda, pola ih na audiciji nema zuba, a u emisijama svi "lepe" bele zube... A i stvari to samo napred izgleda lepo, iza tih faseta katastrofa

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 21:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Pa sta je to, maska za zube? :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
meni stomatolog takodje nije preporucio fasete, rekao je da je navlaka cak bolje rjesenje.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja sam to zamislila kao fasadu za zube :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 14:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A nesto tako, sredjuje se samo prednja strana, a unutra rasulo

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 16:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
Pa ne bude baš rasulo unutra. Čuj to. Zubi se prethodno moraju popraviti, te izbrusiti tanki sloj zuba, da bi faseta mogla da nalegne na njih. To je simpatično rješenje ako neko ima jedan zub tamniji od drugog, ili recimo iskrivljen zub. Ali je jako teško za održavati, u smislu da između fasete i prirodnog zuba može da zapadne hrana, te da se stvori karijes.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 16:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma bilo kako bilo ja sam odustala, ionako su pregusti i skloni karijesu najbolje da jos dodatno izazivam djavla :-?

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam rekao da su zubi ispod pokvareni, nego da funkcionalnost nije zadovoljena

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Kao vjestacki nokti??? :) Spolja gladac, a ispod jadac (od bakterija itd)

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 12:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2009, 09:50
Bogami je Hertzog 200% u pravu!

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 22:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
Juliette je napisao:
Je li neko zna nešto o ovima koji imaju ponudu na ludom popustu:
https://www.ludipopust.com/ponude/ponuda/2725
Promijenila bih plombu.

Bio sam ja dvaput, isto preko ludog popusta. Jednom cistio kamenac drugi put neki manji kvar radili. Ispalo je ok ali nisam siguran da bih se bas prepustio za neki ozbiljan zahvat, nekako ne ulijevaju mi bas toliko povjerenje, ciscenje su malo i zbrzali, ali opet kazem sve je ok na kraju ispalo. Inace ja idem kod dr kovacevica, kod njih nema greske, nego nekad da ustedim malo bar na ovim manjim stvarima pa preko ludog popusta odem i u druge ordinacije, za kamenac npr. A za Kovacevica to mogu da potvrdim da je stvarno klasa, moj najbolji prijatelj inace proteticar (ili kako se vec zove, on pravi navlake i proteze za stomatologe) kaze da u gradu bi isao samo kod njega ako bi trebao raditi navlake i pomenuo je jos jednog doktora zaboravih mu prezime, i kaze da kod njih ako odes nemozes pogrijesiti. I po njegovom nagovoru sam kod kovacevica i radio navlake za 4 prednja zuba. Zasad je sve ok mada jos nije proslo mnogo vremena, 3,4 godine, pa cemo da vidimo...ne znam ni koliko je prihvatljiv rok trajanja za takve radove ako mogu tako da kazem, i da li uopste ima neko vremensko ogranicenje???

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Umjesto ganjanja ludog popusta i slicnih promocija...kome treba dobar i povoljan stomatolog ,moze se provozati do Aleksandrovca...ordinacija Pejic (moje licno iskustvo)

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zasto bi isao do aleksandrovca da bi popravio zub, em skuplja pita od tepsije em reklamiras druga ;)

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako je ovo moje reklama..ne znam kako definisati uopste pojam "ludi popust" ...vidim da ljudo ganjaju povoljnu i dobru uslugu...ja ih upucujem na to...e sad...ko ce naci svoju matematiku u tome,ko nece...to je individualno

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 22:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije problem u reklami, nego u usluzi... Verujem da u BL ima mnogo boljih doktora i da sumnjam u isplatljivost odlaska dole.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kao sto rekoh ... sve je individualno...o kvalitetu ne mogu raspravljati,jer nisam iz te profesije (mogu samo reci da sam ja zadovoljan kvalitetom usluge...ako to uopste sta znaci) ...a za isplativost...to je vec moja bransa...sve stavis na papir ,skupis ponude...dodas 10km za gorivo i eto ;)

*uostalom...tih cc 10km platis ludom popustu :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 23:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam ni uzimao ludi popust kao merilo, ali dobro...

Uopsteno ti mogu reci da u odnosu cene i kvaliteta, nekome iz BL ta opcija otpada.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 23:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
Posto sam ja pomenuo ludi popust da se razumijemo - nikad ali bas NIKAD ne bih nista ozbiljno radio u ordinaciji koja se tako reklamira jer njima ocigledno ne ide posao. Isto tako druze nemoj me pogresno shvatiti ali kad kazes "povoljan" to me dodatno odbija jer me iskustvo naucilo da su ti "povoljni" u stvarnosti zapravo najnepovoljniji, u svakoj bransi, pa tako vjerujem i kod zubara. I na kraju Aleksandrovac. Zasto zaboga ici tamo kad u BL imas mali milion zubara, i povoljnih i nepovoljnih, i dobrih i losih. Prema tome sto rece - skuplja pita od tepsije.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2014, 06:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stvarno nisam detaljno analizirao trziste u BL ....od kada znam za sebe idem kod istog stomatologa,sve do skora,kada sam se prebacio kod Pejica . E sad,ko daje kakve popuste,ludi popust i sl...ne znam...znam kolio sam ja platio uslugu,sa druge strane cujem svoje kolege sa posla ,50km ovo,100km ono...po tome sto cujem da ljudi placaju i sto sam ja placao...mogu reci da je povoljan i da se pp tim okolnostima isplati otici u Aleksandrovac. Da li se moze u BL naci isto tako povoljno...vjerujem da moze...al samo kazam da ta opcija odlaska do Aleksandrovca sigurno ne moze biti "skupa i losa" .

Na kraju krajeva,ne znam zasto pricamo kao da je Aleksandrovac 1000km udaljen od BL :) . Nek ide svako gdje misli da mu je najbolje ,ali sto se finansija tice ,100% tvridm da odlazak tamo ne moze biti SKUP (ako radis dve,tri popravke/stvari...iskljucujem samo pregled ili ciscenje kamenca) .A sto se tice Pejica,poznajme ga licno,znam kakav je i koliko je ulagao/ulaze u sebe,tako da u njegovu sposobnist uopste ne sumnjam. Poenta price...ssd znate da tamo u nekoj vukojebini Aleksandrovcu postoji neki dobar zubar..pa ko voli..nek izvoli ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 721 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]