Ma pazi, nema frke nikakve

...
Ja samo nisam dovoljno upucen u svijet BB, a ni ne zelim da budem nesto previse, pa ne znam za covjeka i kakvu reputaciju u tom svijetu ima. Osnovne stvari o ishrani i nacinu treninga poznajem solidno, i za rekreativca meni dovoljno.
Naravno da znam da je ovakva forma stvarno tesko dostizna, ali sam samo htio potencirati da je dobro odradjen sa onim slikama sto sam postavio, gdje je izgleda u nekoj opustenoj varijanti, a ne u treningu kad se misici jos povecaju i vene budu vise izrazene. Dakle, na onim slikama sto sam stavio je za mene idealna forma, neki vrh kako bih rekao, sve preko toga prelazi granice za moj ukus, a ono ispod svakako da je dobro i moze dobiti prolaznu ocjenu.
Na kraju svako od nas bi zelio neku slicno formu, ja licno kad bih se mogao posvetiti tome i imati dovoljno i vremena, volje i finansija mozda bih i tezio. Ovako sad u ovom stadijumu tezim tome cisto da mi se malo naziru misici. Mozda ovako nesto
A ne treba mi puno, malo samo da poradim na masi i tu sam negdje, dakle na nekih 70% od ovoga...Naravno da postoji mogucnost kad se dodje na neki zeljeni nivo da onda zahtjevi i porastu pa se ide dalje. Tako da se za sada drzim ovog cilja i to je to. Samo me zajebava suvo meso

i sto ide januar sveti